Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop
76411717
kellerspark@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Det femstjernede Comwell Kellers Park ved Vejle tilbyder lækre og skønne spa ophold, hvor I har mulighed for at benytte jer af en lang række faciliteter. Hotellet er placeret i de skønneste naturomgivelser, hvor der er masser af fred og frisk luft. På hotellet vil I bo på et af hotellet lyse værelser. Alle kommer de med eget badeværelse og TV, mens der er gratis Wi-Fi i hotellets fællesområder.

Under jeres ophold kan I stresse af i AquaSpa med sauna, varmtvandsbassin, tropisk trommeregn, fitnesspool og meget mere. Med andre ord rummer Comwell Kellers Park alt, hvad der skal til i forbindelse med et skønt spa ophold. Hotellets restaurant er desuden kendt for både den lækre morgenmadsbuffet og den skønne aftensmad.

Hotel Medi

Rådhusstrædet 8
7430 Ikast
97151944
info@hotel-medi.dk
Besøg deres hjemmeside

Et spaophold på Hotel Medi er den perfekte måde at tanke energi på. Hotellet består af 57 skønne værelser med eget badeværelser, tv og gratis Wi-Fi. Fra hoveddøren er du i gåafstand fra byens pulserende bymidte med masser butikker og skønne restauranter. Det er muligt at vælge blandt flere forskellige opholdstyper på Hotel Medi i Ikast – heriblandt romantisk weekendophold, miniferie eller en golfferie.

Hotellet har et samarbejde med det dejlige Ikast Svømme- og wellnesscenter, hvor I både kan svømme og bade, samt slappe af i spaen. Der er også mulighed for at svede i saunaen. Med et ophold på Hotel Medi er der naturligvis gratis entré til Ikast Svømme og wellnesscenter.

Palads Hotel

Sct. Mathiasgade 5
8800 Viborg
86623700
info@hotelpalads.dk
Besøg deres hjemmeside

Viborgs Palads Hotel tilbyder spa ophold med alt, hvad der tilhører. Hotellet har især fokus på at give par et romantisk afbræk fra hverdagens opgaver som job, madlavning og rengøring. Hos dem kan I slappe af og nyde hinandens selskab, hvilket mange glemmer i den travle dagligdag. De tilbyder derfor et helt specielt spa ophold, som de kalder Romantisk weekend. Opholdet adskiller sig fra andre spa ophold ved, at der ikke er tale om et decideret spa- og welnessafdeling, men derimod privat spa og suana på selve værelset.

Faktisk kan I næsten vælge at afholde hele jeres ophold på det skønne værelse. Det er nemlig muligt at vælge at spise aftensmaden for jer selv, mens hotellet også gerne bringer drikkevarer til værelset. Når I ankommer byder Palads Hotel desuden velkommen med en flaske mousserende vin, som I finder i køleskabet på værelset. Dermed er I straks i gang med nyde det afslappede spa ophold i Viborg.

Hotel Opus Horsens

Egebjergvej 1
8700 Horsens
76257200
info@hotelopushorsens.dk
Besøg deres hjemmeside

Nyd et lækkert og skønt spa ophold på Hotel Opus Horsens. Et spa ophold er den perfekte måde at genoplade de tømte batterier, så overskuddet i hverdagen igen bliver stort. Derudover er det en utrolig skøn oplevelse, og den kan I få på Hotel Opus Horsens. Her kan I nyde hotellets mange spa-faciliteter som sauna, dampbad, solarium og spabad. Derudover tilbydes en række welnessbehandlinger, mens der også er rig mulighed for at dyrke motion i hotellets fitnesscenter, der rummer adskillige forskellige fitnessmaskiner og udstyr.

Alle værelserne er lyse og i moderne stil med gratis Wi-Fi, kaffe og te, TV og endda aircondition. Når sulten begynder at indfinde sig, kan I sætte jer i Restaurant Opus, hvor der er den smukkeste udsigt og Nørrestrand. Fokus er på international mad lavet af lokale råvarer. Kvaliteten er i top, og I er derfor altid sikret en skøn madoplevelse hos dem.

Hotel DGI-Huset Herning

Kousgaards Plads 3
7400 Herning
96267400
hotel@dgi-husetherning.dk
Besøg deres hjemmeside

På dette skønne hotel i den midtjyske by Herning bliver i indkvarteret på et af de 152 værelser, hvor det er muligt at vælge mellem forskellige værelseskategorier. Kategorierne er enkeltværelser, standard dobbeltværelser, superior dobbeltværelser, 3-personersværelser og familieværelser. Alle værelserne er med eget TV og egen safetybox, hårtørre, telefon, gratis Wi-Fi.

Under jeres ophold kan I hver morgen nyde den skønne morgenmadsbuffet, der giver en skøn start, så I er klar til en dag fyldt med afslapning og afstresning. Med et spa ophold på DGI-Huset Herning har I adgang til fitness, vandkulturhuset og selvfølgelig wellness-afdelingen, hvor der ud over pool og spa er mulighed for en lang række forskellige behandlinger. Derudover er hotellet placeret centralt i byen i gåafstand fra flere butikker og restauranter.

Struer Grand Hotel

Østergade 24
7600 Struer
97850400
sgh@struergrandhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Nyd et lækkert og afslappende spa ophold på det skønne Grand Hotel Struer. Forkæl jer selv med et tiltrængt afbræk fra den travle hverdag. Med et spa ophold på Grand Hotel Struer, kan I slappe af i skønne rammer og omgivelser. Ved ankomsten er der både vin og chokolade på værelset, hvilket er startskuddet til jeres ophold.

Med et spa ophold på Grand Hotel Struer får I adgang til Kurbad Limfjorden, hvor der er mulighed for både massage, tyrkisk bad, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger og meget mere. Kurbad Limfjorden, der er placeret ca. 100m fra hotellet på havnen i Struer,  er det perfekte sted at koble af og nyde livet. Under jeres ophold kan I desuden spise god mad på det anerkendte Schous Brasserie & Bar, hvor indretning, mad og stemning spiller unikt sammen.