Hotel Cabinn

Kannikegade 14
8000 Aarhus C
86757000
aarhus@cabinn.com
Besøg deres hjemmeside

I kan at spare penge på hotellet ved at vælge Hotel Cabinn som destination for jeres næste spa ophold. Forholdende er glimrende, og man føler sig let hjemme på hotellet.

Fra Hotel Cabinn kan I begive jer ud i Aarhus by, hvor I kan vælge mellem et af de mange spa- og wellnesstilbud, som byen byder på. Find det, der passer til jeres behov. Der er både mulighed for fiskespa, lækre spabad, skønne behandlinger og meget mere. Derudover er der rig mulighed for at opleve Aarhus og dens mange kulturelle og seværdige steder.

På hotellet vil I blive indlogeret på et værelse af den valgte type. Her kan vælges mellem commodore, economy, standard, standard family, captain og penthouse.

Hotel Ritz

Banegårdspladsen 12
8000 Aarhus C
86134444
mail@hotelritz.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et ophold på Hotel Ritz er I kort afstand fra flere af Aarhus’ allerbedste spasteder. Her kan nævnes Pure Nature Spa & Wellness, Egå Wellness, Byens wellness og Grossererbadet, som alle er skønne steder, der leverer den spaoplevelse, som I har brug for, når I ønsker at vinke farvel til hverdagen stress med møder og deadlines.

Selve hotellet blev renoveret i 2014, og derfor ankommer I i dag til et moderne hotel med de skønneste faciliteter. Hotellet er blandt byens ældste, så der er også en vis historie, som designerne har formået at bevare under renoveringen. Alle værelser er fine og lyse, uanset om I vælger et queenværelse, et dobbeltværelse, et dobbeltværelse plus eller et superior værelse.

Om morgenen kan I begynde dagen med den lækre morgenbuffet, der serveres i hotellets vinkælder, hvilket er en meget speciel oplevelse, som giver en smagfuld start dagen. I kan desuden benytte jer af gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er muligt at parkere bilen ved hotellet, men der er et begrænset antal pladser. Derfor bør I altid sørge for at bestille en parkeringsplads på forhånd.

Hotel Ritz ligger centralt i Aarhus, hvilket betyder, at I er i gåafstand fra både Strøget og Åboulevarden, hvor der kan bruges adskillige timer.

Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro
86948922
sabrokro@sabrokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Få kilometer uden for storbyens buldrende centrum ligger Montra Hotel Sabro Kro. Stedets placering kombineret med skønne faciliteter gør den til et populært rejsemål for de feriehungrende danskere. De skønne omgivelser og den korte rejsetid til Aarhus sikrer jer et ophold, der giver fornyet energi.

Aarhus er en by, der har masser af forskellige spaoplevelser på menuen, og I skal blot vælge, hvilken der passer til netop jeres behov. Der findes masser af afdelinger med spabade, kurbade, diverse behandlinger, saunaer og meget mere. På selve Montra Hotel Sabro Kro er der også mulighed for at bestille skønne massagebehandlinger ved massør Marianne Kjærlund. Derudover kan I banke pulsen op i hotellets fitnesscenter, der befinder sig på 1. sal.

Når I har taget plads i restauranten, får I serveret lækre retter med lokalt særpræg. Råvarerne er friske og leveret af lokale leverandører, hvilket sikrer en autentisk oplevelse af, hvad området har at byde på. Når maven er fuld, kan I trække jer tilbage til værelset, hvor der er mulighed for at flade ud i sofaen, snuppe en drink fra minibaren eller bare slappe af foran TV’et.

Hotel Oasia Aarhus

Kriegersvej 27
8000 Aarhus C
87323715
mail@hoteloasia.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis I gerne vil bo helt tæt på Aarhus’ pulserende bymidte, så er Hotel Oasia et oplagt valg. Herfra er I i gåafstand til shoppingsgaden Strøget, hvor der ligger butikker for enhver smag samt masser af caféer og restauranter. Derudover er Åboulevarden også altid et besøg værd for jer, der ønsker et godt og hyggeligt måltid mad.

Der er ikke spaafdeling på Hotel Oasia Aarhus, men der er masser steder at vælge mellem andre steder i byen. Aarhus har en lang række af forskellige behandlings- og wellnessafdelinger, hvor I har mulighed for at slappe af i trygge og ikke mindst afstressende rammer.

På hotellet indledes dagen med den skønne morgenbuffet, der har stor fokus på økologi. Her kan I vælge mellem en lang række af forskellige morgenmadsprodukter og retter. Der er desuden fri adgang til Wi-Fi på hele hotellets areal, mens I kan se TV på værelserne. Derudover kan I hygge jer i hotellets nye lounge, der nærmest indbyder til afslapning med et glas vin eller en kop kaffe.

Hotellets værelser er komfortable og lyse, uanset hvilken type I vælger. Valgmulighederne er som følger: queen værelse, dobbeltværelse small, dobbeltværelse, dobbeltværelse plus, brudeværelse og designerværelse.

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25
8000 Aarhus C
86144411
marselis@helnan.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette fantastiske hotel ligger helt ud til stranden i Aarhus Bugt, og det er det perfekte sted til et skønt spa ophold. Her bor I tæt på den pulserende storby, men I er samtidig lidt på afstand, hvilket er utrolig behageligt, hvis I ønsker et afslappende ophold.

På hotellet kan I genoplade de slidte hverdagsbatterier i det dejlige spa og wellnessområde, der rummer alt fra indendørs pool til fantastiske saunaer. Området indbyder til afslapning og hygge, hvor alle stressende tanker forsvinder.

Under jeres ophold bor I på et af de maritimt indrettede værelser, hvor de fleste har en pragtfuld udsigt over havet samt udgang til terrasse eller altan. Derudover har alle værelser dobbeltsenge, gratis Wi-Fi, 32” TV, safebox, telefon, samt eget badeværelse.

Der er også god grund til at besøge hotellets restaurant, Restaurant Marselis. Her kan I lade jer fortrylle af den fantastiske udsigt, mens I spiser en de lækre retter. Retterne er lavet i det åbne køkken, hvilket giver en helt specielt stemning i hele restauranten.