fbpx

Miniferie Jylland

Bedste miniferie i Jylland 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du har planer om at besøge den smukke by Sæby, så er Hotel Viking lige stedet for dig. Hotel Viking byder på at kæmpe og helt igennem fantastisk spa-område, hvor der virkelig er mulighed for forkælelse og afslapning. Derudover byder hotellet på en fantastisk restaurant, hvor kokkene serverer den lækreste mad og mange andre gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Har du planer om at besøge idylliske Farsø? Så er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte end Himmerland Golf & Spa Resort. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og forventninger. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og bare nyde alle de bedre ting her i livet.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden beskriver selv deres hotel som ”Orkanens øje – det roligste sted” og det er en meget passende titel. Hos Fjordgaarden bliver du nemlig budt velkommen til afslappende omgivelser, hvor nøgleordene er afslapning og forkælelse. Fjordgaarden har et fantastisk nyt kurbad, samt en lækker restaurant, hvor kokkene laver mad i særklasse. Lige stedet for dig, som gerne vil slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel & Spa er et fantastisk hotel, som lægger op til en uforglemmelig miniferie i unikke omgivelser. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i de hyggelige værelser og gøre brug af de mange gode faciliteter, som hotellet råder over. Hotellet har bl.a. både spa, fitness og en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er en storslået bygning, som har alt hvad der skal til for at skabe en uforglemmelig miniferie. På hotellet er der en god wellnessafdeling “Kur og Spa”, som byder på mange unikke spa-muligheder. Derudover ligger hotellet i utroligt smukke omgivelser og byder på hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en spændende og afslappende dag.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Hotel Dania ligger i unikke omgivelser i Silkeborg og er det perfekte sted for dig, som gerne vil på en uforglemmelig miniferie. Hotellet ligger under 100 meter fra Rådhuspladsen og tæt på mange andre seværdigheder. Derudover byder hotellet på hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel Randers
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hotel Randers blev opført tilbage i 1800-tallet og byder dig indenfor hos deres hyggelige rammer og unikke atmosfære. Hos hotellet kan du nyde retter i særklasse, samt gøre brug af deres moderne og gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder og er den perfekte base, hvis du vil opleve Randers.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard i Hurup, Thy, er du garanteret en unik oplevelse og et ophold, som du sent vil glemme. Hos dette fantastiske hotel bliver du inviteret indenfor til ultimativ forkælelse. Hotellet byder på et en nyindrettet restaurant, hvor dygtige kokke serverer utroligt lækker mad. Derudover er der kort vej til Sydthy Kurbad, hvor du kan forkæle din krop og dit sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Kolding er en unik by og ligeledes er Hotel Koldingfjord. Her kan du overnatte i en storslået bygning der stammer tilbage fra starten af 1900-taller. Hotellet er omringet af den smukkeste natur og befinder sig kun 12 minutter fra centrum af Kolding. Hos hotellet er der både fitness, sauna og pool, så du kan også forkæle kroppen på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

sophiendal slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

I smukke omgivelser mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj kan du finde det idylliske hotel Sophiendal Slotshotel. Dette unikke gods står i smukke omgivelser mellem skove og søer. Lige bag ved godset ligger Danmarks ældste hus, som har stået der lige siden 1058. Slotshotellet byder på hyggelige og storslået rammer, samt ultimativ afslapning og ren forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du går med drømme om at besøge Hvalpsund, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Hvalpsund Færgekro. Denne fantastiske kro byder på lækre faciliteter og en unik restaurant, som serverer utrolige madoplevelser. Der er også kort vej til mange populære seværdigheder fra hotellet, som bl.a. Hvalpsund Lystbådehavn der ligger få hundrede meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Jørgenses Hotel er et moderne og hyggeligt hotel i Horsens, som er det perfekte valg for dig, som gerne vil opleve Horsens. Hos hotellet har du mulighed for at nyde retter i særklasse lavet af hotellets talentfulde kokke, samt at slappe af i de hyggelige værelser, som hotellet råder over. Der er mange spændende seværdigheder i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger et par hundrede meter fra nogle af Danmarks lækreste strande, samt mange spændende seværdigheder. Selve hotellet byder på hyggelige værelser og lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et fantastisk ophold. Vil du opleve en unik og travl sommer by, så er Strandhotellet Blokhus lige stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

For godt 100 år siden flyttede en mand der havde boget en årrække i Californien til Hobro og byggede det som vi i dag kender som Hotel Amerika. Hotel Amerika ligger i utroligt smukke omgivelser lige ned til Mariager Fjord, som ifølge mange danskere og turister er den smukkeste Fjord i Danmark. Hotellet byder på en lækker restaurant og mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger i den unikke Munkebjergskov, hvor noget af det smukkeste natur i Danmark befinder sig. Som gæst kan du overnatte i disse unikke omgivelser og gøre brug af hotellets lækre faciliteter. Derudover kan du overnatte i et af deres hyggelige og moderne værelser, når du ikke er ude at få oplevelser i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

store restrup slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Mellem Aalborg og Nibe ligger Store Restrup Slotshotel, som er et unikt og utroligt smukt hotel, der byder på mere end bare et godt sted at overnatte. Hotellet har nemlig også en helt fantastisk restaurant, samt en hyggelig vinkælder hvor du kan nyde et glas vin efter en lang dag med sjove, spændende og afslappende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hos Comwell Kellers Park bliver du behandlet som en stjerne. Hotellet blev bygget i starten af 1900-tallet og har lige siden været et populært hotel på grund af de idylliske omgivelser og mange lækre faciliteter. Hotellets restaurant, Restaurant Waehlert, serverer internationale og danske retter sammen med flere forskellige udsøgte vine. Elsker du god mad og god vin? Så er det stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Tønderhus
Hotels.com

Hotel Tønderhus

3/5

Hotel Tønderhus er et helt unikt hotel, som byder på en uforglemmelig miniferie i helt unikke omgivelser. Hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af de gode faciliteter hotellet råder over. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du også kan tage ud at opleve når du er der.

Laveste pris for 2 personer: 973 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I den smukke landsby Gammel Ry ligger Lyng Dal hotel. Her inviteres du indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor alt der er i fokus er din forkælelse og ultimativ afslapning. Hotellet har egen restaurant på ejendommen, som er kendt for at skabe ekstraordinære madoplevelser for sine gæster. Fra hotellet er der kort vej til centrum af Silkeborg, samt Himmelbjerg Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

I et af de smukkeste områder langs den idylliske Limfjorden kan du finde Tambohus Kro og Badehotel, som et sandt lille naturparadis i Thyholm. Her vægtes gastronomiske oplevelser højt og kokkene serverer mad, som primært er lavet på friske og lokale råvarer. Kroen er også det perfekte sted for golfferier, cykelferier, fisketure eller lange vandreture.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden er et 4-stjernet resort, som ligger helt ud til en smuk strand i Kruså. Hotellet byder på gode faciliteter, samt gratis wi-fi og gratis parkering. Når du er gæst hos Fakkelgaarden er dit velvære i fokus og med sin unikke beliggenhed og lære faciliteter, er der ikke nogen tvivl om, at du vil få et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en unik kro, som ligger i idylliske omgivelser lige ned til Limfjorden på Mors. Kroen har en lang historie og byder også på en helt unik atmosfære. Som gæst hos kroen kan du få store gastronomiske oplevelser og slappe af i de utroligt hyggelige værelser, som kroen råder over for sine gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Lyder en miniferie i Henne som noget for dig? Så er Henne Mølle Å Badehotel det helt perfekte sted for dig. Som gæst hos Henne Mølle Å Badehotel er du altid lige i nærheden af en masse spændende seværdigheder, som f.eks. Henne Kirke og Filso. Derudover råder hotellet over hyggelige værelser og en masse gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel er et hyggeligt hotel beliggende i Lemvig. Fra hotellet har du en smuk udsigt over den nærliggende golfbane, som du også kan gøre brug af under dit ophold. Gården, som hotellet råder over, blev bygget tilbage i 1841 og har en helt unik stemning over sig. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Lige midt i hjertet af Aarhus ligger der en unik lille perle, hvor man kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Det er Hotel Villa Provence, som byder på en romantisk atmosfære, hyggelige værelser og en lang række moderne faciliteter. Derudover er det også den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

En miniferie hos Refborg Hotel byder på gode muligheder og maksimal afslapning. Hotellet ligger lige ved siden af Legoland, så det er det naturligvis oplagt at besøge, men hotellet råder også over hyggelige værelser og flere forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro er en hyggelig og unik kro, som ligger i smukke naturomgivelser i klitterne ned til Vesterhavet. Denne kro har en lang historie der går tilbage til det 18. århundrede og her har du mulighed for at overnatte i de hyggelige værelser, samt at gøre brug af hotellets mange lækre og moderne faciliteter, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Vil du gerne på en hyggelig miniferie i Struer, så er der ikke nogen tvivl om, at Grand Hotel Struer er en oplagt mulighed for dig. Her er der kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som f.eks. Gimsing Kirke. Hos hotellet kan du overnatte i de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro er en af de bedste kroer i Danmark og her kan du overnatte på din miniferie til Agerskov. Agerskov er en hyggelig landsby der ligger placeret i smukke omgivelser. Hos kroen kan du nyder retter i særklasse, hvile hovedet i de hyggelige værelser og gøre brug af deres mange gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Svostrup Kro
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt kroophold? Så er Svostrup Kro den perfekte mulighed for dig. Her kan du komme på en miniferie, som du sent vil glemme. Kroen er et utroligt idyllisk sted, som byder på idyl, hyggelige værelser, gode faciliteter og en restaurant, som serverer mad i særklasse baseret på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et unikt hotel, som ligger i Sønderborg og byder på alt hvad du skal bruge for at få en uforglemmelig miniferie. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover kan du nyde en helt fantastisk morgenmad hos deres lækre morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Vil du gerne på en uforglemmelig miniferie til Århus? Så er Hotel Oasia lige noget for dig. Her er du altid kun lige en kort tur fra en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke bare slapper af på hotellet. Hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Hotel Dalgas er den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Jylland. Hos Hotel Dalgas kan du overnatte i deres hyggelige værelser, gøre brug af deres moderne faciliteter, og så er du altid kun en kort tur væk fra mange spændende seværdigheder. Hotellet ligger i den unikke midtjyske by Brande og er et oplagt valg, hvis man vil til Midtjylland.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro er en helt unik kro, som byder på en fantastisk miniferie i smukke omgivelser. Den ligger i Skanderborg og byder dig indenfor til det rene idyl. Du kan overnatte i deres hyggelige værelser og så er der kort vej til en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af hos kroen.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Purhus Kro
Hotels.com

Purhus Kro

3/5

På en gammel landevej mellem Hobro og Randers kan du finde den utroligt hyggelige Purhus Kro. Den har ligget der i mere end 265 år og byder på en helt unik atmosfære, samt en masse gode muligheder for oplevelser og aktiviteter. Hos kroen kan du også nyde retter i særklasse eller tager ud at opleve nogle af de største attraktioner i Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en hyggelig kro, som har de helt perfekte rammer til at skabe en uforglemmelig miniferie. Her kan du bl.a. få ekstraordinære gastronomiske oplevelser, slappe af i de hyggelige værelser og gøre brug af de gode faciliteter kroen råder over. Derudover er der også kort vej til mange unikke destinationer, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Hedemarken
Hotels.com

Hotel Hedemarken

3/5

Hotel Hedemarken ligger i smukke omgivelser i Grindsted, små 15 minutter fra Legoland. Hos hotellet kan du slappe af i de hyggelige rammer og hvile hovedet på et hyggeligt værelse. En af de store fordele ved Hotel Hedemarken er, at der kun er kort vej til en masse forskellige seværdigheder, som bl.a. Legoland og Givskud Zoo.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Bov Kro er en unik kro med beliggenhed i Sønderjylland. Lyder en miniferie i Sønderjylland som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Bov Kro er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i idylliske omgivelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Sønderborg Slot.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger i smukke omgivelser ved en flot mark og skov tæt på honningkagebyen Christiansfeld. Som gæst hos Tyrstrup Kro kan du overnatte i de utroligt hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Tyrstrup Kro er også over 350 års gammel, hvilket naturligvis er med til at skabe en unik stemning.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hotel Svanen
Hotels.com

Hotel Svanen

4/5

Hvis en miniferie i Billund lige er hvad du står og mangler, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Svanen er lige noget for dig. Hos Hotel Svanen har du mulighed for at overnatte i hyggelige rammer, samt at nyde alle hotellets gode faciliteter. Derudover er der også kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Hotel Jutlandia ligger i smukke omgivelser i Frederikshavn. Hos dette skønne byhotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode moderne faciliteter. Derudover er der også kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz