Vil du besøge en hyggelig kro i smukke omgivelser på Lolland & Falster?

Her på siden har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste kroophold på Lolland og Falster.

Du ved de steder hvor hyggen opstår og hvor det er muligt at slappe af og koble helt fra.

Læse en bog.

Gå en tur og nyde naturen.

… Og naturligvis nyde hinandens selskab såfremt du tager din kæreste, en ven eller familien med på et kroophold på Lolland & Falster.

Motel Majbølle Gl. Skole

Majbølle byvej 60
4862 Guldborg
54770267
info@motel.majbolle.dk
Besøg deres hjemmeside

Udtrykket ’Den gamle skole’ kommer til sin bogstavelige ret, når Motel Majbølle Gamle Skole skal defineres. Tæt ved smukke Guldborgsund finder man den lille hyggelige landsby Majbølle, der er alt, hvad man tænker om en idyllisk lille flække langt væk fra storbyens larm og jag. Bygningen kan dateres helt tilbage til 1916, hvor de røde murstensvægge satte rammen for den lokale skole, som kunne holde sig selv kørende frem til 1968.

Skolens nye jeg

I 1990 blev stedet opkøb af familien Markersen, der boede og til den dag i dag stadig bor på nabogården, hvorfra de bedst kan holde øje med, at alt forløber som planlagt. Motellet er siden blevet renoveret og ombygget, så man kan tilfredsstille selv de mest forventningsfulde gæster, der ønsker oplevelsen af den danske, rustikke landsbyenergi i kombination med kun de bedste hotelforhold. Der er siden da også blevet bygget en hyggelig gårdhave til, hvor du kan nyde danske sommer i fulde drag med kaffe, øl, sodavand, eller hvad end dit hjerte måtte begære – enten under eller ved siden af parasollen.

En hjørnesten på rejsen

Motel Majbølle Gl. Skole er perfekt for dig, din familie og dine venner til én såvel som flere overnatninger, hvis I ønsker flere dage til at udforske lokalområdet og de mange eksotiske seværdigheder og attraktioner, der gemmer sig i det indrammende landskab. I motellets nostalgiske stuer tilbydes der hver morgen morgenmad, inden dagens interessepunkter skal udforskes. De mange års succes er blevet gjort officielle i den populære gæstebog, som blot venter på dine penselstrøg.

En perfekt dansk sommerferie

Kommer man fra storbyen, er man i sin gode ret til at stille spørgsmålstegn ved, hvad et landligt område som Lolland-Falster har at byde på, men lad dig ikke narre. Golfbaner af internationale standarder, Knuthenborg Safaripark, Lalandia badeland, Møns klint, Frilandsmuseet i Maribo, Middelaldercentret ved Nykøbing Falster samt både motorcykel- og traktormuseer er blot nogle af de seværdigheder og attraktioner, området kan prale af. Foruden de ovenstående mere kulturelle værdier, skal man ikke kimse af muligheder for at cykle på de smukke, prægtige veje gennem blomstermarker og landsbyer, forbi ikoniske herregårde og hele vejen ned til de mange kilometer af hvide sandstrande, der venter på din tæer.

Hotel Højmølle Kro

Nykøbingvej 112
4863 Eskilstrup
54436306
hojmolle-kro@mail.tele.dk
Besøg deres hjemmeside

Hotel Højmølle kro er et stykke ægte dansk håndværk, der kan dateres hele vejen tilbage til 1863, hvor den daværende ejer fik bevilling af kongen om bebyggelse på grunden. 40 år senere i 1903 afløste man bindingsværket med solide røde sten, der til den dag i dag lægger ramme for kroen, som med en festsal til 120 mand, de smukke danske omgivelser og sit gode ry er blevet det lokale samlingspunkt på Falster.

Hotellets royale historie

I takt med yderligere succes gennem de sidste årtier har hotellet bygget mere og mere på for at imødekomme kravene fra de tilrejsende, og i 1985 opførte man en helt ny hotelfløj for at følge med tiden. I denne fløj finder man 22 dobbeltværelser, der naturligvis alle sammen er renoveret adskillige gange, så de er toptunede til at leve op til nutidens krav. Dette betyder, at alle værelserne har nye badeværelser, digitalt TV og trådløst internet tilgængeligt.

Klassisk dansk madlavning i topklasse

Hotellet har egen restaurant, hvis du ikke føler for at gå på opdagelse hos de omkringliggende gastronomiske alternativer. Restauranten tilbyder klassisk dansk mad i hyggelige omgivelser, hvor der er plads og rum til, at hele familien både kan slå sig løs og slappe af. Skulle du holde ekstra meget af kroen og maden, behøves du ikke nødvendigvis at indlogere dig på hotellet for at nyde det – Hotel Højmølle Kro tilbyder ekstraordinære åbninger, skulle du have en speciel lejlighed, du vil fejre med dit selskab. Lokalerne rummer op til 120 mand, men bestil i god tid, hvis du vil være sikker på, at du får restauranten den dag, du ønsker.

Golfpakken

Er du en af de mange golfrejsende, der tager til Lolland-Falster, tilbyder hotellet en pakkeløsning, så du får hotelophold og golfbaneturen betalt over én omgang. Banerne ligger i idyllisk harmoni inden for køreafstand af hotellet, og selvom du ikke tager til hotellet for at spille golf, anbefaler vi banerne et besøg udelukkende for at nyde søerne, skovområderne og det kuperede terræn. Lolland-Falster har i alt seks golfbaner, hvoraf fire af dem opfylder kravene for internationale standarder.

Strand, badeland og safaripark

I de nærliggende områder finder du kilometerlange strandområder, hvor du på flade landeveje kan nyde duften af sol, sommer og spirende marker. De snoede ruter tager dig igennem historiske landsbyer og forbi enorme herregårde, der alle danner ramme for det, vi kender som vidunderlige Lolland-Falster. Gå på safari i Knuthenborg, tag de yngste med i Lalandias badeland eller brug timer på at snuse til Lolland-Falsters historie i de gamle brostensbelagte købsstræder. Hotellet hjælper dig med at finde alt det, du har brug for i forbindelse med dine udflugter.