fbpx

Miniferie Sjælland

Bedste miniferie på Sjælland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Et ophold på Strand- og Badehotel Marienlyst er et ophold med fuld fokus på sjove oplevelser, god mad og luksus. Hotellet blev opført i 1901 og har efterhånden udviklet sig til at være lidt af en institution i Nordsjælland. Placeringen lige ud til Øresundets skønne vand fra kanten af Helsingør kan hotellets gæster frit benytte sig af, mens der også er en masse aktiviteter på hotellet og i området i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk kurhotel, hvor du får mulighed for at nyde de bedste ting her i livet. Selve hotellet befinder sig i storslået og historiske bygninger, der står blandt utroligt smukke omgivelser. Som gæst hos Skodsborg får du adgang til det kæmpestore spa-område, men også til hyggelige værelser og en helt igennem fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

På Klintedalsvej 60 i Kalundborg, Danmark, kan du finde Strandhotel Røsnæs, som er et super dejligt hotel, der har beliggenhed helt ned til vandet. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og muligeden for at glemme alt om hverdagens stres og bare nyde livet. Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres den lækreste mad i høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Ikke nok med at Kragerup Gods bare er at af de der steder, som er så smukke at det er svært at tro på, så har ejerne af Kragerup Gods også formået at gøre det CO2-neutralt. Så hvis du er tilhænger af miljøet, så er Kragerup gods også et godt valg. Derudover er det selvfølgelig et godt valg på grund af den fantastiske beliggenhed.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen byder på en ekstraordinær restaurant, et stort fitnesscenter, en hyggelig have og meget mere. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til en masse unikke seværdigheder i København, som du kan opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Lige midt i hjertet af København kan du finde Skt Petri, hvor du kan overnatte i de ikoniske bygninger og deres hyggelige værelser. Hotellet blev bygget tilbage i starten af 1900-tallet og byder på hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Der er kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Når du gerne vil på en miniferie til København, så er Ascot Hotel den oplagte mulighed for dig. Her er du lige i nærheden af mange forskellige populære seværdigheder og kan derudover gøre brug af deres gode faciliteter. Som gæst bliver du indlogeret i et hyggeligt værelse, hvor du kan slappe af efter en dag fyldt med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Frederiksdal Sinatur Hotel
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Du kan finde Frederiksdal Sinatur Hotel i smukke omgivelser lige ned til Mølleåen. Med en miniferie hos Frederiksdal Sinatur Hotel kan du ikke andet end at få gode oplevelser. Det gælder både i form af store madoplevelser, men også i form af at du kan tage ud at opleve de spændende seværdigheder der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner er et af Københavns hyggelige hoteller, som har en fantastisk beliggenhed i byen og byder på en uforglemmelig miniferie. Fra hotellet kan du nyde den smukke udsigt over byen eller bare slappe af i de hyggelige værelser. Derudover kan du også gøre brug af hotellets forskellige moderne faciliteter, som f.eks. deres trænings- og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Moxy Copenhagen Sydhavnen
Hotels.com

Moxy Copenhagen Sydhavnen

3.5/5

Moxy Copenhagen har beliggenhed i København og står klar til at byde dig indenfor til en uforglemmelig miniferie. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres fitnesscenter eller en af deres mange andre lækre faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Tivoli der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Glostrup Park Hotel
Hotels.com

Glostrup Park Hotel

4/5

Glostrup Park Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel, som ligger lige i nærheden af København. Vil du gerne opleve København eller nogle af de nærliggende områder på din miniferie, så er Glostrup Park Hotel derfor en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan slappe af når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 923 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine er et romantisk og hyggeligt hotel, som ligger lige midt i Næstved. Vil du gerne på en miniferie til Næstved, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Kirstine er en oplagt mulighed for dig. Hotellet blev bygget helt tilbage i det 17. århundrede og råder over hyggelige og autentisk værelser, hvor du kan hvile hovedet og benene.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

sauntehus slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Har du brug for et sted at overnatte til når du er i Hornbæk? Så er Sauntehus Slotshotel det helt perfekte sted. Det byder dog på meget mere, end bare et godt sted at overnatte. Her bliver du nemlig budt indenfor til hyggelige værelser og mange fantastiske faciliteter, som alle er med til at sikrer, at du kun kan få et uforglemmeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en af Danmarks flotteste slotte og står i dag som et fristed, hvor du kan slappe helt af og lade drømmene vandre vildt. Som gæst hos Kokkedal Castle Copenhagen får du mulighed for at nyde alle de luksuriøse faciliteter der er at finde på hotellet, samt nyde et lækkert måltid hos slottets fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Best Western Hotel Hebron
Hotels.com

Best Western Hotel Hebron

3/5

Man kan ikke andet end at få en uforglemmelig miniferie, når man er gæst hos Best Western Hotel Hebron. Best Western Hotel Hebron er et prisvenlig hotel, som byder på gode familieværelser og generelt hyggelige rammer. Det ligger kun en kort tur fra Tivoli og København centrum, så det er oplagt for dig der vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Hvis du gerne vil på en miniferie til Ringsted, så er Sørup Herregaard en oplagt mulighed for dig. Her befinder du dig altid lige i nærheden af en bred vifte seværdigheder, som bl.a. Høm Kirke og Sneslev Kirke, der begge er lige i nærheden. Derudover råder hotellet over hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter, som f.eks. deres pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Badehotel Søfryd er et unikt 4-stjernet hotel, som byder på en uforglemmelig miniferie ved stranden i Jyllinge. Vil du gerne på en uforglemmelig miniferie i Jyllinge, så er Badehotel Søfryd en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i dejlige værelser og gøre brug af deres mange forskellige gode faciliteter under dit ophold hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne’s historie går helt tilbage til 1896, hvilket også sikrer hotellet sin plads som et af Danmarks første badehoteller. Det gennemgik dog en stor renovering i 2016, som opdaterede det hele indvendigt. På den måde er hotellet i dag et idyllisk hotel i smukke omgivelser, hvor du også kan nyde en masse gode moderne faciliteter

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

En kort køretur fra Helsingør kan du finde en smuk nordsjællandsk herregård. Det er Comwell Borupgaard. Her har du mulighed for at overnatte i lyse og hyggelige værelser, samt at nyde livet i hotellets fantastiske og meget store spa-område. Derefter kan du slutte dagens af i hotellets restaurant, hvor der serveres mad i særklasse, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

rødvig kro og badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Er du på udkig efter muligheden for at få en uforglemmelig miniferie i smukke omgivelser? Så er Rødvig Kro og Badehotel den oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i autentiske og charmerende rammer og du er altid kun en kort tur fra en fantastisk badestrand. Om aftenen kan du slappe af i de hyggelige værelser, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hotel Fredensborg Store Kro er en unik perle, som ligger på Nordsjælland lige ved siden af Fredenborg Slot. Der er mange gode grunde til at besøge dette hotel. Her kan du nyde den lækreste mad, slappe af i de gennemførte værelser, gøre brug af de moderne faciliteter og naturligvis gå på opdagelsestur i det smukke nærområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Comwell Korsør

4/5

Ca. 2,5 km fra Korsør centrum og lige ved siden af Korsør Golfklub kan du finde Comwell Korsør. Dette hotel byder på mange gode faciliteter, som bl.a. gratis parkering, gratis wi-fi og mere til. Derudover har hotellet et stort spa-område, som du som gæst har fuld adgang til. Hotellets egen restaurant serverer á la carte-retter, samt et udsøgt udvalg af vine.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel er et meget kendt hotel, som ligger i de smukkeste omgivelser på Nordsjælland tæt på København. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange forskellige lækre faciliteter, samt overnatte i de utroligt lækre faciliteter. Derudover er du også altid lige i nærheden af en bred vifte af seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Skjalm Hvide Hotel
Hotels.com

Skjalm Hvide Hotel

3/5

Lyder en miniferie i Slangerup som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Skjalm Hvide Hotel er det helt perfekte hotel for dig. Her kan du slappe af i de meget hyggelige værelser, samt gøre brug af hotellets mange moderne faciliteter. Fra hotellet er der også kort vej til en masse spændende seværdigheder, du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel fjordkroen
Hotels.com

Fjordkroen

4/5

Fjordkroen er et utroligt lækkert hotel, som ligger i den idylliske by Tappernøje på Sjælland. Fra hotellet har du en helt unik udsigt over Præstø Fjord og kan gøre brug af hotellets gode faciliteter. Derudover kan du slappe af i de hyggelige værelser og nyde retter i særklasse på hotellets helt fantastiske restaurant, som laver mad på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel ligger i centrum af København og har kort vej til alle de forskellige seværdigheder. Hotellet er kendt af mange forskellige årsager, men specielt hotellets to sky-barer der har panoramaudsigt over København, er meget velkendte. Som gæst hos hotellet kan du bruge dets luksuriøse faciliteter, samt overnatte i deres hyggelige værelser. Et perfekt sted til dig, der vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

En miniferie i Gilleleje skuffer aldrig og det er netop en fantastisk miniferie i Gilleleje, at Hotel Gilleleje tilbyder. Som gæst hos hotellet kan du nemlig overnatte i deres gode værelser, nyde deres moderne faciliteter og naturligvis nemt og hurtigt komme rundt og besøge Gilleleje og alle de unikke seværdigheder byen har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et yderst moderne og trendy 4-stjernet hotel, som har beliggenhed direkte i København. Hotellet har et kæmpe spa-område, hvor det for alvor går op for dig, hvad rigtig selvforkælelse og afslapning det er. Derudover får du adgang til hotellets fantastiske restaurant og hyggelige soveværelser, hvor der kan slappes af efter en lang dag.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på miniferie i Højby, så er Hotel HøjbySø det helt perfekte hotel for dig. Her kan du gøre brug af en lang række af moderne faciliteter, slappe af i de meget hyggelige værelser og naturligvis gå på opdagelse i de smukke områder, der ligger rundt omkring hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Hotel Niels Juel er et hyggeligt hotel, som byder på fantastiske rammer til en uforglemmelig miniferie. Ikke nok med at hotellet har en helt utrolig historie og byder på den vildeste beliggenhed, så råder hotellet også over en række gode værelser og en masse moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde en miniferie på Sjælland?

Der er mange gode grunde til at at nyde en miniferie på Sjælland, her er det nemligt muligt at nyde hinandens selvskab og slappe helt af samt se nogle af Sjællands flotte seværdigheder. Så nyd et fantastisk ophold på en hyggelig kro eller et flot hotel, enten i København eller ude på landet.

Hvor meget koster en miniferie på Sjælland?

En miniferie på Sjælland koster 800-3.800 kr. grunden til den store prisvariation skyldes hovedsageligt at nogle miniferier sælges som pakkeløsninger altså inklusiv morgenmad, aftensmad og måske endda et godt glas vin, hvor i mod andre blot sælger overnatninger hvor det er muligt at tilkøbe middag.

Hvornår er det bedst at nyde en miniferie på Sjælland?

De fleste vil formentlig mene at det er bedst at nyde en miniferie på Sjælland om sommeren, da vejret her som oftest er ganske fint. Men faktisk er det ligeledes formidabelt at nyde en miniferie på Sjælland hele året rundt, da kroerne og hotellerne arrangerede vidunderlige miniferier hele året rundt.