fbpx

Miniferie Bornholm

Bedste miniferie på Bornholm 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel klippen
Hotels.com

Hotel Klippen

3/5

Hvis I virkelig ønsker at mærke den ægte bornholmske stemning, så er Hotel Klippen et godt valg til jeres miniferie på Bornholm. Med sin fine placering lige ud til vandet nær Gudhjem, tilbyder Hotel Klippen sine gæster en fantastisk udsigt, som på de bedste dage kan gøre morgenmaden til en ekstraordinær oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

sandkaas badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Sandkaas Badehotel er et familieejet hotel, som er meget populært om sommeren. Her giver kunden dig både gratis wi-fi, gratis parkering og mere til. Hotellet har flere gode faciliteter, som du kan gøre brug af når du køber noget med hjem. Spændende og underholdende seværdigheder, som f.eks. Allinge, ligger i alt 1,5 km fra os.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

jantzens hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

Jantzents Hotel er et utroligt smukt hotel, som har en unik beliggenhed i Gudhjem på den danske ø Bornholm. Som gæst hos Sandkaas Badehotel får du mulighed for at bruge alle hotellets lækre faciliteter, som bl.a. deres fantastiske restaurant, samt deres fitness og spaområde. Man kan også leje en cykel, hvis man vil ud og opleve omgivelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

hotel sandvig havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Hotel Sandvig Havn ligger i den idylliske by Allinge tæt på Sandvig Havn. Her får du adgang til helt ekstremt lækre værelser, samt en stor terrasse. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, som resulterer i at der er kort vej til mange unikke seværdigheder. Vil du derfor gerne ud og opleve noget i stedet for maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Små 25 minutter fra Rønne Havn ligger dette imponerede hotel, Hotel Friheden. Som gæst hos Hotel Friheden kan du bruge hotellets lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenteret, sauna, spa-udlejning og meget mere. Derudover er der kort vej til mange fede seværdigheder, som du kan komme ud og opleve, hvis du gerne vil opleve disse attraktioner.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

hotel abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Hotel Abildgaard er et 3-stjernet hotel, som giver dig mulighed for at overnatte i utrolige omgivelser. Hotellet står midt i naturskønne omgivelser og har mange gode faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi, gratis parkering, swimmingpool og mere til. Hotellet har også en helt igennem fantastisk restaurant, hvor ejerne står klar til at få den til at vokse igen.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz