Trænger I til et romantisk ophold på en kro?

Du ved et ophold hvor der er plads og ro til fordybelse og nærvær.

Hvor I kan genopdage/forstærke båndene mellem hinanden.

Vi har her på siden samlet nogle af de bedste kroer i Danmark, når det kommer til et romantisk ophold.

Lad jer inspirere af listen og nyd et uforglemmeligt kroophold.

Sønderho Kro

Kropladsen 11
6720 Fanø
75164009
mail@sonderhokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Bestil dit kroophold på Sønderho Kro, hvis du elsker krostemning og skøn hygge. Sønderho Kro er Fanøs ældste bygning og samtidig blandt de ældste bygninger i hele landet. Bygningen blev opført i 1722, og derfor er autenticiteten naturligvis en stor del af oplevelsen ved dit kroophold, og du vil opleve en helt unik stemning.

Naturelskere vil nyde Fanø utroligt meget. Stranden og naturen ved vadehavet er yderst betagende og et must see for alle, der besøger øen. Selve Sønderho Kro har 14 hyggelige værelser, hvor ingen af dem er ens. Indretningen er individuel for hvert værelse, så der skal flere besøg til, hvis du vil opleve det hele. Restauranten har fokus på lækker hjemmelavet mad, og du får derfor altid en skøn madoplevelse, når du sætter dig i krostuen.

Falsled Kro

Assensvej 513
5642 Millinge
62681111
info@falsledkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Falsled Kro er en hyggelig kro på Fyn, hvor I for en stund kan glemme hverdagens trummerum og fokusere på hinanden. Ofte kan hverdagen blive så stresset, at I glemmer hinanden, og et romantisk kroophold er en rigtig god måde at skabe både tid og plads til skønt samvær. På Falsled Kro får I en samlet krooplevelse med god stemning, hyggeligt værelse og god mad.

I kan vælge mellem fire forskellige typer værelser, der varierer i størrelse og pris. Hvis I skal have det absolut bedste som kroen byder på, bør I bestille en suite. Suiten vender ud mod haven og havet, mens den kommer med egen pejsestue og badeværelse med eget badekar. Det giver rig mulighed for at nyde hinanden i fulde drag. I restauranten kan I desuden give jer i kast med den lækre fireretters menu, som kroen er kendt for.

Den Gamle Grænse Kro

Koldingvej 51
6070 Christiansfeld
75573218
info@graensekroen.dk
Besøg deres hjemmeside

Med et ophold hos Den Gamle Grænse Kro er I garanteret skønne omgivelser og autentisk krostemning, der er det perfekte udgangspunkt for en lille romantisk ferie med den, som man holder af. Kroen er beliggende ved den gamle grænse, og stedet oser derfor at historie. Omgivelserne er grønne og smukke, og I indbydes nærmest til hyggelige gåture.

Alle værelserne på Den Gamle Kro er hyggeligt indrettet og med eget badeværelse og TV. Det er muligt både at bestille weekendophold og miniferier, så I skal blot bestemme jer for, hvor længe I vil nyde hinandens selskab i kroens skønne og afstressende rammer. Uanset hvilken type ophold I vælger, får I lækker mad fra krostuen, der tager udgangspunkt i det traditionelle danske køkken. Derudover er I velkomne til at nyde et skønt glas vin fra vinkortet inden I går til ro.

Gamle Humlebæk Kro

Humlebæk Strandvej 2A
3050 Humlebæk
49190265

Besøg deres hjemmeside

Denne skønne kro er placeret tæt ved det populære museum Louisiana i Nordsjælland. Kroen er skønt sted for både nyforelskede og for jer, der har været sammen længe. De hyggelige omgivelser skaber en unik og afslappende stemning, hvilket giver jer et velfortjent pusterum fra den til tider hektiske hverdag. Det eneste, som I skal koncentrere jer om, er at nyde hinanden og den skønne mad, som kroen tilbyder.

Kroens motto er ”Spis ikke for at leve, men lev for at spise”, og det forstår man godt, når man smager deres mad. I den autentiske jagtstue oplever I en stemning ud over det sædvanlige. I kan vælge mellem mange forskellige retter, der variere afhængigt af, om I kommer til frokost eller til aften. Derudover kan I også nyde en af de lækre desserter.

Hvidsten Kro

Mariagervej 450, Hvidsten
8981 Spendstrup
86477022
kontakt@hvidstenkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Bestil et skønt og romantisk ophold på historiske Hvidsten Kro. Kroen stammer helt tilbage fra Christian d. 4’s tid, og den er dermed blandt de ældste i hele landet. Samtidigt er den måske Danmarks mest kendte kro, da den husede den nærmest legendariske modstandsbevægelse under 2. Verdenskrig, Hvidstensgruppen.

Kroen er placeret mellem Randers og Mariager, og den er helt sikkert et besøg værd for jer, der ønsker en romantisk ophold, hvor I for alvor kan nyde tiden sammen. I bliver indlogeret i et af de hyggelige dobbeltværelser, hvor komforten er i top. Om aftenen kan I nyde den velsmagende danske mad i krostuen. Alt i alt giver Hvidsten Kro en utroligt autentisk krooplevelse, og der er rig mulighed for at nyde hinandens selskab i de fantastiske omgivelser.