KING’s HOTEL First Class

Dachauer Straße 13
80355 München
+49(0)89 55187-0
1stclass@kingshotels.de
Besøg deres hjemmeside

München forbindes for de fleste med byens succesfulde fodboldhold, men den sydtyske storby har meget andet at byde på. Hvis du ønsker at udforske Tyskland på en miniferie er München et godt valg, hvis du ikke ønsker at tage en af de klassiske destinationer, såsom Berlin eller Hamborg.

Det er selvfølgelig vigtigt at vælge et godt hotel, der kan være en god og hyggelig base under jeres ophold. KING’s HOTEL First Class er et godt bud på et hotel til jer, der gerne vil have central beliggenhed, luksuriøse værelser og en fordelagtig pris.

Det 4-stjernede hotel er placeret helt inde i Münchens indre, så I har med andre ord rig mulighed for at komme ud at opleve byens seværdigheder og sjove aktiviteter. KING’s HOTEL First Class er præget af en vis luksus. Der er eksempelvis et imponerende spa-område med sauna og fuld service, hvor I for alvor kan slappe af efter en lang dag i Münchens gader.

Hotellets restaurant serverer en god morgenmadsbuffet hver dag. Morgenmaden er god og har et stort udvalg af forskellige lækkerier.

Indretningen på hotellets værelser er imponerende. Her er en stor del af møblementet lavet i træ, som giver værelserne et fornemt præg. Den generelle stil kan betegnes som traditionel og flot.

Aloft Stuttgart

Heilbronner Straße 70
70191 Stuttgart
+49 711 87875000
info.stuttgart@alofthotels.com
Besøg deres hjemmeside

I det sydlige Tyskland ligger Stuttgart. Byen, som er hjem for hele Mercedes-Benz koncernen, er et fantastisk mål til en miniferie, hvis I gerne vil opleve en by, der ikke er alt for ”turistet”.

Nogle hoteller kan beskrives som værende en oplevelse i sig selv at besøge. Dette vil mange nok mene om Aloft Stuttgart efter deres første besøg, men med et utal af fantastiske anmeldelser tyder meget på, at folk vender tilbage igen og igen.

Hotellet blev opført i 2015 og byder på masser af spritnye og moderne løsninger til dets gæster. Værelsernes design og indretning er moderne, og langt de fleste vil kunne tage en masse inspiration med sig hjem. Aloft Stuttgart er placeret centralt i Stuttgart lige ovenpå et storcenter, så der er rig mulighed for at handle lidt ind under et ophold på hotellet.

Der er en stor og fyldig morgenmadsbuffet på hotellet hver morgen, så I kan få fyldt depoterne godt op, inden I drager ud for at opleve Stuttgart. Nogle af de mest anbefalelsesværdige seværdigheder omfatter blandt andet Milaneo, Schillerplatz, Det Gamle Slot og Mercedes-Benz museet.

I kan desuden benytte jer af hotellets døgnåbne fitnesscenter eller tage en god kop kaffe på hotellets helt egen kaffebar.

25hours Hotel HafenCity

Ueberseeallee 5
20547 Hamborg
+49 40 25 77 77 0
hafencity@25hours-hotels.com
Besøg deres hjemmeside

Hamborg ligger kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse og er derfor et oplagt bud på en destination til en miniferie i Tyskland med din kæreste eller din familie.

Til en miniferie i Hamborg er 25hours Hotel HafenCity et fremragende valg af hotel. Hotellet er blevet kendt for at levere en service, der er af allerhøjeste klasse. Du modtages af et venligt og engageret personale, hvorpå du let kan mærke ærligheden og stoltheden i deres arbejde. Her taler du ikke blot til en robot, men et menneske. Den gode service lever det populære hotel højt på, men det er nu langt fra den eneste gode ved 25hours Hotel HafenCity.

Placeringen er meget vigtig, når det gælder valg af hotel til en miniferie i en storby som Hamborg, hvor I gerne skal nå at opleve en stor del af byens mange seværdigheder. Nogle af den Nordtyske storbys største seværdigheder er lige i nærheden, så de kan besøges på gåben. Her snakker vi blandt andet om Monckebergstrasse, Hamburger Kunsthalle og skt. Michaelis Kirke.

Hvis I har taget bilen til Hamborg, kan I trygt parkere den på hotellets parkeringsplads. Hotellet tilbyder desuden sauna, døgnåbent forretningscenter, god morgenmad i restauranten, gratis Wi-Fi og mange flere services.

På miniferien skal I også kunne slappe af. Det har I rig mulighed for på jeres værelse. Værelsernes indretning er eksperimenterende og utraditionel for nogle, men resultatet er fedt og bemærkelsesværdigt.

Hotel AMANO Grand Central

Heidestraße 62
10557 Berlin
+49 (0) 30 400 300 0
grandcentral@amanograndcentral.de
Besøg deres hjemmeside

Berlin er en fantastisk by at gå på oplevelse i. Hovedstaden i vores nabo mod syd bærer præg af en stor kulturel og historisk arv, der let kan danne ramme om en uforglemmelig miniferie med en eller flere personer, du holder af.

På grund af Berlins store popularitet som rejsemål findes der også et hav af hoteller i byen at vælge imellem. Hotel AMANO Grand Central vil vi gerne anbefale af flere årsager.

For det første tilbyder det spritnye hotel med sine 3,5 stjerner en dejlig oplevelse i fornemme omgivelser. Værelserne er indrettet i en markant og særpræget stil, som bare inviterer til luksus og hygge. Farvevalget er simpelt, da værelserne er præget af sorte og hvide farver, der giver hotellet et helt specielt præg.

Udover den flotte indretning, som man ikke lige støder på hver dag, så er hotellets placering helt fantastisk. På en miniferie skal der selvfølgelig opleves en del, og i en storby som Berlin er det derfor ekstra vigtigt, at hotellet er placeret godt, så I ikke skal bruge for lang tid på transport. Fra Hotel AMANO Grand Central kan I besøge både Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Mindesmærket for Berlinmuren, Sejrssøjlen og Potsdamer Platz på gåben!

I får også nogle goder med på hotellet. Eksempelvis får I adgang til fitnesslokaler, morgenmad, bar, grøn have og mange andre services.