First Hotel Grand

Jernbanegade 18
5000 Odense C
66117171
ODGR.Receptionen@firsthotels.dk
Besøg deres hjemmeside

First Hotel Grand er lidt af en institution i Odense. Hotellet har haft sin plads i byen i mere end 100 år, og det er et særdeles velegnet til hotel til en miniferie på Fyn. Odense har meget at byde på, og med First Hotel Grands placering helt inde i centrum af byen har I en perfekt base, hvorfra I kan besøge byens mange seværdigheder.

Hotellet har fire stjerner, hvilket vidner om en vis luksus. Lige så snart I træder ind i hotellets lobby, vil I kunne mærke den specielle stemning, der er kommet gennem stedets mangeårige aktivitet. Indretningen på hotellet er fornem, hvilket den store og flotte trappe nær lobbyen vidner om. Værelserne er indrettet på spændende vis i en stil, som også peger i den fornemme retning.

Som gæst får du og dine medrejsende gratis morgenmad under hele opholdet, hvilket er skønt, da I hurtigt kan komme i gang med dagens program. Derudover er der 24-timers fitnessfaciliteter, som I kan gøre brug af.

Fra hotellets centrale placering i Odense kan I hurtigt tage ud at besøge H.C. Andersens hus og museum, som kun ligger 500 meter fra First Hotel Grand. En tur til Odense Zoologiske Have er også nævneværdig især for børnefamilier.

Hotel Troense

Strandgade 5
5700 Svendborg
62225412
mail@hoteltroense.dk
Besøg deres hjemmeside

Helt mod syd ligger Hotel Troense og tilbyder ligeså et fredfyldt ophold i skønne omgivelser nær vandet. Hotellet er sådan set ikke på Fyn, men rettere på den lille ø Tåsinge syd for Fyn. Tåsinge er heldigvis forbundet med Fyn via Svendborgsundbroen, så det er ikke problematisk at tage bilen ind og besøge Fyn under opholdet.

Det historiske Valdemar Slot ligger kun halvanden kilometer fra hotellet, hvilket blot er med til at tilføje Hotel Troense en historisk følelse og stemning. Det er dog ikke placeringen nær det historiske slot, som er Hotel Troenses største salgspunkt. Selve området omkring hotellet er nemlig et helt usædvanligt skue. En betagende udsigt ud over Thurø Sund med de mange lyst- og fiskerbåde skal opleves med egne øjne for, at man for alvor kan forstå det.

Omgivelserne er fantastiske, men det er selve hotellet også. Hotel Troenses restaurant har et indbydende menukort, hvor især fiskeelskernes smagsløg vil blive forkælet med maden, der består af friskfangede fisk fra området. Der serveres også masser af andre lækre specialiteter, så der er lidt til enhver smag.

På hotellets værelser har man forsøgt at bevare nogle af traditionerne, samtidig med at der er skruet godt op for komfort og luksuriøse faciliteter. Fra jeres base på hotellet kan I på nem vis tage ud at udforske Fyns øvrige oplevelser.

Brobyværk Kro

Marsk Billesvej 15
5672 Broby
62631122
info@brobyvaerk-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Odense er dog langt fra det eneste rejsemål for en miniferie på Fyn. Hvis I er mere til rolige omgivelser med masser af frisk luft og landlig hygge, er Brobyværk Kro et stærkt alternativ til Odenses travle gader.

Brobyværk Kro har den mest idylliske beliggenhed. Kroen ligger på bredden af Odense Å i et hyggeligt skovområde, hvilket er nogle fantastiske omgivelser at vågne op til på en miniferie. Som gæst på kroen vil I virkelig kunne mærke traditionerne og historiens vingesus. Brobyværk Kro har nemlig huset gæster i mere end 300 år. Det giver naturligvis stedet en helt unik sjæl og følelse, som er perfekt, hvis I søger et sted til jeres miniferie, der indbyder til romantik, dejlige stunder samt fred og ro.

Kroens standard er dog blevet forbedret markant henover årene. I kan derfor forvente et opholdssted, der lever helt op til de normale standarder, som kan forventes under et ophold på hotel eller kro i dag. Værelserne har eget toilet og bad og er indrettet i klassisk stil. Kroens køkken er også værd at nævne, da dette leverer perfekt tilberedt mad alle ugens dage.

Fra Brobyværk Kro kan I let bevæge jer rundt på Fyn og se til øens skønne sandstrande eller besøge nogle af seværdighederne i og omkring Odense. Det er dog ikke sikkert, at I har lyst til at forlade Brobyværk Kro, når I først har gået en tur rundt på stedet og suget den helt specielle stemning til jer. Scenen med Odense Å i baghaven, mens morgenkaffen nydes, er svær at løsrive sig fra!

City Hotel Odense

Hans Mules Gade 5
5000 Odense C
66121258
mail@cityhotelodense.eu
Besøg deres hjemmeside

Fyn er en god destination til en miniferie i Danmark. Øens største by, Odense, er centralt placeret på øen og er derfor oplagt til at være jeres base under jeres besøg på Fyn. Odense kan også byde på mange spændende seværdigheder og attraktioner, hvoraf mange har beliggenhed inde i byens indre. Derfor er det smart at vælge et hotel, som selv er placeret i centrum.

Som navnet også ligger op til, så har City Hotel Odense netop denne ønskede placering. Hotellet er et moderne dansk hotel, som holder fast i nogle af de danske traditioner om afslapning og hygge. Som gæst kan I frit benytte jer af gratis Wi-Fi under jeres ophold, mens der er masser af gratis aktiviteter, såsom bordtennis, dart og billard.

Hotellets værelser har en lys og stilren stil, der indbyder til rare stunder i godt selskab efter at have set, hvad Fyn har at byde på. Alle værelser har eget bad og toilet. I kan også få fyldt maverne godt op inden dagens strabadser i hotellets morgenrestaurant. City Hotel Odense ligger tæt på den traditionsrige restaurant, Den Gamle Kro, som kan levere en aldeles fremragende gastronomisk oplevelse.

Odense er H.C. Andersens hjemby, og under et besøg i byen er det nærmest et krav, at I besøger H.C. Andersens hus og museumet. Det er heldigvis nemt at gøre fra City Hotel Odense, da det er placeret lige i nærheden.