Miniferie Sjælland

Bedste miniferie på Sjælland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Et ophold på Strand- og Badehotel Marienlyst er et ophold med fuld fokus på sjove oplevelser, god mad og luksus. Hotellet blev opført i 1901 og har efterhånden udviklet sig til at være lidt af en institution i Nordsjælland. Placeringen lige ud til Øresundets skønne vand fra kanten af Helsingør kan hotellets gæster frit benytte sig af, mens der også er en masse aktiviteter på hotellet og i området i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk kurhotel, hvor du får mulighed for at nyde de bedste ting her i livet. Selve hotellet befinder sig i storslået og historiske bygninger, der står blandt utroligt smukke omgivelser. Som gæst hos Skodsborg får du adgang til det kæmpestore spa-område, men også til hyggelige værelser og en helt igennem fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

På Klintedalsvej 60 i Kalundborg, Danmark, kan du finde Strandhotel Røsnæs, som er et super dejligt hotel, der har beliggenhed helt ned til vandet. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og muligeden for at glemme alt om hverdagens stres og bare nyde livet. Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres den lækreste mad i høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Kragerup Gods

3/5

Ikke nok med at Kragerup Gods bare er at af de der steder, som er så smukke at det er svært at tro på, så har ejerne af Kragerup Gods også formået at gøre det CO2-neutralt. Så hvis du er tilhænger af miljøet, så er Kragerup gods også et godt valg. Derudover er det selvfølgelig et godt valg på grund af den fantastiske beliggenhed.

Laveste pris for 2 personer: 2.600 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Har du brug for et sted at overnatte til når du er i Hornbæk? Så er Sauntehus Slotshotel det helt perfekte sted. Det byder dog på meget mere, end bare et godt sted at overnatte. Her bliver du nemlig budt indenfor til hyggelige værelser og mange fantastiske faciliteter, som alle er med til at sikrer, at du kun kan få et uforglemmeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en af Danmarks flotteste slotte og står i dag som et fristed, hvor du kan slappe helt af og lade drømmene vandre vildt. Som gæst hos Kokkedal Castle Copenhagen får du mulighed for at nyde alle de luksuriøse faciliteter der er at finde på hotellet, samt nyde et lækkert måltid hos slottets fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne’s historie går helt tilbage til 1896, hvilket også sikrer hotellet sin plads som et af Danmarks første badehoteller. Det gennemgik dog en stor renovering i 2016, som opdaterede det hele indvendigt. På den måde er hotellet i dag et idyllisk hotel i smukke omgivelser, hvor du også kan nyde en masse gode moderne faciliteter

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

En kort køretur fra Helsingør kan du finde en smuk nordsjællandsk herregård. Det er Comwell Borupgaard. Her har du mulighed for at overnatte i lyse og hyggelige værelser, samt at nyde livet i hotellets fantastiske og meget store spa-område. Derefter kan du slutte dagens af i hotellets restaurant, hvor der serveres mad i særklasse, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Korsør

4/5

Ca. 2,5 km fra Korsør centrum og lige ved siden af Korsør Golfklub kan du finde Comwell Korsør. Dette hotel byder på mange gode faciliteter, som bl.a. gratis parkering, gratis wi-fi og mere til. Derudover har hotellet et stort spa-område, som du som gæst har fuld adgang til. Hotellets egen restaurant serverer á la carte-retter, samt et udsøgt udvalg af vine.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel ligger i centrum af København og har kort vej til alle de forskellige seværdigheder. Hotellet er kendt af mange forskellige årsager, men specielt hotellets to sky-barer der har panoramaudsigt over København, er meget velkendte. Som gæst hos hotellet kan du bruge dets luksuriøse faciliteter, samt overnatte i deres hyggelige værelser. Et perfekt sted til dig, der vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et yderst moderne og trendy 4-stjernet hotel, som har beliggenhed direkte i København. Hotellet har et kæmpe spa-område, hvor det for alvor går op for dig, hvad rigtig selvforkælelse og afslapning det er. Derudover får du adgang til hotellets fantastiske restaurant og hyggelige soveværelser, hvor der kan slappes af efter en lang dag.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.