Miniferie Jylland

Bedste miniferie i Jylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Viking

3/5

Hvis du har planer om at besøge den smukke by Sæby, så er Hotel Viking lige stedet for dig. Hotel Viking byder på at kæmpe og helt igennem fantastisk spa-område, hvor der virkelig er mulighed for forkælelse og afslapning. Derudover byder hotellet på en fantastisk restaurant, hvor kokkene serverer den lækreste mad og mange andre gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Har du planer om at besøge idylliske Farsø? Så er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte end Himmerland Golf & Spa Resort. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og forventninger. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og bare nyde alle de bedre ting her i livet.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden beskriver selv deres hotel som ”Orkanens øje – det roligste sted” og det er en meget passende titel. Hos Fjordgaarden bliver du nemlig budt velkommen til afslappende omgivelser, hvor nøgleordene er afslapning og forkælelse. Fjordgaarden har et fantastisk nyt kurbad, samt en lækker restaurant, hvor kokkene laver mad i særklasse. Lige stedet for dig, som gerne vil slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard i Hurup, Thy, er du garanteret en unik oplevelse og et ophold, som du sent vil glemme. Hos dette fantastiske hotel bliver du inviteret indenfor til ultimativ forkælelse. Hotellet byder på et en nyindrettet restaurant, hvor dygtige kokke serverer utroligt lækker mad. Derudover er der kort vej til Sydthy Kurbad, hvor du kan forkæle din krop og dit sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

I smukke omgivelser mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj kan du finde det idylliske hotel Sophiendal Slotshotel. Dette unikke gods står i smukke omgivelser mellem skove og søer. Lige bag ved godset ligger Danmarks ældste hus, som har stået der lige siden 1058. Slotshotellet byder på hyggelige og storslået rammer, samt ultimativ afslapning og ren forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du går med drømme om at besøge Hvalpsund, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Hvalpsund Færgekro. Denne fantastiske kro byder på lækre faciliteter og en unik restaurant, som serverer utrolige madoplevelser. Der er også kort vej til mange populære seværdigheder fra hotellet, som bl.a. Hvalpsund Lystbådehavn der ligger få hundrede meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger et par hundrede meter fra nogle af Danmarks lækreste strande, samt mange spændende seværdigheder. Selve hotellet byder på hyggelige værelser og lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et fantastisk ophold. Vil du opleve en unik og travl sommer by, så er Strandhotellet Blokhus lige stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Amerika

4/5

For godt 100 år siden flyttede en mand der havde boget en årrække i Californien til Hobro og byggede det som vi i dag kender som Hotel Amerika. Hotel Amerika ligger i utroligt smukke omgivelser lige ned til Mariager Fjord, som ifølge mange danskere og turister er den smukkeste Fjord i Danmark. Hotellet byder på en lækker restaurant og mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Mellem Aalborg og Nibe ligger Store Restrup Slotshotel, som er et unikt og utroligt smukt hotel, der byder på mere end bare et godt sted at overnatte. Hotellet har nemlig også en helt fantastisk restaurant, samt en hyggelig vinkælder hvor du kan nyde et glas vin efter en lang dag med sjove, spændende og afslappende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Hos Comwell Kellers Park bliver du behandlet som en stjerne. Hotellet blev bygget i starten af 1900-tallet og har lige siden været et populært hotel på grund af de idylliske omgivelser og mange lækre faciliteter. Hotellets restaurant, Restaurant Waehlert, serverer internationale og danske retter sammen med flere forskellige udsøgte vine. Elsker du god mad og god vin? Så er det stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I den smukke landsby Gammel Ry ligger Lyng Dal hotel. Her inviteres du indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor alt der er i fokus er din forkælelse og ultimativ afslapning. Hotellet har egen restaurant på ejendommen, som er kendt for at skabe ekstraordinære madoplevelser for sine gæster. Fra hotellet er der kort vej til centrum af Silkeborg, samt Himmelbjerg Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

I et af de smukkeste områder langs den idylliske Limfjorden kan du finde Tambohus Kro og Badehotel, som et sandt lille naturparadis i Thyholm. Her vægtes gastronomiske oplevelser højt og kokkene serverer mad, som primært er lavet på friske og lokale råvarer. Kroen er også det perfekte sted for golfferier, cykelferier, fisketure eller lange vandreture.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden er et 4-stjernet resort, som ligger helt ud til en smuk strand i Kruså. Hotellet byder på gode faciliteter, samt gratis wi-fi og gratis parkering. Når du er gæst hos Fakkelgaarden er dit velvære i fokus og med sin unikke beliggenhed og lære faciliteter, er der ikke nogen tvivl om, at du vil få et fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.