Hotel Oasia Aarhus

Kriegersvej 27
8000 Aarhus C
87323715
mail@hoteloasia.dk
Besøg deres hjemmeside

Kombiner et lækkert spa ophold med en oplevelsesrig storbyferie på Hotel Oasia Aarhus. Her kan I overnatte på de skønne værelser og tanke energi i morgenmadsbuffeten forud for en stor dag i Aarhus by. Aarhus har adskillige fine spa- og wellnessafdelinger at vælge mellem, hvor flere er med spændende behandlingsmuligheder og faciliteter.

Når I så har koblet af og nydt en afslappende spaoplevelse, kan I begive jer ned i Aarhus pulserende bymidte, som I fra hotellet befinder jer ca. 100m fra. Her starter gågaden, Strøget, hvor de shoppelystne kan boltre sig i de mange butikker. Derudover kan I nyde hyggelig caféstemning på Åboulevarden, som er et af byens mest populære steder.

Hjemme på hotellet kan I stresse af i den nye lounge, hvor der ligesom på værelserne er fri Wi-Fi.

Hotel Ritz

Banegårdspladsen 12
8000 Aarhus C
86134444
mail@hotelritz.dk
Besøg deres hjemmeside

Tag på Hotel Ritz og få et lækkert spa ophold i Jyllands hovedstad Aarhus. Selve hotellet har ikke egen spaafdeling, men det betyder ikke noget, for der er masser af steder lige i nærheden. Med et spa ophold i Aarhus kan du vælge at besøge steder som Egå Wellness, Pure Nature – spa & wellness, Byens wellness og Grossererbadet, som alle er yderst kompetente steder med gode faciliteter.

Med base på Hotel Ritz bor I på et de ældste og mest traditionsrige hoteller i hele byen. Hotellet ligger kun ca. 100m fra Banegården og med samme afstand til shoppinggaden Strøget, hvor der oser af liv med de mange butikker og beværtninger.

Hotellet har 14 tilhørende parkeringspladser, som I kan bruge mod betaling. Husk at reservere disse på forhånd. Der er desuden også flere offentlig parkeringspladser i byens centrum.

Wellness Hotel Marina

Kystvej 32
8500 Grenå
86322500
info@hotel-marina.dk
Besøg deres hjemmeside

I Grenaa, Østjylland, finder I Wellness Hotel Marina, der er skræddersyet til at give jer afslappende og skønne spa ophold, som skaber fornyet energi og overskud. Den skønne wellnessafdeling ligger i skønne omgivelser – et stenkast fra både strand og skov. Her kan I vælge mellem flere forskellige skønheds- og/eller massagebehandlinger, der har til formål virkeligt at få jer til at stresse af.

Derudover rummer hotellet både indendørs pool, jacuzzi, dampbad og et topmoderne fitnesscenter, hvor I kan give den gas. Det er eksempelvis muligt at bestille et spa ophold, der strækker sig fra søndag til mandag, og som blandt andet indeholder kaffe og hjemmebag, behandling af fødder, massage, en treretters menu med tre glas vin til, lækker morgenbuffet og antistress-terapi.

Lübker Golf Resort

Trent Jones Allé 3
8581 Nimtofte
38408000
info@lubker.com
Besøg deres hjemmeside

På dette skønne resort på Djursland kan I kombinere din interesse for golf med et dejligt afslappende spa ophold. I Lübker Spa får I en spaoplevelse ud over det sædvanlige, og I glemmer hurtigt alt om deadlines, møder og sure chefer. Welnesscentret er hele 3500m2, og det rummer alt det, der skal til for, at I får et uforglemmeligt ophold – og mere til.

I Lübker Spa er der både spabad, pejsestue med tilhørende sauna, udendørs vildsmarkskar, en afslappende spalounge og mere til. Centret tilbyder også en lang række professionelle behandlinger som eksempelvis massage. Under et succesfuldt spa ophold skal der være god mad, og den finder I både i caféen og på restaurant Forest, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med den høje kvalitet.

Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
76411717
kellerspark@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Nyd et skønt spa ophold på Comwell Kellers Park ved Vejle. Hotellet er ideelt for jer, der elsker flotte omgivelser og frisk luft, og det benyttes ofte af mange motionscyklister. Faciliteterne på hotellet er i top, og under jeres ophold kan I hygge jer i det lækre AquaSpa, hvor I blandt andet kan benytte jer af sauna, tropisk trommeregn, fitnesspool og varmtvandsbassin. Derudover er det muligt at bestille en lang række behandlinger, som bringer jer langt væk fra dagligdagen. Eksempler på behandlinger: fiskespa, fodscrub, stenmassage og kropsbehandlinger.

Comwell Kellers Park er desuden kendt for deres lækre restaurant, hvor du om morgenen og aftenen kan nyde lækker mad sammen med en avis. Især morgenmadsbuffeten er noget, som I ikke vil glemme lige foreløbigt. Comwell Kellers Park er det perfekte sted at genoplade batterierne og nyde livet med dem man holder af.

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25
8000 Aarhus C
86144411
marselis@helnan.dk
Besøg deres hjemmeside

Tag på et skønt og afslappende spa ophold i Aarhus på den fantastiske Helnan Marselis Hotel. I finder ikke en bedre placering til jeres spa ophold, hvis målet er at finde et fristed fra hverdagens trummerum, hvor arbejde, madlavning, oprydning og andre forpligtelse har det med at hobe sig op. Helnan Marselis Hotel ligger ved stranden i Aarhus Bugt, hvor I fra flere af værelserne har den skønnest udsigt. Omgivelserne er desuden utroligt naturskønne, og det er oplagt at nyde gåture og den friske luft.

Hotellets spa og welnessfaciliteter rummer alt det, som I har brug for under et spa ophold. I kan blandt andet bade og svømme i den indendørs pool, mens I kan svede i saunaen. Der er også fitnesscenter, som frit kan benyttes. Når maven begynder at knurre, kan I bevæge jer ned i restauranten, der altid er garant for en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.