fbpx

Romantisk Weekendophold

Bedste Romantisk Weekendophold 2024

Er det længe siden, du og din elskede har haft god tid til hinanden, eller er det i den blomstrende romantik bare blevet tid til en romantisk getaway, så er det et oplagt valg at finde et hyggeligt og romantisk weekendophold, som kan give jer tid og ro til at finde hinanden, eller bare nyde den nyudklækkede og spirende kærlighed for fulde drag.
Hvad enten forholdet skal plejes eller nydes, så kan det med fordel gøres på et af de hoteller, som du finder herunder.
Der er romantikken i højsædet, og du finder ikke bedre rammer at få blusset op i gnisten igen.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Hos Broholm Slot bydes du velkommen i hyggelige og smukke omgivelser, hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ren forkælelse. Broholm tager dig en tur tilbage i historien med den unikke slotsbygning og spændende historie. Det, kombineret med en masse moderne og lækre faciliteter gør, at man ikke kan andet end at få et fascinerende ophold hos Broholm Slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Specielt par er glade for dette fantastiske strandhotel, hvor der virkelig er mulighed for at få et helt fantastisk weekendophold. Hotellet ligger en lille km fra det idylliske Kornborg Slot og byder derudover på hyggelige værelser, gratis wi-fi, samt en masse sjove aktiviteter som tiden hurtigt kan gå med. Der er bl.a. Danmarks første kasino og i nærheden også en smuk golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk hotel, hvor der er mulighed for maksimal forkælelse og afslapning. Her kan du få alvor slå tankerne væk fra hverdagens stress, læne dig tilbage og bare nyde alle de gode ting i livet. Det er bl.a. smukke omgivelser, et kæmpe spa-område, hvor der også er mulighed for behandlinger, samt meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hos Strandhotel Røsnæs bydes du ind til hyggelige rammer og en smuk udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord. Hotellet har egen restaurant, hvor kokkene står klar til at servere mad i særklasse til dig. Derudover har hotellet egen privat stenstrand, samt lære værelser, hvor du kan slappe helt af efter en lang dag med en masse spændende og sjove oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et hotel i verdensklasse med beliggenhed i Sæby. Hos Hotel Viking får du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser og nyde godt af mange fantastisk spa og wellness faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende destinationer, som bl.a. Skovlyst der ligger en lille 1,0 km derfra og Understed Kirke en kort køretur.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et yderst elegant hotel, som har beliggenhed ned til Østersøen i flot Newport-stil. Som gæst hos Ystad Saltsjöbad bliver du inviteret ind til hyggelige værelser med gratis parkering og gratis wi-fi. Derudover har hotellet en verdensklasse restaurant, hvor kokkene står klat hver aften til at servere gastronomiske oplevelser du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort kan være dit luksuriøse hjem i en lille periode, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. Når du er gæst hos hotellet kan du nyde deres lækre faciliteter, i form af spa-området og golfbaner og slutte dagen af på Brasserie 19, som er hotellets fantastiske restaurant, der er kendt for sin mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et ualmindeligt smukt hotel, som befinder sig i nogle af de smukkeste omgivelser Danmark har at byde på. Her mødes naturen, havet, vestenvinden og store brede vidder på fineste vis. Efter at have brugt dagen i de smukke omgivelser, eller på at opleve nogle af de nærliggende omgivelser, kan du med fordel besøge hotellets fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Historien bag Kragerup Gods går helt tilbage til 1327, hvor det blev opført. I 1801 opkøbte den velhavende familie, Familien Dinesen, så godset og i dag drives godset af Birgitte Dinesen, som er 8. Generation af familien. Godset står klar til at give dig et 4-stjernet ophold, hvor du får adgang til hyggelige værelser, lækre omgivelser og en masse fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

”Naturen her er smilende og af enestående skønhed“ Det er hotel Vejlefjords motto, og det passer. Naturen er enestående her. Det er derfor et skønt område at tage til. Men det er ikke kun naturen der er enestående, Vejlefjord hotel har termiske bade og en fabelagtig spa som man ikke kan andet end at slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hvedholm slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

I udkanten af Faaborg ligger Hvedholm Slotshotel, hvis historie rækker helt tilbage til 1587. I 1880 blev det dog renoveret på yder og indersiden, hvilket resulterede i det udseende, som slottet har i dag. Slottet har en utroligt flot vinkælder, en gourmetrestaurant og store smukke sale. Som gæst hos hotellet bliver du inviteret ind til hyggelige og storslåede værelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Hvis du har planer om at besøge smukke Glücksburg i Tyskland, så er Alter Meierhof det helt perfekte overnatningssted for dig. Her bliver du inviteret indenfor til en romantisk stemning og hyggelige værelser. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, samt Meierei Dirk Luther, som er en helt igennem fantastisk restaurant få meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Er du klar på et weekendophold, som du sent vil glemme? På madoplevelser ud over det sædvanlige? Så er Hotel Thinggaard det helt perfekte hotel for dig! Her bliver du inviteret indenfor til fantastiske omgivelser og faciliteter, samt en nyindrettet restaurant, hvor der dagligt bliver serveret mad af den absolut højeste klasse, primært lavet på råvarer fra lokalområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

sauntehus slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du besøger Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel et fantastisk sted at hvile og oplade batterierne efter en lang periode med arbejde. Som gæst hos hotellet kan du også nyde godt af hotellets pool og lounge, samt deres fantastiske restaurant. Kort vej fra hotellet vil du finde mange spændende seværdigheder, som bl.a. Hornbæk Kirke og Galleriet Hornbæk.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief har muligvis den bedste beliggenhed i hele Oslo med kort vej til mange forskellige destinationer og seværdigheder. Derudover har hotellet deres Thief Foodbar, hvor der serveres lækkert mad og kolde drinks. Når du har nyt et godt måltid kan du afslutte dagen i deres utroligt lækre Thied Spa, som er lavet specifikt med det formål at forkæle dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen er et ekstraordinært lækkert hotel med beliggenhed tæt på Bjare Rodkulla, som er et af de meget populære vartegn i byen. På selve hotellet bliver du inviteret indenfor til moderne og lækre faciliteter, som du kan nyde godt af imens du er på ferie. Alle gæster får også gratis parkering og gratis wi-fi, så man høver ikke at tænke på dette, imens man bor på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

sophiendal slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

I Søhøjlandet mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj ligger det helt fantastiske Sophiendal Gods. Her mødes den smukke og idylliske natur med slottets storslåede bygning. Som gæst hos Sophiendal Slotshotel inviteres du indenfor til utroligt lækre værelser, hvor der er rig mulighed for at slappe maksimalt meget af og bare nyde livet lidt mere end man ellers kan i hverdagene.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand byder dig ind til hyggelige omgivelser med mange lækre faciliteter. Her er der bl.a. et omfattende spa-område, hvor du kan slappe af efter du har været en tur på den nærliggende golfbane. Derudover er der kort vej til mange fantastiske restauranter, hvis du en aften vil ud og prøve noget andet end hotellets egen restaurant, som for resten også er vildt god.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalspund Færgekro er en helt igennem fantastisk kro, som har en vild historie der rækker helt tilbage til 1532. Det gør også Hvalpsund Færgekro til en af de ældste kroer i Danmark. Når du er gæst hos kroen, har du kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Ertebølle Stone Age Centre eller Jesperhus Park, som begge ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tæt ved den fantastiske Kokkedal Golfklub ligger Kokkedal Castle Copenhagen, små 30 km fra København. Når du er gæst hos Kokkedal Castle Copenhagen får du adgang til mange lækre faciliteter, som bl.a. et stort spa-center, indendørs pool, gratis wi-fi og mere til. Derudover kan du nyde et måltid i særklasse ved hotellets egen fantastiske kælderrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger i Blokhus, som er en helt igennem fantastisk sommer by. Ved hotellet er der en stor solterrasse, gratis wi-fi, et hyggeligt barområde og mere til. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en masse. Efter en lang dag kan du nyde mad hos hotellets egen restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Et andet romantisk hotel i det sønderjyske, som også kan være oplagt, når der bare er tale om en tur for to, er det altid skønne Benniksgaard Hotel. Med en verden af oplevelser og muligheder for at nyde hinandens selskab er det også en oplagt mulighed for en romantisk miniferie.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger ved Mariager Fjord i utroligt smukke omgivelser. Derudover ligger det 4-stjernet hotel i en smuk skov, som ifølge mange er Danmarks smukkeste skov, Østerskov. Grunden til at hotellet hedder Hotel Amerika er, at det blev bygget af en der kom til Danmark efter at have boet i Amerika i mange år, hvor han med sinde penge byggede dette unikke hotel.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk og meget velkendt hotel, som ligger i den unikke badeby Hornbæk. Som gæst hos Hotel Bretagne bydes du ind til hyggelige omgivelser, lækre værelser og kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Kronborg Slot og Hornbæk Havn. Hotellet har også en utroligt lækker restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

store restrup slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup ligger mellem Nibe og Aalborg, og det er i denne smukke by, at du kan finde Store Restrup Slotshotel i idylliske omgivelser blandt park og skov. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og nyde godt af mange forskellige og gode faciliteter, som sikrer at du nok skal få et fantastisk ophold. Derudover kan du nyde et lækkert glas vin i deres vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Vil du en tur til Hamborg og prøve at bo i et yderst trendy hotel, så er Tortue Hamburg et oplagt sted for dig. Her bydes du indenfor til elegante og trendy omgivelser med smuk arkitektur og flotte omgivelser. Derudover er der kort vej til mange populære vartegn, som bl.a. Town Hall og Church og St. Michael der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park blev bygget i starten af 1900-tallet og er i dag et fantastisk hotel, hvor der virkelige er mulighed for at koble af fra hverdagen og bare nyde livet. Som gæst hos Comwell Kellers Park kan du nyde godt af deres mange lækre faciliteter, samt et lækkert måltid hos deres helt fantastiske gourmet-restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I Landsbyen Gammel Ry ligger Lyng Dal Hotel, der har en restaurant på selve ejendomme. Alle hotellets værelser har gratis wi-fi og fladskærms tv, samt adgang til gratis parkering. Hotellet har sin egen restaurant, hvor kokkene står klar til at lave mad i særklasse. Efter du har spist, kan du gå en tur i de helt utroligt og idylliske omgivelser der omringer hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Helt ned til limfjorden, ved en af Nordjyllands smukkeste områder, ligger Tambohus Kro og Badehotel, lige overfor den smukke ø Jegindø. Ved denne kro og badehotel finder du et lille unikt åndehul, hvor din forkælelse er i fokus, og du kan glemme alt om den stressede hverdag. Kroen har stået som den står i næsten 200 år, hvilket er medfører den unikke stemning.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet hotel, som ligger ud til en utroligt lækker restaurant i byen Kruså. Her bliver du inviteret ind til hyggelige værelser, samt mange lækre faciliteter, som f.eks. terrasse, roomservice, gratis wi-fi og gratis parkering. Hotellet har også egen restaurant, hvor kokkene skaber gastronomiske oplevelser, som der vil gå meget lang tid før du glemmer.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i smukke omgivelser i Middelfart. Fra hotellet har du en helt fantastisk udsigt over Lillebælt og er kun en kort køretur fra mange fantastiske seværdigheder, som bl.a. Snoghøj o Middelfart. Efter du har oplevet en masse, kan du slutte dagen af med at slappe af i det lækre spaområde, som bl.a. har pool, spabad og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Himmelbjerget, fantastisk smuk natur og Hotel Dania. Tre ting der hører sammen. På torvet i Silkeborg ligger hotel Dania, som er hjem til mange gamle historier. Hotellet er blevet restaureret men med stor respekt for hotellets historie. Den ideelle placering er perfekt til en skøn tur til Himmelbjerget eller tage ned i skovsøerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør parkhotel giver rig mulighed for underholdning. Der sker altid noget, om det er live musik et spil golf eller en tur i deres bar. Men underholdningen bliver vejet op af deres dejlige spa og wellness afdeling hvor du kan komme helt ned i gear og slappe af. Og så er der selvfølgelig dejlig mad om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot ligger midt i det smukke Odsherred. Det 800 år gamle slot forener fortid nutid og fremtid. Der er historie og gastronomi i et niveau helt for sig selv. Slottet har to prisvindende restauranter som byder på mad lavet efter sæsonen. Den omkringliggende natur er idyllisk og perfekt til at gå en tur og slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Weekender på Kommandør gården er ganske specielle. Der er fyldt med oplevelser og hygge. Der er masser af muligheder for at blive aktiv i løbet af din weekend/ferie. Fredag ​​aften byder på en række lækkerier fra havet. Lørdage arrangeres østers ture, her skal man dog huske de knælange gummistøvler. Men det er en oplevelse der er helt unik.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Ærø Hotel inviterer dig til at blive overvældet af natur i den fantastiske, ærværdige og ikke mindst spændende maritime by Marstal. Her finder du nogle af Danmarks stolteste søfartstraditioner. Den friske luft og de mange gode indtryk på værelserne giver en god nats søvn med tilhørende behagelige drømme. Den skønne ø får sit helt eget præg med dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er en rolig oase i hjertet af pulserende Aarhus. Når I træder ind på de sort-hvide bonede gulve, bliver I mødt af en ganske særlig stemning. Er man sulten kan man benytte sig af den tilstødende restaurant MASH, eller bruge tiden på at tage i Tivoli Friheden eller ARoS som ikke ligger langt væk.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia Aarhus. Der er nøje valgt morgenmadsprodukter for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hotellet er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik og funktionalitet. Herudover er rå plankegulve med til at give hotellet dens charme. Beliggende i Aarhus er det perfekt sted til tur.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Disse naturskønne omgivelser byder på et væld af muligheder, som der sættes utrolig stor pris på. Koldingfjord hotel har masser af natur og ikke mindst fabelagtige værelser. Et sted, hvor stemningen føles hjemlig og der altid er noget at lave. Om det er afslapning eller spise på hotellets fine restaurant vil du aldrig blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Velvære, gastronomi, naturoplevelser, og en varm, familiær, hyggelig atmosfære. Hos Ruths hotel får du en oplevelse i særklasse. Der er åbent året rundt og fem forskellige muligheder for overnatning. Dette smukke hotel i gammel Skagen er perfekt til en tur væk fra hverdagen og få lidt tid til hinanden. Lækker mad og ikke mindst god service

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Skipperbyen Troense på Tåsinge er den rene idyl. med den mest pragtfulde udsigt over sundet og rig mulighed for at nyde et varieret måltid mad i den hyggelige restaurant med en udsigt som ingen anden. Kun 20 minutters kørsel herfra ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot fra Hotel Troense. Det oplagte sted for historie.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

KOMPAS Hotel Aalborg er et af de ældste og mest populære hoteller i byen. Her er alle velkomne. Der er en stor morgenbuffet med et bredt udvalg, så du kan starte din dag perfekt. alt Aalborg har at byde på er inden for rækkevidde. Med kun fem minutters gang til centrum, fem minutters kørsel til motorvej E45 og nemme parkeringsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Vil du rigtigt forkæle din kæreste og tage hende eller ham med på et romantisk weekendophold i det østjyske naturlandskab, så ligger Montra Hotel Sabro Kro gerne værelser til. Her får I romantiske rammer om jeres kæresteweekend, hvor det kun er jer to, det drejer sig om.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

På en unik nordsjællandsk herregård ligger Comwell Borupgaard, som er fyldt med mange lækre faciliteter, som bl.a. spa og fitnesscenter. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor der serveres gourmetmad i verdensklasse. Skulle du have lyst til at komme ud fra hotellet, er der også kun kort afstand til mange helt fantastiske destinationer, som bl.a. Snekkersten Strand.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

På den trelænget gård fra 1800-tallet lidt uden for Kerteminde kan I også få muligheden for at genfinde gnisten i parforholdet eller svømme væk i hinandens dybe øjne på jeres årsdag. Her er i hvert fald alle rammerne til det, og de smukke værelser gør hurtigt stemningen romantisk og sød.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel, med sin centrale beliggenhed, siges at være byens badehotel. Hotellet er det idéelle sted at overnatte, når man vil opleve Skagen og samtidig finde ro for sjælen. Midt i den gamle bydel, Østerby og med afstande på ca. 600 meter til Skagen centrum og ca. 1.000 meter til havnen, giver det rig mulighed for at opleve Skagen

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Et kroophold hos Rold StorKro en oplagt mulighed for at komme lidt væk. Med placering lige ved Rold Skov i Nordjylland får man en unik mulighed for at se et af de flotteste skovområder i Danmark. du sikret mad af højeste kvalitet i dit besøg og deres kokke står altid klar til at lave lækkert mad af årstidens friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I Møgeltønder nær den dansk-tyske grænse finder du Schackenborg Slotskro. Et af de absolut mest romantiske steder at finde kærligheden igen. På den idylliske slotskro er der plads til bare at nyde hinandens selskab på værelset, hvis det er det, i har lyst til. I kan også slentre en tur rundt i den historiske landsby hånd i hånd og tage jer tid til at opdage byen sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Hotel Niels Juel er et smukt byggeri opført i 1989 i gammel pakhus stil. Hotellet er beliggende direkte ved den smukke gamle havn og ved bare fem minutters gang er man ved centrum med gågader, gårdmiljøer og mange specielle butikker. Dette herlige firstjernede hotel i Køge er tæt ved flere seværdigheder som Køge miniby og zoo.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Er du til strand, sol og havet? Så tag til Gilleje Strand hotel. Det historiske badehotel har sin charme helt tilbage fra 1896. Her kan du nyde udsigten over byens tage eller torvet fra din balkon. Her får du også oplevelser som livemusik som jazz og quiz. Det er et skønt sted med en klassisk stil.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro var en af byens oprindelige gårde og byder på dejlige omgivleser og et lækkert ophold med god service og dejlig mad. Kroen har flere gamle minder fra dens oprindelse og specielt i Kroens stuer finder du mange af disse. Kroen har et kæmpe ta selv bord som passer til alles smag.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Hotel Falster
Hotels.com

Hotel Falster

3/5

Falster er et skønt naturområde tilpas langt væk fra al stress og jag. Derfor er det det oplagte valg til en afslapningsweekend. Hotel Falster ligger tæt på flere dejlige oplevelser som Knuthenborg safaripark hvor man kan opleve eksotiske dyr på tæt hold. Hotel Falster giver en hyggelig oplevelse som man sent vil glemme, da de er fantastiske til ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

hotel hedegaarden
Hotels.com

Hotel Hedegaarden

3/5

Drømmer du om et hotel med lækker mad hvor råvarerne er de bedste du kan finde? Så er hotel hede Gaarden stedet for dig. Der bliver ikke lagt skjul på råvarerne og de skaber en uhøjtidelig atmosfære med deres specielle indretning. På toppen af Vejle finder du hotellet som i dag er familieejet og derfor yder en fantastisk service.

Laveste pris for 2 personer: 891 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre vising kro er mere end 200 år gammel og møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, Kroen giver en oplevelse fra to verdener som mødes. Det gamle og det nye i en uforglemmelig oplevelse med romantik, masser af skøn natur og ikke mindst mad som er helt i sin egen klasse

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Hotel Skanderborghus
Hotels.com

Hotel Skanderborghus

3/5

Hotel Skanderborghus har måske Danmarks bedste placering: i udkanten af Bøgeskoven. Alle der elsker den dejlige natur, der omgiver, burde kigge på dette sted. For Hotel Skanderborghus er indrettet, så man altid har udsigt til søen, skoven eller parken fra det meste af huset. Samtidig er hyggelige Skanderborg midtby i gåafstand af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Hotel Svanen
Hotels.com

Hotel Svanen

4/5

Hotel Svanen I Billund er fantastiks ikke kun grundet dens placering tæt på store oplevelser som Legoland. Men de yder en fantastisk oplevelse på selve hotellet. Her kan du nemlig prøve kræfter med flere slags vin aftener, som amarone og portvin. Derudover er værelserne indrettet med kvalitet design og jacuzzi, så du får en fornemmelse af hjemme med det samme.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup kro I Christiansfeld er som at gå ind i en tidslomme. Kroen er mere end 350 år gammel og er blevet gennemrestaureret så alt står knivskarpt. Her kan du gå i jægerstuen og få noget fra deres anerkendte køkken, med et veldækket bord. Hele hotellet er indrettet med en klassiks stil og skaber derfor en meget anderledes stemning.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

De små danske hoteller sprudler med romantik

Når man ikke har tid til at sidde og nyde et glas vin eller føre en længere samtale sammen i hverdagen, så må man finde tiden til det i weekenderne. Og her kan de almindelige rammer måske ikke altid åbne op for posen. Derfor kan det være oplagt at stikke af sammen for at få tid til de to vigtigste ting i et parforhold – nemlig jer.

Det er ikke svært at finde et romantisk hotel i dette lille pragtfulde land. Alt emmer af kærlighed, ligegyldigt hvor man kommer hen. Om man tager til Fyn eller Sønderjylland, Nordsjælland eller Østjylland, så kan man være sikker på at finde et sted, man kan indlogere sig sammen med Amors tro følgesvende.

Ved at vælge et weekendophold i Danmark er det heller ikke noget, der kræver større planlægning. Og man behøver ikke at tage uden for landets grænser for at finde gnisten igen. Det kan lige så vel ske på en romantisk storkro, som det kan ske på et hotel i Paris.

Vi håber at ovenstående forslag til et romantisk weekendophold, har hjulpet jer på vej mod det rette sted.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et romantisk weekendophold?

Et romantisk weekendophold er et vidunderligt ophold hvor der er tid og plads til at lade kærligheden blomstre, dette kunne være lange gode gåture, eller nogle timer i et spaområde, ligeledes er der rig mulighed for at nyde dejlig mad og et godt glas vin med mere.

Hvor meget koster et romantisk weekendophold?

Et romantisk weekendophold koster 700-11.250 kr. grunden til den enorme prisvariation skyldes den store forskel på kroerne og hotellernes faciliteter ligeledes er der stor forskel på om overnatningsstedet sælger pakkeløsninger eller om morgenmad og aftensmad skal købes ved siden af.

Hvorfor nyde et romantisk weekendophold?

Der er rigtig mange gode grunde til at nyde et romantisk weekendophold i Danmark, dette uanset årstiden da de skønne kroer og hoteller altid vil gøre sit ypperste for at give jer et hyggeligt og romantisk weekendophold.