Løgstør Parkhotel

Toftebjerg Allé 6
9670 Løgstør
98674000
info@logstorparkhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

I nordjyske Løgstør finder man byens parkhotel, der har gode muligheder for dig, der ønsker at forkæle dig selv eller en anden med et fredfyldt og skønt spaophold. Her kan du selv bestemme, hvilken pakkeløsning du finder bedst. Du kan vælge mellem et eller tre døgn.

Med i begge pakker følger lækre menuer fra hotellets restaurant, morgenbuffet og overnatning i et lækkert dobbeltværelse. Men ikke mindst får du adgang til hotellets spaafdeling og fitnessrum. Her finder du en række ting til selvforkælelse.

Dampbad, sauna, spa og jacuzzi, koldt- og varmtvandskar og opvarmet pool står alt sammen på menukortet hos Løgstør Parkhotel. Derfor er der noget for enhver smag. Her er der også rig mulighed for at få en behandling, der blandt andet kan være massage eller fod- og ansigtsbehandlinger. Spaafdelingen er på 500 m2, hvorfor du har rigeligt med plads at boltre dig på.

Med et visit på Løgstør Parkhotel er du sikker på, du får et ophold væk fra støj og larm. I stedet får du fredfyldt velvære i det nordjyske, hvor der ikke vil mangle noget. Løgstør er en hyggelig og personlig by i det nordjyske, hvor du kan få fornyet energi til en hård og stresset hverdag.

Skallerup Seaside Resort

Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
99248400
info@skallerup.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved Vesterhavet i det nordjyske tilbyder Skallerup Seaside Resort et spaophold, du ikke kan sige nej til. Selv siger de, at du får velvære fra top til tå, og der kan være noget om snakken. Du får nemlig to overnatninger med overdådig luksus og forplejning, du sent vil glemme.

Nætterne tilbringer du i en luksuslejlighed med egen spa og sauna. Her er der ingen fare for, at du ikke sover godt eller kommer til at mangle noget. Dertil får du på førstedagen en lækker tapasmenu, som kan afhentes og nydes i lejligheden med den eller dem, du holder af. Derudover er der morgenmad, velkomstchampagne, 5-retters gourmetmenu , sandwich og ikke mindst adgang til spa- og welnessstedet Romulus, hvor der følger 50 minutters velværebehandling med i pakken.

Romulus har fire bade med forskellige temperaturer, saunaer, dampbade, hvilerum, vandmassage, koldtvandsbad og meget mere. Der er også vand, juice og frugt ad libitum. Du kommer med andre ord ikke til at mangle noget i Romulus, hvor du også får tildelt badekåbe, badesandaler og håndklæder.

Ved at besøge Skallerup Seaside Resort er du sikker på, du får det bedste af det bedste med fantastiske spa- og wellnessfaciliteter, luksuriøse værelser, unik gastronomi. Et besøg du sent vil glemme, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

Med udsigt udover Limfjorden ligger Tambohus Kro. Her er der mulighed for at mærke Limfjordens friske sus kombineret med en god og personlig forplejning af det fantastiske personale. Stedet er også ideelt til det perfekte spaophold, da Sydthy Kurbad åbner op for det bedste inden for velvære.

Kroen tilbyder en pakkeløsning, hvor du kan få to overnatninger i et dobbeltværelse med en lækker morgenbuffet begge dage. På anden dagen tilbydes en 3-retters gourmetmiddag, mens du ligeledes får adgang til Sydthy Kurbad, hvor du kan forkæle dig selv.

Kurbadet har flere forskellige saunaer, massagebassin, dampbad, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum og meget andet. Du vil også kunne få mulighed for at få en professionel behandling af det dygtige personale. I kurbadet vil der desuden være fri frugt og isvand.

Derfor er Tambohus Kro et perfekt sted at tage hen, hvis du og din kære skal på forkælelsesweekend. Her er der udsigt over vandet, de bedste spa- og wellnessfaciliteter i landet, god forplejning med fantastiske værelser og mad samt et personligt præg. Der er ingen gode grunde til ikke at booke et spaophold på Tambohus Kro.

Hotel Thinggaard

Jernbanegade 5
7760 Hurup Thy
97951200
info@hotelthinggaard.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Thinggaard åbner op for et fantastisk spaophold i det nordjyske. Her kan du koble hjernen fuldstændigt fra efter en stresset periode og efter et par dage med luksus og idyl, er du igen klar til hverdagens strabadser. Hotel Thinggaard tilbyder en pakkeløsning særligt til dig, der vil have et spaophold.

Med i pakken får du to overnatninger på et sublimt dobbeltværelse, to morgenbuffer, en 2-retters menu i den hyggelige restaurant og adgang til Sydthy Kurbad, hvor du kan slappe af med isvand og fri frugt. En weekend der har dig i højsædet, hvor du bliver forkælet fra top til tå.

Sydthy Kurbad er 800m2 stort og byder på alt, hvad hjertet kan begære inden for spa og wellness. Her er der professionelle behandlere, der står klar til at give dig en af de mange behandlinger, der tilbydes. Du får også adgang til tre forskellige saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, to infrarødkabiner og en stort massagebassin. Dertil er der altid isvand og frugt til fri afbenyttelse.

Dette sted er for dig, der ønsker det bedste af det bedste inden for spa og wellness og med et spaophold på Hotel Thinggaard, er du sikker på, du kommer hjem med forøget energi til at klare hverdagens gøremål.