Strand- og Badehotel Marienlyst

Nordre Strandvej 2
3000 Helsingør
49214000
hotel@marienlyst.dk
Besøg deres hjemmeside

Et ophold på Strand- og Badehotel Marienlyst er et ophold med fuld fokus på sjove oplevelser, god mad og luksus. Hotellet blev opført i 1901 og har efterhånden udviklet sig til at være lidt af en institution i Nordsjælland. Placeringen lige ud til Øresundets skønne vand fra kanten af Helsingør kan hotellets gæster frit benytte sig af, mens der også er en masse aktiviteter på hotellet og i området i nærheden.

Hotel Marienlyst er Danmarks største badehotel, og det kan ses på mængden af forskellige ting, som I tilbydes under et ophold. Det 4-stjernede hotel har blandt andet et fremragende Casino bygget ind, som er åbent året rundt. Derudover kan I underholde jer med billiard, bordtennis og golf i en af de nærliggende golfklubber.

På en miniferie skal der også være plads til at slappe helt af. Det tilbyder Hotel Marienlyst i fulde drag med deres spa- og wellnessområde. Her er der mulighed for damp- og spabehandlinger, lækker massage og hygge for fuld skrue. Gode madoplevelser er også tilgængelige på hotellet, da der serveres skøn mad hos både Seaside Restaurant og Marienlyst BBQ Restuarant, som begge er en del af Hotel Marienlyst.

Hotellets placering i Nordsjælland giver jer en oplagt mulighed for at besøge nogle af Danmarks største seværdigheder, da mange disse er centreret i dette område. Efter en lang dag enten med sjove aktiviteter på Hotel Marienlyst eller i området omkring kan I med rette trække jer tilbage til jeres værelse. Værelserne er velindrettede meget komfortable at befinde sig i. Langt størstedelen af hotellets værelser har desuden udsigt til vandet, hvilket der ikke kan sættes pris på.

Skjalm Hvide Hotel

Bygaden 1
3550 Slangerup
47333389
info@shh.dk
Besøg deres hjemmeside

Nordsjælland er en af de landsdele, der har haft den største betydning i Danmarks historie. Netop derfor er der i dag også en masse spændende seværdigheder og attraktioner at besøge. Det gør naturligvis landsdelen interessant for danskere, som ønsker en oplevelsesrig miniferie i skønne omgivelser som et afbræk fra en travl og stressende hverdag.

Hvis I ønsker at se nogle af Danmarks kulturelle skatte, mens I samtidig hygger og slapper af kan en miniferie på Skjalm Hvide Hotel i den lille by Jørlunde, som ligger lidt udenfor Slangerup, være et perfekt valg.

Det familiedrevne hotel har været ejet af den samme familie i mere end 30 år og drives i øjeblikket af 2. generation. Dette giver Skjalm Hvide Hotel en helt speciel og afslappet stemning, som indbyder til gode stunder. I kan få alle jeres ønsker opfyldt på hotellet. Hotellets restaurant sørger for lækker mad dagen lang, mens I er ude at opleve nogle af Sjællands mange seværdigheder.

Med hotellets centrale placering i Nordsjælland kan I selv bestemme, hvor I vil tage hen. Flotte og spændende byer som København, Frederikssund, Helsingør og Roskilde er alle indenfor en ganske kort afstand i bil.

Hotel Søfryd

Søfrydvej 8-10
4040 Jyllinge
46788011
info@hotel-sofryd.dk
Besøg deres hjemmeside

Det er ikke til at komme udenom, at de danske kystområder har en helt særlig charme. Denne kan I opleve til fulde ved at vælge Hotel Søfryd som hotel til en miniferie på Sjælland. Med sin beliggenhed lige ud til Roskilde Fjord i Jyllinge kan det atmosfæriske badehotel uden tvivl danne rammen om en romantisk miniferie med ham eller hende, du holder af.

Med en miniferie på Hotel Søfryd kan I få en masse kvalitetstid sammen både på og udenfor hotellets rammer. På hotellet er der rig mulighed for lange snakke, god mad og drikke med et smukt skue ud over vandet. Hotellet har sin egen restaurant, der hele dagen serverer veltilberedt mad til hotellets gæster samt restaurantens egne besøgende.

Hotellet tilbyder en stor morgenbuffet, hvor I kan få tilfredsstillet ethvert behov, I skulle have. Værelserne er lagt, så der er en fantastisk udsigt til fjorden og naturen omkring hotellet på samtlige værelser. Lyse farver og klassisk stil præger værelsernes udseende, og når vejret tillader det, er hotellets terrasse fantastisk at nyde et måltid på.

Under jeres ophold kan I frit besøge nogle af Nordsjælland og Hovedstadens mange seværdigheder. Listen med spændende seværdigheder i dette område er meget lang, og den omfatter blandt andet Roskilde Domkirke, Frederiksborg Slot og Vikingemuseet. Med sin placering i Jyllinge er en tur til København også oplagt. Her kan I se nogle af de klassiske attraktioner i vores smukke hovedstad, såsom Den Lille Havfrue, Tivoli eller Nationalmuseet. Hvis I besidder et shoppegen, kan dette uden tvivl også blive stillet tilfreds på Strøget i København.

Hotel Kirstine

Købmagergade 20
4700 Næstved
55774700
info@hotelkirstine.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du gerne vil tage din partner med på en hyggelig og romantisk miniferie herhjemme i Danmark, så kan Sjælland tilbyde mange fantastiske hoteller, hvor der er rig mulighed for forkælelse og spændende oplevelser.

Et af disse steder er det traditionsrige Hotel Kirstine. Placeret midt i Næstved i en helt nyrenoveret bygning med en 250 år lang historie, hvor den blandt andet er blevet brugt som posthus og borgmesterbolig. Stedet emmer med andre ord af charme og tradition, hvilket renoveringen heldigvis ikke har ændret på. Renoveringen har blot tilføjet lidt ekstra luksus og komfort til hotellet, hvilket er synliggjort med hotellets 4 stjerner. Alle værelser er blandt andet udstyret med skønne senge fra HÄSTENS, der leverer nogle af de mest behagelige senge på markedet.

Hotel Kirstine har en tilhørende restaurant, der serverer perfekt tilberedte måltider til frokost og aftensmad. Køkkenets stil er klassisk dansk mad med et moderne præg.

I dagtimerne kan I bevæge jer ud i Næstved omegn, hvor spændende seværdigheder som Gisselfeld Kloster, Bon-Bon Land og Gavnø Slot er indenfor ganske kort afstand. På de solrige dage ligger en af Danmarks bedste badestrande ved Karrebæksminde kun 10 minutters kørsel væk fra Hotel Kirstine. Derudover indbyder området også til dejlige gåture i skovrige områder i nærheden. Golfinteresserede gæster kan desuden få stillet deres behov ved Næstved Ny Golfklubs fremragende baner.