Sverres Hotel

Snellemark
3700 Rønne
56950303
sverreshotel@gmail.com
Besøg deres hjemmeside

Hvis I tager på en miniferie til Bornholm, vil I på den ene eller anden måned nok ende i eller omkring Rønne. Hvis I tager på miniferie og gerne vil bo i Rønne, er Sverres Hotel et fremragende valg. Her kan man som besøgende komme til at opleve den ægte bornholmske stemning via det lokalt baserede og venligt stemte personale.

Hotellets placering er helt perfekt, da I både vil være nær Rønnes centrum og skønne sandstrand. Når I vågner, kan I derfor blot pakke en strandtaske og tage ned og nyde tilværelsen i solen. Efter at have tilbragt nogle timer på stranden kan I besøge nogle af Rønnes seværdigheder, såsom Keramisk Museum, Store Torv og Erichsens Gård.

Under en miniferie på Bornholm er I dog også nødt til at udforske øens mange fantastiske steder. Naturen er skøn på Bornholm, og derfor anbefaler vi, at I lejer cykler i stedet for at køre rundt i bil, når I skal besøge et nyt sted på øen.

Værelserne på hotellet er nyligt istandsatte, så der er et højt komfortniveau på Sverres Hotel. I kan dermed forvente at komme glade og afslappede hjem fra jeres miniferie til Bornholm.

Pyttegaarden Apartments

Kjeldsebyvej 3
3760 Gudhjem
56485680
gudhjem@pyttegaarden.dk
Besøg deres hjemmeside

Et ophold på Pyttegaarden Apartments er lig med en masse frisk luft og afslapning. Her har værterne sørget for nogle store og lækre ferielejligheder, der giver jer den ægte bornholmske stemning i komfortable omgivelser. Der er skruet op for hyggen på dette idylliske feriested.

Lejlighederne findes i fire kategorier, der varierer efter størrelse. De største lejligheder kan benyttes af op til seks mennesker, så der er plads til langt de fleste familier. Hver lejlighed har enten egen terrasse, balkon eller en lille have, hvor I kan nyde jeres morgenmad, mens I suger den rolige atmosfære til jer. Der er selvfølgelig eget bad og toilet til hver lejlighed. Derudover er der også gratis Wi-Fi på stedet.

Stilen i Pyttegaarden Apartments’ lejligheder er præget af traditionel dansk indretning. I vil uden tvivl hurtigt finde jer til rette i de hyggelige beboelser, der tilbydes til stedets besøgende. De to ejere sørger for en venlig og afslappet stemning, og med deres kendskab til øen kan de være behjælpelige til at vise de bedste ruter til cykel- eller gåture.

Fra Pyttegaarden Apartments kan I let tage til både Gudhjem og Svaneke, mens attraktioner og seværdigheder som Brændegårshaven, Middelaldercentret, Østerlars Rundkirke og Paradisbakkerne er indenfor kort afstand.

Hotel Klippen

Grevens Dal 50
3760 Gudhjem
51836022
info@klippen.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis I virkelig ønsker at mærke den ægte bornholmske stemning, så er Hotel Klippen et godt valg til jeres miniferie på Bornholm. Med sin fine placering lige ud til vandet nær Gudhjem, tilbyder Hotel Klippen sine gæster en fantastisk udsigt, som på de bedste dage kan gøre morgenmaden til en ekstraordinær oplevelse.

Hotellet er et godt valg til jeres miniferie, hvis I har planer om at udforske øen. Der er blandt andet gratis danskinspireret morgenmad på hotellet, så I kan bevæge jer ud på opdagelse med fulde maver. Stemningen er en del af oplevelsen, og under et ophold føles det nærmest som om, at man besøger et familiemedlem. I kan altid forhøre jer om, hvad der foregår i lokalområdet, eller få et godt råd til en god gå- eller cykelrute.

Værelserne er simple, sengene er bløde og komfortable mens hotellets terrasse er perfekt til at hygge sig med et godt brætspil eller en snak.

På en miniferie på Bornholm er det oplagt at leje nogle cykler til at bevæge sig rundt på. Skal I bruge nogle forfriskninger, eller vil I prøve en af de lokale restauranter, tager det kun få minutter at komme til Gudhjem på to hjul.

Hotel Skovly

Nyker Strandvej 30
3700 Rønne
56950784
booking@visitskovly.dk
Besøg deres hjemmeside

”Bornholm, Bornholm, Bornholm! Du, min dejlige ferieø!”, sang Ib Mossin i Far Til Fire-filmen fra 1959. For mange danskere er sangteksten dog stadig meget relevant. Bornholm er nemlig en af danskernes foretrukne feriedestinationer på dansk jord.

Øen tilbyder en hygge og en særlig stemning, som ikke kan findes andre steder i landet. Bornholm er derfor en naturlig destination, hvis man ønsker sig en dejlig stund med sin kæreste eller familie. Omgivelserne på Bornholm er skønne hele øen rundt, men især området nær Rønne er helt specielt.

Som et perfekt udgangspunkt til udforskning af øen ligger Hotel Skovly. Bed & Breakfast hotellet er placeret i et skovrigt område, der indbyder til masser af udendørs hygge. Hotellet er i flot stand med et klassisk dansk udseende. Rundt om hotellet er der sjove aktiviteter, såsom minigolf. Det idylliske hotel ligger blot 200 meter fra en skøn sandstrand. Fra hotellet kan I på kort tid tage cyklen ind til Rønne og finde et dejligt sted at spise eller udforske øen på anden vis.

Værelserne på Hotel Skovly er moderne og har eget bad og toilet. Desuden har hvert værelse sin egen lille terrasse med møblement, hvor morgenkaffen kan nydes til fulde.