Miniferie Sverige

Bedste miniferie i Sverige 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et moderne og elegant hotel, som ligger ned til Østersøen og tilbyder værelser i en flot Newport-stil. Som gæst hos Ystad har du gratis wi-fi, gratis parkering og mulighed for at bruge alle hotellets lækre faciliteter. Hotellet har bl.a. tennisbaner, fitnesscenter og en kort tur ned til en lækker strand. Derudover er der kort vej til Ystad golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du vil en tur til den helt fantastiske by Båstad, så er Hotel Skansen, med sine mange lækre faciliteter, et virkeligt godt sted at overnatte. Her får du mulighed for at bo i en super beliggenhed med kort afstand til mange spændende destinationer, som bl.a. Bjare Rodkulla, der ligger ca. 3,5 km fra hotellet. Værelserne er lyse og hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varberg Kusthotell ligger i Varberg, Sverige, og er det helt perfekte hotel til dig der gerne vil bo i idylliske omgivelser i den smukke by Varberg. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed der gør, at der er kort afstand til mange spændende vartegn i Varberg, som bl.a. Kulturhuset Komedianten og Teater Varberg der begge ligger en kort tur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand er et unikt hotel, som ligger i Halmstad, Sverige, og er det helt perfekte sted for dig der gerne vil prøve at bo i smukke omgivelser i Sverige. Fra hotellet er der kort afstand til mange spændende restauranter som bl.a. Restaurang Salt, Bettans Bar og Titus Tapas der alle ligger under en km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger på Skånes utrolige sydkyst, hvor solen skinner og havvandet altid er blåt. Som gæst hos dette hotel får du adgang til mange lækre faciliteter, som bl.a. et moderne fitness center og et stort spa-område, hvor der virkelig er plads til selv forkælelse og afslapning. Der er også kort afstand til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad er et utroligt lækkert hotel, som har beliggenhed i Falkenberg, Sverige, og uden tvivl er det helt perfekte hotel at overnatte i, hvis man har drømme om at bo i idylliske omgivelser i den smukke by Falkenberg. Her inviteres du ind til hyggelige rammer og lækre værelser, samt mange forskellige gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

hotel gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

Hotel Gässlingen er et intimt og romantisk hotel, som har beliggenhed små 25 minutter fra centrum af Malmø. Hotellet ligger i idylliske omgivelser og byder på mange gode faciliteter. Ved hotellets restaurant har du mulighed for at nyde en lækker 3-retter middag som bliver tilberedt på friske, økologiske og lokale råvarer. Der er også mulighed for at bruge det store spa-område hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.