Romantisk Weekendophold

Bedste Romantisk Weekendophold 2021

Er det længe siden, du og din elskede har haft god tid til hinanden, eller er det i den blomstrende romantik bare blevet tid til en romantisk getaway, så er det et oplagt valg at finde et hyggeligt og romantisk weekendophold, som kan give jer tid og ro til at finde hinanden, eller bare nyde den nyudklækkede og spirende kærlighed for fulde drag.
Hvad enten forholdet skal plejes eller nydes, så kan det med fordel gøres på et af de hoteller, som du finder herunder.
Der er romantikken i højsædet, og du finder ikke bedre rammer at få blusset op i gnisten igen.

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Specielt par er glade for dette fantastiske strandhotel, hvor der virkelig er mulighed for at få et helt fantastisk weekendophold. Hotellet ligger en lille km fra det idylliske Kornborg Slot og byder derudover på hyggelige værelser, gratis wi-fi, samt en masse sjove aktiviteter som tiden hurtigt kan gå med. Der er bl.a. Danmarks første kasino og i nærheden også en smuk golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk hotel, hvor der er mulighed for maksimal forkælelse og afslapning. Her kan du få alvor slå tankerne væk fra hverdagens stress, læne dig tilbage og bare nyde alle de gode ting i livet. Det er bl.a. smukke omgivelser, et kæmpe spa-område, hvor der også er mulighed for behandlinger, samt meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hos Strandhotel Røsnæs bydes du ind til hyggelige rammer og en smuk udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord. Hotellet har egen restaurant, hvor kokkene står klar til at servere mad i særklasse til dig. Derudover har hotellet egen privat stenstrand, samt lære værelser, hvor du kan slappe helt af efter en lang dag med en masse spændende og sjove oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Broholm Slot

3/5

Hos Broholm Slot bydes du velkommen i hyggelige og smukke omgivelser, hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ren forkælelse. Broholm tager dig en tur tilbage i historien med den unikke slotsbygning og spændende historie. Det, kombineret med en masse moderne og lækre faciliteter gør, at man ikke kan andet end at få et fascinerende ophold hos Broholm Slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et hotel i verdensklasse med beliggenhed i Sæby. Hos Hotel Viking får du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser og nyde godt af mange fantastisk spa og wellness faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende destinationer, som bl.a. Skovlyst der ligger en lille 1,0 km derfra og Understed Kirke en kort køretur.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et yderst elegant hotel, som har beliggenhed ned til Østersøen i flot Newport-stil. Som gæst hos Ystad Saltsjöbad bliver du inviteret ind til hyggelige værelser med gratis parkering og gratis wi-fi. Derudover har hotellet en verdensklasse restaurant, hvor kokkene står klat hver aften til at servere gastronomiske oplevelser du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort kan være dit luksuriøse hjem i en lille periode, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. Når du er gæst hos hotellet kan du nyde deres lækre faciliteter, i form af spa-området og golfbaner og slutte dagen af på Brasserie 19, som er hotellets fantastiske restaurant, der er kendt for sin mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et ualmindeligt smukt hotel, som befinder sig i nogle af de smukkeste omgivelser Danmark har at byde på. Her mødes naturen, havet, vestenvinden og store brede vidder på fineste vis. Efter at have brugt dagen i de smukke omgivelser, eller på at opleve nogle af de nærliggende omgivelser, kan du med fordel besøge hotellets fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Kragerup Gods

3/5

Historien bag Kragerup Gods går helt tilbage til 1327, hvor det blev opført. I 1801 opkøbte den velhavende familie, Familien Dinesen, så godset og i dag drives godset af Birgitte Dinesen, som er 8. Generation af familien. Godset står klar til at give dig et 4-stjernet ophold, hvor du får adgang til hyggelige værelser, lækre omgivelser og en masse fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.600 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

I udkanten af Faaborg ligger Hvedholm Slotshotel, hvis historie rækker helt tilbage til 1587. I 1880 blev det dog renoveret på yder og indersiden, hvilket resulterede i det udseende, som slottet har i dag. Slottet har en utroligt flot vinkælder, en gourmetrestaurant og store smukke sale. Som gæst hos hotellet bliver du inviteret ind til hyggelige og storslåede værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Alter Meierhof

5/5

Hvis du har planer om at besøge smukke Glücksburg i Tyskland, så er Alter Meierhof det helt perfekte overnatningssted for dig. Her bliver du inviteret indenfor til en romantisk stemning og hyggelige værelser. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, samt Meierei Dirk Luther, som er en helt igennem fantastisk restaurant få meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Er du klar på et weekendophold, som du sent vil glemme? På madoplevelser ud over det sædvanlige? Så er Hotel Thinggaard det helt perfekte hotel for dig! Her bliver du inviteret indenfor til fantastiske omgivelser og faciliteter, samt en nyindrettet restaurant, hvor der dagligt bliver serveret mad af den absolut højeste klasse, primært lavet på råvarer fra lokalområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du besøger Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel et fantastisk sted at hvile og oplade batterierne efter en lang periode med arbejde. Som gæst hos hotellet kan du også nyde godt af hotellets pool og lounge, samt deres fantastiske restaurant. Kort vej fra hotellet vil du finde mange spændende seværdigheder, som bl.a. Hornbæk Kirke og Galleriet Hornbæk.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

THE THIEF

4/5

The Thief har muligvis den bedste beliggenhed i hele Oslo med kort vej til mange forskellige destinationer og seværdigheder. Derudover har hotellet deres Thief Foodbar, hvor der serveres lækkert mad og kolde drinks. Når du har nyt et godt måltid kan du afslutte dagen i deres utroligt lækre Thied Spa, som er lavet specifikt med det formål at forkæle dig.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen er et ekstraordinært lækkert hotel med beliggenhed tæt på Bjare Rodkulla, som er et af de meget populære vartegn i byen. På selve hotellet bliver du inviteret indenfor til moderne og lækre faciliteter, som du kan nyde godt af imens du er på ferie. Alle gæster får også gratis parkering og gratis wi-fi, så man høver ikke at tænke på dette, imens man bor på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

I Søhøjlandet mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj ligger det helt fantastiske Sophiendal Gods. Her mødes den smukke og idylliske natur med slottets storslåede bygning. Som gæst hos Sophiendal Slotshotel inviteres du indenfor til utroligt lækre værelser, hvor der er rig mulighed for at slappe maksimalt meget af og bare nyde livet lidt mere end man ellers kan i hverdagene.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand byder dig ind til hyggelige omgivelser med mange lækre faciliteter. Her er der bl.a. et omfattende spa-område, hvor du kan slappe af efter du har været en tur på den nærliggende golfbane. Derudover er der kort vej til mange fantastiske restauranter, hvis du en aften vil ud og prøve noget andet end hotellets egen restaurant, som for resten også er vildt god.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalspund Færgekro er en helt igennem fantastisk kro, som har en vild historie der rækker helt tilbage til 1532. Det gør også Hvalpsund Færgekro til en af de ældste kroer i Danmark. Når du er gæst hos kroen, har du kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Ertebølle Stone Age Centre eller Jesperhus Park, som begge ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tæt ved den fantastiske Kokkedal Golfklub ligger Kokkedal Castle Copenhagen, små 30 km fra København. Når du er gæst hos Kokkedal Castle Copenhagen får du adgang til mange lækre faciliteter, som bl.a. et stort spa-center, indendørs pool, gratis wi-fi og mere til. Derudover kan du nyde et måltid i særklasse ved hotellets egen fantastiske kælderrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger i Blokhus, som er en helt igennem fantastisk sommer by. Ved hotellet er der en stor solterrasse, gratis wi-fi, et hyggeligt barområde og mere til. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve en masse. Efter en lang dag kan du nyde mad hos hotellets egen restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Et andet romantisk hotel i det sønderjyske, som også kan være oplagt, når der bare er tale om en tur for to, er det altid skønne Benniksgaard Hotel. Med en verden af oplevelser og muligheder for at nyde hinandens selskab er det også en oplagt mulighed for en romantisk miniferie.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger ved Mariager Fjord i utroligt smukke omgivelser. Derudover ligger det 4-stjernet hotel i en smuk skov, som ifølge mange er Danmarks smukkeste skov, Østerskov. Grunden til at hotellet hedder Hotel Amerika er, at det blev bygget af en der kom til Danmark efter at have boet i Amerika i mange år, hvor han med sinde penge byggede dette unikke hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk og meget velkendt hotel, som ligger i den unikke badeby Hornbæk. Som gæst hos Hotel Bretagne bydes du ind til hyggelige omgivelser, lækre værelser og kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Kronborg Slot og Hornbæk Havn. Hotellet har også en utroligt lækker restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup ligger mellem Nibe og Aalborg, og det er i denne smukke by, at du kan finde Store Restrup Slotshotel i idylliske omgivelser blandt park og skov. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og nyde godt af mange forskellige og gode faciliteter, som sikrer at du nok skal få et fantastisk ophold. Derudover kan du nyde et lækkert glas vin i deres vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Tortue

4/5

Vil du en tur til Hamborg og prøve at bo i et yderst trendy hotel, så er Tortue Hamburg et oplagt sted for dig. Her bydes du indenfor til elegante og trendy omgivelser med smuk arkitektur og flotte omgivelser. Derudover er der kort vej til mange populære vartegn, som bl.a. Town Hall og Church og St. Michael der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 3.150 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park blev bygget i starten af 1900-tallet og er i dag et fantastisk hotel, hvor der virkelige er mulighed for at koble af fra hverdagen og bare nyde livet. Som gæst hos Comwell Kellers Park kan du nyde godt af deres mange lækre faciliteter, samt et lækkert måltid hos deres helt fantastiske gourmet-restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I Landsbyen Gammel Ry ligger Lyng Dal Hotel, der har en restaurant på selve ejendomme. Alle hotellets værelser har gratis wi-fi og fladskærms tv, samt adgang til gratis parkering. Hotellet har sin egen restaurant, hvor kokkene står klar til at lave mad i særklasse. Efter du har spist, kan du gå en tur i de helt utroligt og idylliske omgivelser der omringer hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Helt ned til limfjorden, ved en af Nordjyllands smukkeste områder, ligger Tambohus Kro og Badehotel, lige overfor den smukke ø Jegindø. Ved denne kro og badehotel finder du et lille unikt åndehul, hvor din forkælelse er i fokus, og du kan glemme alt om den stressede hverdag. Kroen har stået som den står i næsten 200 år, hvilket er medfører den unikke stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet hotel, som ligger ud til en utroligt lækker restaurant i byen Kruså. Her bliver du inviteret ind til hyggelige værelser, samt mange lækre faciliteter, som f.eks. terrasse, roomservice, gratis wi-fi og gratis parkering. Hotellet har også egen restaurant, hvor kokkene skaber gastronomiske oplevelser, som der vil gå meget lang tid før du glemmer.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i smukke omgivelser i Middelfart. Fra hotellet har du en helt fantastisk udsigt over Lillebælt og er kun en kort køretur fra mange fantastiske seværdigheder, som bl.a. Snoghøj o Middelfart. Efter du har oplevet en masse, kan du slutte dagen af med at slappe af i det lækre spaområde, som bl.a. har pool, spabad og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Vil du rigtigt forkæle din kæreste og tage hende eller ham med på et romantisk weekendophold i det østjyske naturlandskab, så ligger Montra Hotel Sabro Kro gerne værelser til. Her får I romantiske rammer om jeres kæresteweekend, hvor det kun er jer to, det drejer sig om.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

På en unik nordsjællandsk herregård ligger Comwell Borupgaard, som er fyldt med mange lækre faciliteter, som bl.a. spa og fitnesscenter. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor der serveres gourmetmad i verdensklasse. Skulle du have lyst til at komme ud fra hotellet, er der også kun kort afstand til mange helt fantastiske destinationer, som bl.a. Snekkersten Strand.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

På den trelænget gård fra 1800-tallet lidt uden for Kerteminde kan I også få muligheden for at genfinde gnisten i parforholdet eller svømme væk i hinandens dybe øjne på jeres årsdag. Her er i hvert fald alle rammerne til det, og de smukke værelser gør hurtigt stemningen romantisk og sød.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I Møgeltønder nær den dansk-tyske grænse finder du Schackenborg Slotskro. Et af de absolut mest romantiske steder at finde kærligheden igen. På den idylliske slotskro er der plads til bare at nyde hinandens selskab på værelset, hvis det er det, i har lyst til. I kan også slentre en tur rundt i den historiske landsby hånd i hånd og tage jer tid til at opdage byen sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

De små danske hoteller sprudler med romantik

Når man ikke har tid til at sidde og nyde et glas vin eller føre en længere samtale sammen i hverdagen, så må man finde tiden til det i weekenderne. Og her kan de almindelige rammer måske ikke altid åbne op for posen. Derfor kan det være oplagt at stikke af sammen for at få tid til de to vigtigste ting i et parforhold – nemlig jer.

Det er ikke svært at finde et romantisk hotel i dette lille pragtfulde land. Alt emmer af kærlighed, ligegyldigt hvor man kommer hen. Om man tager til Fyn eller Sønderjylland, Nordsjælland eller Østjylland, så kan man være sikker på at finde et sted, man kan indlogere sig sammen med Amors tro følgesvende.

Ved at vælge et weekendophold i Danmark er det heller ikke noget, der kræver større planlægning. Og man behøver ikke at tage uden for landets grænser for at finde gnisten igen. Det kan lige så vel ske på en romantisk storkro, som det kan ske på et hotel i Paris.

Vi håber at ovenstående forslag til et romantisk weekendophold, har hjulpet jer på vej mod det rette sted.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.