Hotel Ansgar

Østre Stationsvej 32
5000 Odense C
66119693
Ansgar@millinghotels.dk
Besøg deres hjemmeside

Odense er en by som ofte undervurderes. Det er dog en kæmpe fejl, da Odense har et stort udvalg af spændende aktiviteter og historiske steder, som folk i alle aldre vil kunne nyde at opleve. H.C. Andersens fødeby er derfor en oplagt destination til en miniferie i Danmark, og med byens centrale placering på Fyn er det også muligt at se resten af øen og dens flotte natur med brede sandstrande.

I Odense er Hotel Ansgar en klassiker. Hotellet ligger helt centralt i byen og giver derfor dets gæster god mulighed for at udforske Odenses seværdigheder til fods. Den fornemme beliggenhed gør det nemt at fange essensen af byen for besøgende. Hotellet har en stilet og fornem indretning, mens værelserne er præget af tradition og historie.

På Hotel Ansgar tilbydes der skønne måltider både til morgen, middag og aften. Hvis miniferien gerne skal bruges til at opleve Odense og Fyn, er det en stor fordel at spise en god og solid morgenmad i hotellets restaurant.

Blandt de mest nævneværdige seværdigheder til en miniferie i Odense er H.C. Andersens hus og Odense museum svære at komme udenom. Derudover tilbyder Odense Zoologiske Have en spændende dag for hele familien.

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
86728000
hotel.aarhus@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Danmarks næststørste by, Aarhus, kan levere de perfekte rammer til en hyggelig miniferie i Danmark. Med et utal af flotte parker, spændende oplevelser og behageligt bymiljø er der masser af aktiviteter at give sig i kast med i ”Smilets by”.

På en miniferie i Danmark skal I have mulighed for fuld afslapning, når I ikke er ude at udforske byens muligheder. I Aarhus kan Hotel Comwell levere netop dette. Hotellet har 4 stjerner, hvilket vidner om et vist kvalitetsniveau. Priserne er rimelige både på leje af værelser, men også i den tilhørende restaurant og bar.

Værelsernes møblement er nøje udvalgt, og stilen på hotellets værelser er en, som falder i langt de flestes smag. Man kan sågar blive inspireret af indretningen! Comwell Aarhus er velegnet til par, som gerne vil nyde hinandens selskab, men også til familier, der kræver nogle store værelser. På hotellet er der mulighed for at booke sammenhængende værelser, så alle kan være der.

Hotellets fitnesscenter står til fri benyttelse af gæsterne, der er computerstation og der tilbydes gratis Wi-Fi på hele hotellet. Ekstra goder er der altså nok af på Comwell Aarhus.

I forhold til placering er hotellet også højt på skalaen. ARoS er en stor oplevelse for alle, og det kendte kunstmuseum er kun en kilometer væk fra hotellet. Den Gamle By og Bruun’s Galleri er også inden for gåafstand.

Scandic Aalborg City

Europa Plads 1
9000 Aalborg
70125151
aalborgcity@scandichotels.com
Besøg deres hjemmeside

Nær Limfjorden ligger Aalborg, som er en af Danmarks hyggeligste og mest oplevelsesrige byer. ”Nordens Paris” gæstes ofte af krydstogtskibe fra hele Europa, hvilket især skyldes Aalborgs dejlige indre by, samt mange nye kulturelle byggerier. Hvis dig og din familie gerne vil opleve en af Danmarks mest voksende byer, kan en kulturel miniferie til Aalborg varmt anbefales.

I Aalborg findes mange gode hoteller, men især Scandic Aalborg City er et godt valg. Med adresse helt inde i hjertet af byen kan I nemt og hurtigt bevæge jer rundt og opleve byen.

Hotel Scandic Aalborg City egner sig især til familier med børn. Der er eksempelvis en legeplads på hotellet, som frit kan benyttes af børnene under opholdet. Værelserne er indrettet med mange farver i en eksperimenterende stil. På hotellet er der mulighed for at benytte sig af fitnesscenter.

Før turen går til Aalborg Tårnet, Musikkens Hus, Nordkraft, Nordjyllands Kunstmuseum eller shopping inde i Aalborgs hyggelige gågader kan I få fyldt maverne godt op med den dejlige morgenmad fra hotellet, så I er klar til dagens strabadser.

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Centre

Falkoner Alle 9
2000 Frederiksberg
38158001
info.cphzh@radissonblu.com
Besøg deres hjemmeside

Ofte glemmer vi danskere helt hvor skønt et besøg i vores smukke hovedstad, København, kan være. Hvis det er længe siden, at du har lagt din vej forbi København, kan det måske være oplagt med en lille miniferie.

På en miniferie i Danmark skal I gerne have et dejligt komfortabelt sted at vende hjem til. Hotellet skal dog også helst have en central beliggenhed, så I nemt kan komme rundt og se seværdighederne. Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Centre er et godt bud på et hotel til en miniferie i København.

Dette 4-stjernede hotel leverer en fremragende service via sin gode morgenmad, hyggelige lounge og glade personale. Værelserne er velindrettede med spændende møblement, som I helt sikkert vil føle jer hjemme i. Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Centre byder på en masse ekstra goder til deres besøgende. Der er for eksempel gratis brug af et nærtliggende fitnesscenter, gratis Wi-Fi, aircondition på værelserne, computerstation og meget mere.

Fra hotellet kan I bevæge jer ud i hyggelige Frederiksberg, hvor der er masser af gode madoplevelser at finde. Herfra kan I enten via metro eller på gåben bevæge jer længere ind i Københavns indre, hvor Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen, Den Lille Havfrue, Planetariumet og meget andet venter.