Danhostel Copenhagen Amager

Vejlands Allé 200
2300 København
32522908
copenhagen@danhostel.dk
Besøg deres hjemmeside

Leder I efter et spa ophold, hvor I kan slappe af i et spa og wellnesscenter, mens I samtidig gerne vil bruge tid på at udforske den danske hovedstad? Så er der mange penge af spare ved at vælge Danhostel Copenhagen Amager. Vandrehjemmet ligger i København S, hvor I bor tæt på det store shoppingscenter Field’s, mens I er i gåafstand fra offentlig transport, der på kort tid vil fragte jer til centrum.

I København findes der adskillige fantastiske spa og wellnesscentre, hvor I kan bruge tiden i de behagelige spa- og dampbade, mens I kan vælge mellem behandlinger af enhver slags. Copenhagen Spa & Wellness er et                glimrende eksempel på et center, der indeholder alt det, som I har brug for under et spa ophold.

Ved at bo på Danhostel er der desuden flere penge til rådighed til kulturelle seværdigheder, på Strøget og/eller på nogle af byens mange cafeer og restauranter.

D’Angleterre

Kongens Nytorv 34
1050 København K
33120095
info@dangleterre.com
Besøg deres hjemmeside

På D’Angleterre vil I få en luksusoplevelse, som vil skabe masser af hyggelig og romantisk stemning. Med et spa ophold på dette skønne hotel, vil I blive indlogeret på et hotel, hvor faciliteterne og kvaliteten er af højeste kaliber, og det vil kunne mærkes.

I kommer til at bo på et af hotellets 92 elegante værelser, hvor I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som tæller Superior Guestroom, Delux Guestroom, Superior Junior Suite, Deluxe Junior Suite, Superior One-Bedroom Suite, Deluxe One-Bedroom Suite, D’Angleterre Suite og Royal Suite. Alle værelser er med store og flotte badeværelser.

Hotellets spaafdeling er også noget for sig selv. Området blev renoveret i 2013, og byder nu på faciliteter som motionsrum, pool, fantastiske spaer og saunaer. Derudover er det muligt at stresse af med en af de mange behandlinger, der tilbydes.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5
2300 København
32473000
hotel@bellasky.dk
Besøg deres hjemmeside

Skab plads og tid til hinanden med et ophold på det fantastiske firestjernede hotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Hotellet er beliggende i Københavns nyeste bydel Ørestad, hvorfra der blot er få minutter til centrum. En ideel placering for jer, der ønsker af kombinere et afstressende spa ophold med storbyoplevelser.

Som gæster har I adgang til Bella Sky Spa, der kendetegnes ved at være en fantastisk oase, hvor I kan koble helt af sammen. Her kan I bestille spændende behandlinger som LING Complete Signature Facial, Part Body Massage og Aromatherapy Associates Pedicure eller blot finde jer til rette i et af de skønne spabade. Bella Sky Spa får hverdagen til at forsvinde for en stund, hvilket mange parhold kan have brug for engang i mellem.

Hos AC Hotel Bella Sky Copenhagen kan der bruges meget tid på værelset. De er nemlig alle topmoderne og specialdesignede med designmøbler og meget mere, og det er derfor en oplevelse blot at sidde på værelset. Alle værelser er med radio og TV, minibar og 24 timers roomservice. Når I bliver sultne, skal I blot vælge, hvilken af hotellets tre restauranter, som I ønsker at spise på. Alle har deres eget særpræg, og uanset jeres valg er madoplevelsen i top.

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11
1370 København K
33111212
kongarthur@arthurhotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved at vælge et spa ophold på Hotel Kong Arthur, får I en oplevelse I sent vil glemme. I får adgang til Københavns ældste ikke mindst største spa, der er på hele 850m2.  Her kan I sætte jer i de fantastiske spabade, blive udrenset i saunaen og ellers bare svømme rundt i poolen. Derudover har I også mulighed for at bestille en behandling, hvor der kan vælges mellem en lang række forskellige fordele.

Hotel Kong Arthur er et tidligere lærlingehjem, som stammer helt tilbage fra 1882. På hotellet kan I benytte jer af gratis Wi-Fi, motionsrum, spaområdet og besøge de tre restauranter og baren. Det er med andre ord et stort hotel, hvor der ikke mangler det mindste.

Ingen af de 155 værelser er helt ens, da de er indrettet med forskellige små detaljer. I kan vælge mellem flere forskelige værelsestyper – eksempelvis dobbelt, og suite. Alle er dog med eget badeværelse, safe box, minibar, kabel-TV og skrivebord.

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
44870000
tivolihotel@arp-hansen.dk
Besøg deres hjemmeside

Alle kender Københavns historiske Tivoli, og dertil hører det fantastiske Tivoli Hotel. Hotellet er et såkaldt temahotel, hvor værelserne er udsmykket med inspiration og stemning fra selve forlystelsesparken. Det giver en helt unik oplevelse, som I kan nyde sammen, og som I vil huske tilbage på i lang tid.

Vælger I Tivoli Hotel som jeres base for et spa ophold, har I sikret jer en central placering i Hovedstaden, hvor der findes flere forskellige steder, som har specialiseret sig i spa. Et eksempel på det er det fantastiske Samadhi Spa, der ligger en lille halv times gåtur fra Tivoli Hotel. Her kan I nyde en skøn spaoplevelse med behandlinger, mens I får en toretters menu med i købet.

Når I nu befinder jer i København, er den lange gågade, Strøget, også altid et besøg værd, og den kommer I til efter få minutters gåtur fra hotellets dør. Alt i alt kan Tivoli Hotel danne rammen for en skønt spa ophold, hvor I får lidt mere end de fleste andre steder.