Nørre Vissing Kro

Låsbyvej 122
8660 Skanderborg
86943716
mm@nr-vissing-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du med gerne vil have sindsro og hygge i et betagende dansk landskab på din miniferie i Jylland, så er Nørre Vissing Kro et naturligt valg af opholdssted. Kroen har en historie, der kan dateres mere end 200 år tilbage i tiden, men nutidens kro er helt nyrenoveret, så stedets komfortniveau er helt på plan med den fra moderne hoteller.

Nørre Vissing Kro er en kro, som i stor stil lever højt på dens formidable køkken. Her serveres der traditionelle retter med spændende detaljer, som hovedsageligt laves af lokale råvarer. Hotellets værelser er flotte og rummelige, mens kroens eget terrasseområder indbyder til udendørs hygge med alt hvad der hører sig til.

Nørre Vissing ligger lige i midten af en trekant bestående af Århus, Skanderborg og Silkeborg, hvilket gør Nørre Vissing Kro til et ideelt overnatningssted, hvis du og dine medrejsende gerne vil opleve Midt- og Østjyllands mange seværdigheder. Århus har naturligvis seværdigheder som ARoS og Den Gamle By, mens Skanderborg og Silkeborg er smukke byer at besøge.

Hotel Ansgar

Østre Stationsvej 32
5000 Odense C
66119693
Ansgar@millinghotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du søger en skøn miniferie i Jylland, er det oplagt at finde et sted, hvor du kan nyde både byliv og natur. Til det formål kan Esbjerg være et godt valg med byens placering lige ud til Vesterhavet og skovrige områder omkring sig.

Hotel Ansgar i Esbjerg er et godt gammeldags dansk hotel, som kan tilbyde gæster charmen fra deres lange og traditionsrige historie kombineret med moderne komfort. Det er sket via en stor renovering, der har sikret, at hotellet er fuldt ud i stand til at konkurrere med de nyere hoteller i havnebyen.

Hotellet byder på en hyggelig og varm atmosfære, hvor du kan få et afbræk fra hverdagens stress og jag med nogle af dem, du holder af. Værelserne er velindrettede i en klassisk dansk stil, som er rare at vende hjem til efter en dag med spændende oplevelser i lokalområdet.

Fra hotellets placering i hjertet af Esbjerg kan I tage en tur ned langs byens gågade og få tilfredsstillet shoppegenet, eller I kan tage en tur ned til havnen, som er et af Esbjergs store varetegn. På en miniferie til byen kan I tage færgen ud at besøge Fanø, hvor I let kan få en dag til at gå med nogle dejlige gåture.

Hotel Ritz

Banegårdspladsen 12
8000 Aarhus C
86134444
mail@hotelritz.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Ritz har siden 1932 haft sin plads i Århus’ bymidte, hvor gæster fra nær og fjern har kunnet få sig et dejligt værelse at sove i. Hotellet har for nyligt gennemgået en omfattende renovering, hvilket har hævet den generelle standard på det traditionsrige hotel markant. Renoveringen har heldigvis ikke fjernet hotellets sjæl, hvilket blandt andet ses ved at den originale elevator stadigvæk er i funktion.

I en travl by som Århus er det vigtigt at have en stille og rolig base, som I kan trække jer tilbage til efter dagens strabadser. Dette er lige præcis, hvad Hotel Ritz kan levere. Værelserne er lyse og indbydende i deres indretning, og de nyrenoverede badeværelser er flotte og lækre.

Århus er en fantastisk by, som også har høstet international anerkendelse indenfor de seneste par år. Et hotel kan nærmest ikke få en bedre placering i Danmarks næststørste by end Hotel Ritz’ placering. Derfor er Hotel Ritz et oplagt valg af hotel til en miniferie i Århus. Det tager kun få minutter at gå til ARoS Kunstmuseum, mens hotellet praktisk talt ligger lige om hjørnet til Århus’ gågade. Her er der rig mulighed for at få købt nogle nye og spændende ting til jer selv eller som gave til jer andre.

Aalbæk Gl. Kro

Skagensvej 42
9982 Ålbæk
98489022
aalbak@aalbak-gl-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Især i sommermånederne er Nordjylland et af de skønneste steder at befinde sig i Danmark. Skagen trækker hvert år tusindvis af glade turister til byen for at nyde den hyggelige danske by. Det er dog ikke nødvendigt at tage hele vejen til Skagen for at finde den gode sommerhygge nær vandet. Små 20 minutters kørsel syd fra Skagen ligger Aalbæk, som er en perfekt destination til en miniferie i Jylland.

Aalbæk gl. Kro er en af byens perler. Her kan du tage din familie eller din kæreste med på en miniferie, hvor i med garanti vil nyde hinandens selskab i de fantastiske områder nær kroen.

Aalbæk gl. Kro tilbyder en skøn ferieoplevelse, hvor områdets charme uden tvivl vil få dig og dine kære til at forelske sig hovedkulds i stedet og dets omgivelser. Værelserne er lyse og behagelige at befinde sig i, mens der hver dag serveres fremragende dansk mad fra kroens restaurant. Hele kroen er i de senere år blevet renoveret, så den nu lever fuldt ud op til moderne standarder for luksus og komfort.

På grund af byens placering kort væk fra Skagen kan I hurtigt besøge Danmarks nordligst placerede by og opleve den gamle fiskerby og dens mange hyggelige restauranter. I behøver heldigvis ikke at tage til Skagen for at tage en tur ned til vandet. Aalbæk kan nemlig selv byde på nogle dejlige sandstrande.

Det er dog ikke kun i sommermånederne, at Aalbæk gl. Kro er en god destination til en miniferie i Jylland. Alle årstider har hver deres charme og fra kroens idylliske rammer kan de alle nydes.