fbpx

Miniferie Sverige

Bedste miniferie i Sverige 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et moderne og elegant hotel, som ligger ned til Østersøen og tilbyder værelser i en flot Newport-stil. Som gæst hos Ystad har du gratis wi-fi, gratis parkering og mulighed for at bruge alle hotellets lækre faciliteter. Hotellet har bl.a. tennisbaner, fitnesscenter og en kort tur ned til en lækker strand. Derudover er der kort vej til Ystad golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du vil en tur til den helt fantastiske by Båstad, så er Hotel Skansen, med sine mange lækre faciliteter, et virkeligt godt sted at overnatte. Her får du mulighed for at bo i en super beliggenhed med kort afstand til mange spændende destinationer, som bl.a. Bjare Rodkulla, der ligger ca. 3,5 km fra hotellet. Værelserne er lyse og hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varberg Kusthotell ligger i Varberg, Sverige, og er det helt perfekte hotel til dig der gerne vil bo i idylliske omgivelser i den smukke by Varberg. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed der gør, at der er kort afstand til mange spændende vartegn i Varberg, som bl.a. Kulturhuset Komedianten og Teater Varberg der begge ligger en kort tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand er et unikt hotel, som ligger i Halmstad, Sverige, og er det helt perfekte sted for dig der gerne vil prøve at bo i smukke omgivelser i Sverige. Fra hotellet er der kort afstand til mange spændende restauranter som bl.a. Restaurang Salt, Bettans Bar og Titus Tapas der alle ligger under en km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Öresund
Hotels.dk

Hotel Öresund

4/5

Vil du gerne på en uforglemmelig miniferie i Sverige, så er der ikke rigtigt nogen tvivl om, at Hotel Öresund er en oplagt mulighed for dig. Hos dette hotel kan du overnatte i hyggelige værelser, når du ikke slapper af i deres store spaområde eller ligger i poolen og nyder livet. Fra hotellet er der også kort vej til forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.087 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger på Skånes utrolige sydkyst, hvor solen skinner og havvandet altid er blåt. Som gæst hos dette hotel får du adgang til mange lækre faciliteter, som bl.a. et moderne fitness center og et stort spa-område, hvor der virkelig er plads til selv forkælelse og afslapning. Der er også kort afstand til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad er et utroligt lækkert hotel, som har beliggenhed i Falkenberg, Sverige, og uden tvivl er det helt perfekte hotel at overnatte i, hvis man har drømme om at bo i idylliske omgivelser i den smukke by Falkenberg. Her inviteres du ind til hyggelige rammer og lækre værelser, samt mange forskellige gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

hotel gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

Hotel Gässlingen er et intimt og romantisk hotel, som har beliggenhed små 25 minutter fra centrum af Malmø. Hotellet ligger i idylliske omgivelser og byder på mange gode faciliteter. Ved hotellets restaurant har du mulighed for at nyde en lækker 3-retter middag som bliver tilberedt på friske, økologiske og lokale råvarer. Der er også mulighed for at bruge det store spa-område hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

Dalecarlia Hotel & Spa
Hotels.dk

Dalecarlia Hotel & Spa

4/5

I den fredlige og smukke landsby Dalarna kan du tage på en uforglemmelig miniferie hos Dalecarlia Hotel & Spa. Som der lyder i navnet råder hotellet over et fantastisk spa- og wellnesscenter, hvor du kan træne, få massage eller bare nyde de andre gode spafaciliteter. Derudover kan du overnatte i de hyggelige værelser, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 906 kr.

Gottskär Hotell
Hotels.dk

Gottskär Hotell

3/5

Går du og drømmer om at få en uforglemmelig miniferie i Sverige? Så er Gottskär Hotell en oplagt mulighed for dig. Som gæst hos dette fantastiske hotel kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af alle hotellets gode faciliteter. Hotellet tilbyder bl.a. minigolf, gratis wi-fi og ligger tæt på en masse sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 475 kr.

First Hotel Christian IV
Hotels.dk

First Hotel Christian IV

3.5/5

Vil du gerne på en god miniferie i Sverige, så er First Hotel Christian IV en oplagt mulighed for dig. Hotellet ligger i Kristianstad lige i nærheden af alle byens unikke seværdigheder og har de perfekte rammer til en god miniferie. Om natten kan du sove i de hyggelige værelser, som hotellet råder over eller bruge nogle af hotellets moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Lydinge Resort
Hotels.dk

Lydinge Resort

3/5

Hvordan lyder en uforglemmelig miniferie i den fantastiske by Lyndinge i Sverige? Lyndinge Resort kan give dig lige netop det med sine hyggelige værelser, smukke omgivelser og gode faciliteter. Derudover ligger resortet også lige i nærheden af en god golfbane, hvor du kan tage ud og få et godt spil golf, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 495 kr.

Hotel Lundia
Hotels.dk

Hotel Lundia

4/5

Er du på udkig efter et hyggeligt familiehotel i Lund, så er Hotel Lundia en god mulighed for dig. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, hvilket betyder der kun er kort vej til unikke seværdigheder, som f.eks. Domkyrkoforum eller Klosterkyrkan. Om aftenen kan du hvile hovedet og kroppen i et af deres hyggelige og rene værelser.

Laveste pris for 2 personer: 727 kr.

Best Western Valhall Park Hotell
Hotels.dk

Best Western Valhall Park Hotell

4/5

Hvis du har planer om at besøge Ängelholm, så er Best Western Valhall Park Hotell en oplagt mulighed for dig. Som gæst hos dette hotel får du muligheden for at overnatte i deres gode værelser, samt at bruge deres lækre faciliteter. Derudover er der også kort vej til seværdigheder som Tullakrok og Ängelholm fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 742 kr.

Park Inn by Radisson Malmö Hotel
Hotels.dk

Park Inn by Radisson Malmö Hotel

4/5

Malmø er en helt unik by og ligeledes er Park Inn by Radisson Malmö Hotel. Her kan du få en uforglemmelig miniferie i den fantastiske by, samt gøre brug af en lang række af moderne faciliteter. Hotellet byder bl.a. på et stort trænings- og motionscenter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 674 kr.

Hotel Carlshamn
Hotels.dk

Hotel Carlshamn

3.5/5

Hotel Carlshamn er et fantastisk hotel i byen Karlshamn, som byder på en fantastisk miniferie i smukke omgivelser. Hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan slappe af, samt flere forskellige gode faciliteter du kan gøre brug af. Derudover er der kort vej til seværdigheder som Carl Gustafs Kyrka og Vaggaskolan, som du kan besøge under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Svea
Hotels.dk

Hotel Svea

3/5

Hotel Svea er det oplagte valg for dig, som gerne vil på en god miniferie i Simrishamn. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, hvilket betyder, at der altid kun er kort vej til en lang række af spændende seværdigheder. Du kan f.eks. besøge Skt Nicolai Kyrka, Museum of Osterlen eller Simrishamns Småbåtshamn, når du er i byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.457 kr.

Clarion Collection Hotel Bristol
Hotels.dk

Clarion Collection Hotel Bristol

3/5

Clarion Collection Hotel Bristol ligger i den hyggelige by Arvika og byder dig indenfor til en fantastisk miniferie. Som gæst kan du overnatte i de hyggelige værelser, samt nyde alle de gode faciliteter, som hotellet råder over. Derudover er der kort vej til en lang række af spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Stadsparken der ligger lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 767 kr.

Best Western Hotell Karlshamn
Hotels.dk

Best Western Hotell Karlshamn

3/5

Best Western Hotell Karlshamn ligger i smukke omgivelser i Sverige og byder dig indenfor til en god miniferie, hvor du kan overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af alle deres lækre faciliteter. Hotellet byder bl.a. på fitnesscenter og gratis morgenmad, og så er der kun kort vej til en masse spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 877 kr.

Hotell Wettern
Hotels.dk

Hotell Wettern

4/5

Hotell Wettern er et hyggeligt hotel i Sverige, som byder dig indenfor til en uforglemmelig miniferie i Sverige. Her kan du opleve noget af verdens smukke natur, samt besøge en bred vifte af seværdigheder, som ligger lige i nærheden af hotellet. Om natten kan du hvilke dit hoved på et af hotellets hyggelige og rene værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz