Er det længe siden, du og din elskede har haft god tid til hinanden, eller er det i den blomstrende romantik bare blevet tid til en romantisk getaway, så er det et oplagt valg at finde et hyggeligt og romantisk weekendophold, som kan give jer tid og ro til at finde hinanden, eller bare nyde den nyudklækkede og spirende kærlighed for fulde drag.

Hvad enten forholdet skal plejes eller nydes, så kan det med fordel gøres på et af de hoteller, som du finder herunder. Der er romantikken i højsædet, og du finder ikke bedre rammer at få blusset op i gnisten igen.

 

Munkebo Kro

Fjordvej 56
5330 Munkebo
65974030
info@munkebokro.dk
Besøg deres hjemmeside

På den trelænget gård fra 1800-tallet lidt uden for Kerteminde kan I også få muligheden for at genfinde gnisten i parforholdet eller svømme væk i hinandens dybe øjne på jeres årsdag. Her er i hvert fald alle rammerne til det, og de smukke værelser gør hurtigt stemningen romantisk og sød.

Munkebo Kro er et unikt sted, og beliggenheden fejler bestemt heller ikke noget. Der er kun et stenkast ned til Kertinge Nor, og hvis I vil ud og opleve noget sammen, så kan I tage til Kerteminde eller Odense, som begge på hver sin måde nok skal føre jer tættere sammen.

Et romantisk ophold på Munkebo Kro er for jer, der gerne vil have tid til hinanden, og som for en stund ikke er interesseret i at tænke på nyheder, Facebook eller den sidste sure e-mail fra en af mange stressede kollegaer. Her er der plads til fordybelse, og sammen er I garanteret et frirum til at få kærligheden til at blomstre på ny.

Tornøes Hotel

Strandgade 2
5300 Kerteminde
65321605
tornoes@tornoeshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Fyn kan også være hjemsted for romantiske weekendophold, og især Kerteminde er et af de absolut mest romantiske steder at spendere en weekend sammen med sin udkårne. Tæt ved broen i Kerteminde finder du eksempelvis Tornøes Hotel, som er et af de mest populære hoteller for par i den lille hyggelige fynske by.

Elsker I at lytte til musik og danse til langt ud på aftenen, så lad jer friste af de mange arrangementer, der finder sted på Tornøes Hotel. Efter en god middag med to lys på bordet og vin i glasset kan I sammen svinge hofterne på dansegulvet, som dengang I var unge (hvis I da ikke stadig er det).

I Kerteminde by er der også rig mulighed for at finde små romantiske spots, hvor I kan sidde og hvile benene, inden I traver videre på opdagelse i den fynske landsby. Der er ingen tvivl om, at Tornøes Hotel vil indfri alle forventninger til en romantisk tur for to forelskede personer.

Bromølle Kro

Slagelsevej 78
4450 Jyderup
58250090
mail@bromoelle-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil I fejre bryllupsdagen eller årsdagen for jeres søde parforhold, så lad det ske i naturrige omgivelser ved Bromølle Kro. Ved den gamle mølle nær Holbæk finder I ikke andet end tid til hinanden, og hvad mere kunne man ønske sig, når bare man har sit livs kærlighed med sig?

På de romantiske værelser kan der let komme amoriner i luften, og skulle I få lyst til at få lidt frisk luft i løbet af opholdet, så kan I sammen gå på opdagelse i skoven eller ved åen, som begge omkranser Bromølle Kro så smukt.

Efter en udsøgt middag i kroens flotte spisesal, kan I trække jer tilbage og nyde aftenens sidste timer med et glas hvidvin på terrassen, som alle værelser er udstyret med. Romantik og kroophold går hånd i hånd, og når I checker ind på Bromølle Kro, er det ingen undtagelse.

Montra Hotel Sabro Kro

Havnegade 37
4941 Bandholm
54755476
info@bandholmhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Vil du rigtigt forkæle din kæreste og tage hende eller ham med på et romantisk weekendophold i det østjyske naturlandskab, så ligger Montra Hotel Sabro Kro gerne værelser til. Her får I romantiske rammer om jeres kæresteweekend, hvor det kun er jer to, det drejer sig om.

Når du booker et romantisk ophold, vil I blive mødt af levende lys, chokolade og mousserende vin på værelset. På badeværelset kan I også finde et stort og luksuriøst spa, som kan give jer mange hyggelige timer i tæt samvær med hinanden.

Hvis badesalten slipper op, og I gerne vil lave noget sammen uden for værelsets fire vægge, så kan det være en oplagt mulighed at tage til en af de mange intimkoncerter, som hotellet arrangerer i løbet af sæsonen. Her er der store kunstnere på plakaten hvert eneste år, som alle er med til at gøre atmosfæren på hotellet lidt mere kærlig.

 

Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101
6300 Gråsten
74650949
info@benniksgaardhotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Et andet romantisk hotel i det sønderjyske, som også kan være oplagt, når der bare er tale om en tur for to, er det altid skønne Benniksgaard Hotel. Med en verden af oplevelser og muligheder for at nyde hinandens selskab er det også en oplagt mulighed for en romantisk miniferie.

Fra dobbeltsengen kan i nyde den pragtfulde udsigt over Flensborg Fjord, og på en romantisk afstikker til en af Sønderjyllands perler er der både plads og tid til at lære hinanden endnu bedre at kende og eventuelt snakke om jeres fælles fremtid, som ligger og lurer lige om hjørnet.

Når i vælger et romantisk weekendophold på Benniksgaard Hotel, så vil i blive forkælet med både mousserende vin og chokolade ved jeres ankomst. Derudover kan I hånd i hånd sammen nyde en omgang parmassage, inden I sætter jer til bords for at nyde en velsmagende og veltilberedt 3-retters menu. Sådan et ophold kan både bookes med en og to overnatninger.

Schackenborg Slotskro

Slotsgaden 42
6270 Tønder
74738383
schackenborg@slotskro.dk
Besøg deres hjemmeside

I Møgeltønder nær den dansk-tyske grænse finder du Schackenborg Slotskro. Et af de absolut mest romantiske steder at finde kærligheden igen. På den idylliske slotskro er der plads til bare at nyde hinandens selskab på værelset, hvis det er det, i har lyst til. I kan også slentre en tur rundt i den historiske landsby hånd i hånd og tage jer tid til at opdage byen sammen.

Romantikken blomstrer på den skønne slotskro, og skal der ekstra krydderi til, så kan det jo være oplagt at booke en af de nydelige suiter, hvor der er egen jacuzzi. Det har aldrig skadet parforholdet.

Et bord til to er ej heller svært at finde, når I vil sidde og nyde en god middag og dejligt glas vin, og om aftenen kan I gå en tur ned i haven og sætte jer og holde om hinanden på den romantiske havegynge, som med garanti har været vidne til mange små kys igennem årene.

Romantisk Weekendophold – De små danske hoteller sprudler med romantik

Romantisk weekendophold - Nyd en god udsigt og hinandens selskab

Når man ikke har tid til at sidde og nyde et glas vin eller føre en længere samtale sammen i hverdagen, så må man finde tiden til det i weekenderne. Og her kan de almindelige rammer måske ikke altid åbne op for posen. Derfor kan det være oplagt at stikke af sammen for at få tid til de to vigtigste ting i et parforhold – nemlig jer.

Det er ikke svært at finde et romantisk hotel i dette lille pragtfulde land. Alt emmer af kærlighed, ligegyldigt hvor man kommer hen. Om man tager til Fyn eller Sønderjylland, Nordsjælland eller Østjylland, så kan man være sikker på at finde et sted, man kan indlogere sig sammen med Amors tro følgesvende.

Ved at vælge et weekendophold i Danmark er det heller ikke noget, der kræver større planlægning. Og man behøver ikke at tage uden for landets grænser for at finde gnisten igen. Det kan lige så vel ske på en romantisk storkro, som det kan ske på et hotel i Paris.

Vi håber at ovenstående forslag til et romantisk weekendophold, har hjulpet jer på vej mod det rette sted.