B&B Hunseröds gård

Hunseröd 1024
28491 Perstorp
+46 733 207060
info@hunserod.se
Besøg deres hjemmeside

Sverige og især Skåne har en flot og fascinerende natur. Skåne er inden for en rimelig afstand i bil, hvilket gør en miniferie i Skånes natur til et oplagt valg for dem, som gerne vil slappe af i rolige omgivelser med flotte landskaber omkring sig.

Vi vil klart anbefale Hunseröds gård Bed & Breakfast, hvis I gerne vil nyde nogle hyggelige dage i naturen. Gården er omkredset af søer, skove og enge, så der er rigeligt at begive sig ud i for den naturinteresserede. Området er også rigt på dyreliv. På gården er der heste, grise, kaniner, køer, hunde og katte, mens der i naturen omkring gården går dyr som elge, harer, grævlinger, vildsvin og mange flere arter rundt.

På Hunseröds gård kommer I til at bo på nogle nyligt istandsatte værelser med eget bad og toilet. Værelserne er i høj kvalitet, og de indbyder til mange hyggelige stunder med familien. Efter et ophold på Hunseröds gård vil I uden tvivl alle sammen sætte pris på det lille afbræk fra hverdagens stress og jag i de naturskønne omgivelser omkring gården.

Under et ophold på Hunseröds gård kan I desuden let tage en afstikker til nogle af Skånes flotte seværdigheder.

Hotel Garden

Baltzarsgatan 20
21136 Malmö
+46 40 655 60 00
HOTELGARDEN@PROFILHOTELS.SE
Besøg deres hjemmeside

Lige på den anden side af Øresund ligger Malmø, som er et oplagt valg til en miniferie. Især for sjællændere kræver det kun en kort køretur for at besøge den flotte svenske by, hvor der er fantastiske muligheder for shopping i nogle butikker, som ikke findes på Strøget i København.

Malmøs seværdigheder er placeret meget centralt, så det er vigtigt at finde et hotel med en god placering, så der ikke skal bruges for lang tid på transport under miniferien. Her er Hotel Garden et klogt valg. Hotel Garden ligger helt inde i hjertet af Malmø, og fra hotellets udgang træder I lige ud i Malmøs sprudlende byliv.

Hotellet har en flot og meget indbydende indretning, der gør det let at falde til på værelset. Med sine 3 stjerner kan I sagtens trække jer tilbage og slappe af efter en lang dag i Malmøs gader i selskab med hinanden. Hvis I går meget op i krop og velvære har Hotel Garden også et moderne fitnesscenter tilknyttet, som frit kan benyttes af gæsterne.

Når I har fået tilfredsstillet jeres shoppegen, kan I tage ud at besøge nogle af Malmøs andre flotte seværdigheder. Her er især Malmø Arena og Sankt Petri Kirken værd at besøge.

Hotel Lorensberg

Berzeliigatan 15
41253 Göteborg
+46 31 81 06 00
info@hotel-lorensberg.se
Besøg deres hjemmeside

Göteborg har i mange år været en populær destination for danske familier og par, der har søgt et lille afbræk fra hverdagens stress og jag ved at tage på en miniferie. Den store svenske havneby har et stort og bredt udvalg af attraktioner, kultur og flotte seværdigheder.

For familier står Liseberg nok højt på listen over steder, der skal besøges under et ophold i Göteborg. Nordens største forlystelsespark skal simpelthen bare besøges, når man gæster Göteborg. Selv hvis ikke forlystelser er ens kop te er den hyggelige park et besøg værd, da den glade stemning og de flotte omgivelser er en oplevelse i sig selv.

Ca. 700 meter fra Liseberg ligger Hotel Lurensberg. Det 3-stjernede hotel er et særdeles godt valg af hotel til en miniferie i ”Lille London”, Göteborgs kælenavn. Hotel Lurensberg er især et godt valg, hvis I tager afsted med et budget, da der tilbydes en omfattende morgenmadsbuffet helt gratis til hotellets gæster.

Der er en rar og afslappet stemning på hotellet, hvilket også afspejler sig i indretningen på hotellet. Denne indbyder nemlig til hygge og afslapning.

Det er dog ikke kun Liseberg, som I let kan besøge fra Hotel Lurensberg. Også det spændende Universeum og Göteborg Kunstmuseum ligger 400-500 meter fra hotellets dør.

Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 82
11459 Stockholm
+46 8 31 32 20
info@hotelkarlaplan.se
Besøg deres hjemmeside

Stockholm er kendt for at være en af Europas flotteste byer, og det ry har byen fået med rette! Som dansker skylder man sig selv at besøge hovedstaden i vores naboland mod øst. Vandet strømmer flot gennem Stockholms mange kanaler, og der er enormt mange attraktioner at besøge.

På miniferie i en by som Stockholm, der er så spændende at gå på oplevelse i, har I brug for at have en god base under jeres ophold. Alt efter formålet med miniferien kan I skrue op eller ned på hotellets kvalitet, men et godt valg som en mellemvej er Best Western Hotel Karlaplan. Det 4-stjernede hotel er placeret centralt i ”Nordens Venedig”, som byen også kaldes.

På Best Western Hotel Karlaplan vil I kunne finde jer et værelse med en behagelig og dæmpet indretning. Sengene er store og bløde, hvilket I nok skal blive glade for efter en lang dag, hvor der er blevet suget sanseoplevelser til sig. Luksus er der rigeligt af på hotellet, der ofte har fået gode bemærkninger for dets venlige personale.

Under jeres ophold på hotellet får I både gratis morgenmad og Wi-Fi, så der er masser af værdi for pengene.

Fra hotellets centrale placering kan I på gåben bevæge jer hen til nogle af byens mest velkendte seværdigheder, såsom ABBA museet, Det Kongelige Teater og Berwaldhallen.