Miniferie Tyskland

Bedste miniferie i Tyskland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof, det perfekte valg for dig som gerne vil besøge Glücksburg eller dig, som søger et afslappede ophold. Alter Meierhof er et idyllisk hotel i smukke omgivelser. Indvendigt er det en romantisk stemning og udsigten udefra er uforglemmelig. Derudover ligger hotellet tæt på mange spændende vartegn, som man kan tage ud og opleve, som f.eks. Meierei Dirk Luther.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis du vil til Hornum er det 5-stjernet hotel, Hotel Budersand, muligvis det helt perfekte sted for dig at overnatte. Her får du mulighed for at overnatte i luksuriøse værelser, hvor stemningen er i top og servicen i verdensklasse. Du er derudover også kun en kort gåtur fra mange spændende seværdigheder og fantastiske restauranter, så det er bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Tortue

4/5

Vil du en tur til den smukke by Hamborg i Tyskland? Så er Tortue et godt sted at overnatte af flere forskellige grunde. Først og fremmest, så har det en helt fantastisk beliggenhed, som også betyder, at der fra hotellet er super kort til mange fantastiske seværdigheder. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som du kan bruge og en god restaurant i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 3.150 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et utroligt lækkert hotel, som ligger midt i en elegant og idyllisk have. Det 4-stjernet hotel byder på gratis wi fi, gratis spa med både udendørs og indendørs pool, samt udsigt til en fantastisk sandstrand. Hotellet har også egen restaurant, hvor du kan nyde både morgenmad og aftensmad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Kort sagt, så er Weissenhaus Grand Village Resort & Spa et helt fantastisk hotel for dig, som gerne vil have et afslappende og luksuriøst ophold. Her er alt gennemtænkt og designet specifikt til at give dig så godt et ophold som muligt. Hotellet har et hav af gode faciliteter, som du kan bruge og en fantastisk restaurant, som serverer mad af særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Maritim Strandhotel Travemünde er et meget populært hotel i den fantastiske by Lübeck og efter man har besøgt hotellet, er det også nemt, at forså hvorfor, så mange tager ned til det igen og igen. Her er der for alvor mulighed for at slappe fuldstændigt af og glemme alt hverdagens stress og jag. Hotellet har mange gode faciliteter, man som gæst kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hotel Des Norden er et meget populært hotel ved den dansk-tyske grænse. Hvis du gerne vil ned og opleve grænsemiljøet og alle de seværdigheder der er, så er Hotel Des Norden et fantastisk sted at overnatte. Her kan du overnatte i lækre rammer og have adgang til mange gode faciliteter, samtidigt med at hotellets beliggenhed er god for dig der vil ud og se ting.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-Rosa Travemünde er et meget imponerede hotel, som hurtigt kan slå benene væk under en. Det har nemlig bare utroligt meget at byde på. Her bliver du inviteret inden for til et kæmpe spa-center på 4500 m2, en stor saltvandspool, restaurant der har fået en Michelin stjerne og mere til. Ganske kort et helt fantastisk hotel, hvor man er sikret et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.