First Hotel Billingehus

Alphyddevägen
54133 Skövde
+46 500 44 57 00
billingehus@firsthotels.se
Besøg deres hjemmeside

Begiv jer ind i det svenske land og oplev et lækkert spa ophold på First Hotel Billingehus. Når I bestiller et ophold hos dem, starter oplevelsen allerede under selve køreturen. Den svenske natur er noget helt specielt, og der vil være masser ting af kigge på. Ikke mindst når I når frem og opdager, at hotellet ligger på et bjerg. Herfra er udsigten fantastisk og utrolig romantisk. Hotellet befinder sig ved byen Skøvde, der ligger ca. to timer i bil fra Göteborg, hvor I kan komme til med færge.

Under opholdet har I fri adgang til Wellness Billinghus Gym & Spa, som er hotellets eget. Her kan I give den fuld gas i motionscentret eller blot koble af i spaens afslappende faciliteter.

Efter en lang dag i spaområdet skal sulten stilles. Det kan lade sig gøre i hotellets restaurant, og derefter kan I begive jer op på værelset. Hotellet er stort og rummer hele 241 værelser, som alle er moderne og lyst indrettet. Alle værelser har eget badeværelse samt TV.

Comwell Hotel Korsør

Ørnumvej 6
4220 Korsør
58350110
hotel.korsor@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Comwell er blandt de store hotelkæder, og de dominerer kraftigt i hele landet. Det er der en god grund til. Hotellerne har altid de bedste faciliteter, og de leverer altid oplevelser i høj kvalitet. Det gælder også for Comwell Hotel Korsør, hvor I kan tage på et romantisk spa ophold for to.

På hotellet med udsigt over Storebælt kan I nyde tiden i hinandens gode selskab i det skønne spaområde, hvor I kan benytte jer af både fitnesscenter, boblebad, varmtvandsbassin og sauna. Det er også muligt af tage afslapningen til et endnu højere niveau ved at bestille en wellnessbehandling hos en af de professionelle behandlere.

Comwell og god mad hører næsten altid sammen, og på dette hotel kan I nyde en fantastisk madoplevelse på a la carte restauranten, der leverer skønne retter, hvor I, når vejret tillader det, vil kunne vælge mellem flere forskellige grillede varianter.

Alter Meierhof Flensborg

Uferstraße 1
24960 Glücksburg (Ostsee)
+49 4631 61990
info@alter-meierhof.de
Besøg deres hjemmeside

Der er noget specielt og romantisk ved at tage en tur til udlandet som par. Det vil give jer en oplevelse sammen, som I vil kunne huske tilbage på i mange år. Selvom Alter Meierhof Flensborg ikke ligger så langt fra den danske grænse, er det stadig det spændende udland, og Flensborg er en by, der byder på masser af oplevelser for par.

Selve hotellet er femstjernet, og det kan mærkes. Værelserne er alle fantastiske, og I kan vælge mellem forskellig typer efter jeres behov. Det er allerhøjeste kvalitet får I, hvis I bestiller en af hotellet to suiter. Uanset hvilket værelse I vælger, vil I blive indlogeret i et skønt værelse med masser af plads til at slappe af og nyde hinanden.

I har naturligvis fri adgang til spaafdelingen under hele jeres ophold, hvor I blandt andet kan afstresse i dampbadet, hø-aromabadet eller den finske sauna. Der er masser af lækre faciliteter, som I kan benytte jer af, hvilket sikrer jer et skønt spa ophold.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg strand 27
6857 Blåvand
75279040
info@hvidbjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et spa ophold i Vestjylland på Hvidbjerg Strand Feriepark får I en oplevelse, der er få, som kan matche. Under jeres ophold vil I nemlig kunne hygge jer sammen i det fantastiske wellnesscenter, Blåvand Kurbad. Her kan I lade jer forkæle og slappe af i en af de mange forskellige saunaer eller spabade, mens der også er mulighed for forskellige typer af behandlinger.

I kan blandt andet bestille en professionel massage, ansigtsbehandlinger samt pedicure og manicure. Under et spa ophold på Hvidbjerg Strand Feriepark, kommer I aldrig til at kede jer. Det er et sted, man nyder i fulde drag, og som både er afslappende og giver plads til skønt samvær.

I vil overnatte i en af de skønne feriehytter, hvor I har rig mulighed for at være jer selv. Her kan I hygge om hinanden, mens I kan nyde mad, som I selv har grillet. Derudover kan I også vælge at spise ude på en af de to restauranter, som resortet rummer.

Hotel Opus Horsens

Egebjergvej 1
8700 Horsens
76257200
info@hotelopushorsens.dk
Besøg deres hjemmeside

Tag på et romantisk spa-ophold i den jyske by Horsens. Her ligger Hotel Opus, der indbyder til hygge for jer, der ønsker lidt ekstra tid og plads til at nyde hinandens selskab.

På hotellet kan I slappe af ved at benytte jer af hotellets mange spa- og wellnessfaciliteter, som inkluderer forskellige typer af behandlinger, sauna, dampbad, solarium og selvfølgelig spabad. I kan også holde formen ved lige i hotellets fine fitnesscenter, der har masser af gode og nye træningsmaskiner samt andet udstyr.

I kan også vælge at gå på jeres skønne værelse, hvor I kan nyde en god film i TV’et eller en gratis kop kaffe eller te. Alle værelserne er desuden med eget badeværelse og indrettet moderne og lyst. I behøver heller ikke bevæge jer langt for at finde et godt måltid. Hotellets egen Restaurant Opus leverer fantastisk international mad produceret med områdets friskeste råvarer.