Hotel Fakkelgaarden

Fjordvejen 44
6340 Kruså
73678300
info@fakkelgaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Tæt på den sønderjyske grænse til Tyskland ligger Kruså, og her finder I Hotel Fakkelgaarden. De tilbyder et skønt spa ophold, mens også golfophold og gourmetweekend. Hotellet fokuserer på alle tre typer ophold, men kvaliteten er stadig utroligt høj.

Selve hotellet er et skønt et af slagsen med gode faciliteter og venlige medarbejdere. Derfor føler I jer altid velkomne hos dem. Alle gæster får gratis adgang til Hotel des Nordens, der ligger lige på den tyske side af grænsen, og det er her jeres skønne spaoplevelser vil finde sted. Her er både fitnesscenter, forskellige pools, sauna og spa eller med andre ord, alt det som skal være for et godt spa ophold.

Da hotellet også fokuserer på gourmetmad, har I mulighed for en skøn smagsoplevelse, når I vender hjem til hotellet. Forbered jeg på et skønt og afslappende ophold i gode rammer, hvis I vælger Hotel Fakkelgaarden.

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et spa ophold på Benniksgaard hotel er intet overladt til tilfældighederne. Især ikke hvis I bestiller det, som hotellet selv kalder ”det ultimative wellnessophold”, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne. Opholdet indeholder både en flaske vin og chokolade, treretters menu, massage og meget mere. I får endda jeres egen skønne frotté-badekåbe, som I kan tage med hjem efter besøget.

Under jeres besøg har I selvfølgelig fri adgang til det fantastiske Marina Fiskenæs Wellness Center, der indeholder noget for enhver smag. Her kan I vælge mellem forskellige faciliteter og behandlinger. Dermed er der rig mulighed for at koble af og nyde hinandens selskab i skønne omgivelser.

En af grundene til, at hotellet kalder deres spapakke for det ultimative ophold, skal findes i de skønne luksusferielejligheder, som I vil blive indlogeret i. I lejligheden er der både spa, sauna og en skøn stor terrasse. Derudover er der både stue med TV og endda et gæstetoilet.

Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
76411717
kellerspark@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotelkæden Comwell er anerkendt for deres høje kvalitet og gode faciliteter, men alligevel formår Comwell Kellers Park altid at forbløffe deres besøgende. Det femstjernede hotel ligger i betagende og idylliske omgivelser med kort afstand til Vejle. Under jeres ophold får I både masser af fred og ro, skønne naturoplevelser og ikke mindst masser af frisk luft.

Hotellets spafaciliteter er også noget for sig, og derfor er det et oplagt valg for jeres næste spa ophold. Her er der mulighed for at slappe af i en lang række af forskellige spabade og saunaer, mens I kan vælge mellem flere forskellige skønne behandlinger. Har I brug for at få pulsen op, kan dette gøres i hotellets fitnesscenter. I vil blive indlogeret på et af de mange lyse og skønne værelser, hvor I kan koble af for jer selv. Alle værelser kommer desuden med eget badeværelse og TV.

Uden mad og drikke dur helten ikke, og god mad hører naturligt til under et spa ophold. Heldigvis har hotellet en fabelagtig restaurant, hvor morgenbuffeten især er i særklasse.

Hotel Britannia

Torvegade 24
6700 Esbjerg
75130111
info@britannia.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et lækkert spa ophold i den jyske havneby Esbjerg, er der mulighed for at kombinere de skønne velværeoplevelser med en hyggelige byferie. Er det ønsket, vil Hotel Britannia være det rette valg. Hotellet er placeret centralt i byen, hvor du fra hovedøren er i gåafstand fra store shoppingsmuligheder samt kulturelle oplevelser.

Hotel Britannia har et samarbejde med byens anerkendte spacenter, Esbjerg Spa & Wellness, hvor I kan få genopladet kroppens batterier, mens bekymringerne om deadlines og møder stille og roligt forsvinder. I centret kan I vælge mellem en lang række behandling, som blandt andet tæller hot stone- og aromamassage, bodyscrub og fodbehandlinger.

På selve hotellet kommer I til at bo i et af de 108 værelser, der alle indeholder faciliteter som eget badeværelser og TV. Derudover kan I vælge mellem forskellige værelsestyper alt efter, hvor meget luksus i ønsker. Når spisetiden indfinder sig, serverer hotellets skønne restaurant fantastiske madoplevelser for enhver smag lavet med de bedste og mest friske råvarer.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg strand 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark får I et skønt spa ophold tæt på Vesterhavet omgivet af skøn natur og frisk luft. Her kan I nyde livet og hinanden i det skønne spa- og wellnesscenter Blåvand Kurbad, hvor der er oplevelser for alle sanser.

Blåvand Kurbad, som centret hedder, er designet til at skabe forkælelse og velvære, og I kan nemt bruge flere timer på centrets skønne faciliteter. Centret rummer udover masser af forskellige spabade og saunaer  også mere specielle oplevelser som behandlinger. Der tilbydes også familiewellness alle dage mellem kl. 10-12.

Under jeres ophold har I mulighed for at blive indkvarteret på et værelse eller i en af de hyggelige feriehytter. Ferieparken rummer desuden mulighed for at grille jeres egen aftensmad, mens I også kan vælge at læne jer tilbage og nyde et veltilberedt måltid på en af flere restauranter. På Hvidbjerg Strand Feriepark får I mere end ved et almindeligt spa ophold, og derfor er det et utroligt populært valg blandt de, som søger afbræk fra hverdagens opgaver.