fbpx

Miniferie Tyskland

Bedste miniferie i Tyskland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof, det perfekte valg for dig som gerne vil besøge Glücksburg eller dig, som søger et afslappede ophold. Alter Meierhof er et idyllisk hotel i smukke omgivelser. Indvendigt er det en romantisk stemning og udsigten udefra er uforglemmelig. Derudover ligger hotellet tæt på mange spændende vartegn, som man kan tage ud og opleve, som f.eks. Meierei Dirk Luther.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis du vil til Hornum er det 5-stjernet hotel, Hotel Budersand, muligvis det helt perfekte sted for dig at overnatte. Her får du mulighed for at overnatte i luksuriøse værelser, hvor stemningen er i top og servicen i verdensklasse. Du er derudover også kun en kort gåtur fra mange spændende seværdigheder og fantastiske restauranter, så det er bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Vil du en tur til den smukke by Hamborg i Tyskland? Så er Tortue et godt sted at overnatte af flere forskellige grunde. Først og fremmest, så har det en helt fantastisk beliggenhed, som også betyder, at der fra hotellet er super kort til mange fantastiske seværdigheder. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som du kan bruge og en god restaurant i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Das Tegernsee byder dig indenfor til en luksuriøs miniferie i smukke omgivelser. Hotellet ligger i et smukt naturområde med en unik udsigt over den smukke by. Derudover råder hotellet over alt hvad der skal til for at sikre, at du får en uforglemmelig miniferie, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

Hvis du gerne vil på en afslappende og god miniferie til Hamborg, så er der ikke nogen tvivl om, at SIDE Design Hotel Hamburg er det oplagte valg for dig. Her kan du overnatte i deres designerværelser, nyde deres moderne faciliteter og tage ud at besøge alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz-Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

The Ritz-Carlton Berlin er et luksuriøst 5-stjernet hotel, som ligger centralt i Berlin. Her er du kun nogle få meter fra f.eks. Potsdamer Platz og mange andre seværdigheder. Som gæst hos hotellet bydes du indenfor til en uforglemmelig miniferie med maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Hotellet har også et stort og moderne wellnessområde, som du frit kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Har du planer om at besøge Berlin på en miniferie, så er der ikke nogen tvivl om, at Centrovital er det oplagte hotel for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet om natten. Om dagen kan du gøre brug af deres moderne faciliteter eller tage ud at opleve de spændende seværdigheder der er i byen.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

Hotel Neptun er et gennemført 5-stjernet hotel, som har en fantastisk udsigt over den smukke strand i Warnemünde. Vil du gerne på en uforglemmelig miniferie, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Neptun er det oplagte valg for dig. Hotellet byder på hele 3 forskellige restauranter, samt et stort og moderne spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Lyder en miniferie i Hamborg som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om, at Gastwerk Hotel Hamburg er det oplagte sted at overnatte. Her inviteres du indenfor til deres hyggelige værelser og moderne rammer, hvor du kan glemme alt om hverdagens hektiske liv. Derudover er der kort vej fra hotellet til spændende seværdigheder, såsom Warehouse District.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Hos The Madison Hamburg er du budt indenfor til deres hyggelige værelser og moderne faciliteter. Her kan du slappe af om natte, når du ikke er ude at opleve alle de fantastiske seværdigheder der er i nærområdet. Du kan bl.a. tage ud af besøge Church of St. Michael eller Town Hall, som begge er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Grand Hyatt Berlin byder dig indenfor til et luksuriøst ophold. Hos det 5-stjernede Hotel Grand Hyatt Berlin kan du nyde lækre retter hos deres enestående restaurant Vox Restaurant eller slappe af på den store tagterrasse der har både pool, spa og den vildeste udsigt over Berlin. Derudover ligger der mange seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et utroligt lækkert hotel, som ligger midt i en elegant og idyllisk have. Det 4-stjernet hotel byder på gratis wi fi, gratis spa med både udendørs og indendørs pool, samt udsigt til en fantastisk sandstrand. Hotellet har også egen restaurant, hvor du kan nyde både morgenmad og aftensmad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Kort sagt, så er Weissenhaus Grand Village Resort & Spa et helt fantastisk hotel for dig, som gerne vil have et afslappende og luksuriøst ophold. Her er alt gennemtænkt og designet specifikt til at give dig så godt et ophold som muligt. Hotellet har et hav af gode faciliteter, som du kan bruge og en fantastisk restaurant, som serverer mad af særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Maritim Strandhotel Travemünde er et meget populært hotel i den fantastiske by Lübeck og efter man har besøgt hotellet, er det også nemt, at forså hvorfor, så mange tager ned til det igen og igen. Her er der for alvor mulighed for at slappe fuldstændigt af og glemme alt hverdagens stress og jag. Hotellet har mange gode faciliteter, man som gæst kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hotel Des Norden er et meget populært hotel ved den dansk-tyske grænse. Hvis du gerne vil ned og opleve grænsemiljøet og alle de seværdigheder der er, så er Hotel Des Norden et fantastisk sted at overnatte. Her kan du overnatte i lækre rammer og have adgang til mange gode faciliteter, samtidigt med at hotellets beliggenhed er god for dig der vil ud og se ting.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-Rosa Travemünde er et meget imponerede hotel, som hurtigt kan slå benene væk under en. Det har nemlig bare utroligt meget at byde på. Her bliver du inviteret inden for til et kæmpe spa-center på 4500 m2, en stor saltvandspool, restaurant der har fået en Michelin stjerne og mere til. Ganske kort et helt fantastisk hotel, hvor man er sikret et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Empire Riverside Hotel
Hotels.com

Empire Riverside Hotel

4/5

Lyder en miniferie i Tyskland som det du står og mangler? Så er der ikke nogen tvivl om, at Empire Riverside Hotel er en oplagt destination for dig. Her kan du få et uforglemmeligt ophold, hvor du kan hvile hovedet om natten og om dagen gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Derudover er der flere forskellige spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.051 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Hos Atlantic Hotel Sail City inviteres du indenfor til en uforglemmelig miniferie. Dette hotel har en helt unik beliggenhed i Bremerhaven, hvor du kan besøge seværdigheder som f.eks. Willy Brandt Platz and Weser Dyke-Havenwelten. Derudover er der mange flere spændende seværdigheder og om natten kan du hvile hovedet på et hyggeligt værelse, samt gøre brug af deres moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

I enestående omgivelser med en vild udsigt over Cologne Cathedral kan du finde Althoff Grandhotel Schloss Bensberg. Dette helt unikke slot byder dig indenfor til en miniferie, som du aldrig vil glemme igen. Du bliver indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser og kan gøre frit brug af alle deres moderne faciliteter, som f.eks. deres store spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

ANDERS Hotel Walsrode
Hotels.com

ANDERS Hotel Walsrode

3.5/5

Går du med drømme om at komme på en fantastisk miniferie i idylliske omgivelser, så er Anders Hotel Walsrode den oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af deres lækre fitness og spaområde. Lige i nærheden af hotellet ligger den meget kendte restaurant Marco Polo, samt flere andre seværdigheder og restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 677 kr.

Nordsee-Hotel Hinrichsen
Hotels.com

Nordsee-Hotel Hinrichsen

3/5

Lyder en miniferie i det historiske Slesvig-Holsten Tyskland, som noget for dig? Så er Nordsee-Hotel Hinrichsen en oplagt mulighed for dig. Hotellet ligger i gåafstand af en bred vifte af restauranter og seværdigheder, og så kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser når du ikke er ude at opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 885 kr.

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg
Hotels.com

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

3.5/5

Vælger du at overnatte hos Amber Econtel Berlin-Charlottenburg, så kan du ikke andet end at få en fantastisk miniferie. Hotellet råder over en bred vifte af gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af og om natten kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser. Hotellet ligger kun en lille gå tur fra Charlottenburg Palace.

Laveste pris for 2 personer: 485 kr.

Best Western Hotel Hohenzollern
Hotels.com

Best Western Hotel Hohenzollern

4/5

Best Western Hotel Hohenzollern byder dig indenfor til en uforglemmelig miniferie i smukke omgivelser. Hotellet ligger i den smukke by Osnabrück og har en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af imens du overnatter hos hotellet. Fra hotellet er der kort vej til byens unikke seværdigheder og en masse gode restauranter, hvis ikke du vil spise hos hotellets gode restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

ibis Berlin City West
Hotels.com

ibis Berlin City West

2.5/5

Vil du gerne en miniferie til Berlin, så er Ibis Berlin City West en oplagt mulighed for dig. Som gæst hos dette hotel kan du overnatte i de smukke omgivelser og hvile hovedet i de hyggelige værelser. Eftersom at hotellet ligger i Berlin, så er der naturligvis også en bred vifte af historiske seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 469 kr.

Landgasthof Tarp
Hotels.com

Landgasthof Tarp

2.5/5

Tag på en uforglemmelig miniferie hos Landhasthof Tarp i Tarp. Det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Tarp. Der er nemlig kun kort vej til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Windmuhle Antje, der ligger lige i nærheden. Derudover råder hotellet selv over lækre faciliteter og et hyggeligt loungeområde, hvor du kan få en drink om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 781 kr.

Ramada by Wyndham Flensburg
Hotels.com

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5/5

Hotel Ramada er et lækkert 3-stjernet hotel med beliggenhed lige id til Flensborg Havn. Det ligger små 100 meter fra det store butikskvarter i Flensburg, så det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Flensburg. På hotellet kan du nyde de gode faciliteter samt slappe af på et af de hyggelige værelser om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck
Hotels.com

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck

4/5

Hotel Vier Jahrezeiten Lübeck er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et spændende ophold i Lübeck. Hotellet byder på hyggeligt værelser og gode faciliteter. Derudover er der kun kort vej til en masse spændende seværdigheder, som f.eks. Heiligen Geist-Hospital og Sankt Jakobi Church der begge er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 820 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz