Fyn byder på mange fine kroer.

.. Og er oplagt til et godt kroophold.

Vil du opleve den helt specielle kro-stemning, er Fyn et oplagt sted at finde lykken.

Uanset om du vil fordybe dig i en god bog, opleve den fantastiske fynske natur eller fordybe dig i det gode selskab på kroen (eller det medbragte) så giver disse kroer gode muligheder for det.

 

Hotel Vissenbjerg Storkro

Søndersøvej 30
5492 Vissenbjerg
64473880
info@vissenbjergstorkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Kroen i Vissenbjerg er perfekt til dig, der ønsker et alsidigt kroophold, hvor mulighederne altid er åbne. Kroen ligger essentielt for muligheder som golfophold, fiskeri, lystsejlere, naturoplevelser og shoppingmuligheder. Dertil har kroen gode værelser i alle størrelser, så du kan få tilpasset dine behov.

Golfopholdet på Hotel Vissenbjerg Storkro

Hotel Vissenbjerg Storkro er det optimale sted at slå dig ned, hvis du gerne vil nyde en golfweekend med gode faciliteter og baner. Kroen ligger i kort køreafstand til både Odense Golfklub, Midtfyn Golfklub og Faaborg Golfklub. Derfor er der også lejlighed til at få testet nogle forskellige baner af. Når du bestiller et golfophold på Hotel Vissenbjerg Storkro, så sørger de selvfølgelig for, at du får en greenfeebillet, så du kan spille på banerne. Opholdet er egnet for elitespillere såvel som nybegyndere.

Udforsk naturen

Området omkring kroen byder på natur og attraktioner, der vil falde i natur- og dyreelskerens smag. Stedet rummer blandt andet Frydenlund Fuglepark, som er en kæmpestor fuglepark, hvor man kan se ca. 800 forskellige fugle på det fem hektar store areal. Hvis du er til lidt mere excentriske dyr, så er du også velkommen i Terrariet Vissenbjerg, som danner ramme for alverdens krybdyr. Her er der både padder, skorpioner og edderkopper. Vil du på egen hånd ud i den fynske natur, så kan du leje en skinnecykel og opleve terrænet på det tohjulede transportmiddel.

Find værelset der passer til dig

Efter en lang dag med begivenhedsrige oplevelser kan det være rart at få en dejlig seng at sove i. Hotel Vissenbjerg Storkro har et værelse, der med garanti passer til dig. Uanset om du er alene, med kæresten eller har stiftet større familie. Der findes ligeledes handicapvenlige værelser tæt på elevatorer, mens du også kan få rygeværelser, hvis du er ryger. Kæledyr må ligeledes gerne medbringes på nogle af kroen værelser. Der er altså stor alsidighed hos Hotel Vissenbjerg Storkro.

Få den rigtige kro oplevelse med god gastronomi

Mad hører sig en kro til, og det kan du også få på Hotel Vissenbjerg Stor. Endda noget rigtig godt noget af slagsen. Restauranten giver dig lejlighed til at sætte tænderne i oksegryde, æggekage stjerneskud, røget andebryst og meget mere. Køkkenet har alt, der skal til for at fuldende dit kroophold, og man bør så afgjort prøve en af kroens mange retter.

Munkebo Kro og Hotel

Fjordvej 56
5330 Munkebo
65974030
info@munkebokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Nær Kerteminde finder du Munkebo Kro og Hotel. Omgivelser på kroen er hyggelige og uhøjtidelige, og du kan finde tid til afslapning og kvalitetstid sammen med familien. Stedet går ind for den gamle traditionelle krohygge, og der er rig mulighed for at få smagt på nogle af de gamle danske retter. Hvis du er til mere moderne mad, så sørger Munkebo Kro og Hotel også for det. Efter maden kan du kigge nærmere på kroens barområde eller den overdådige vinkælder.

Fleksible værelser

Munkebo Kro og Hotel har 22 stilfulde og klassiske værelser til dig, som skulle være gæst. Der er både enkeltmands- og dobbeltværelser, og hvis du er til lidt mere luksus, så kan booke en suite. Er du børnefamilie, er der god mulighed for at overnatte, da stedet også har juniorsuiter. Uanset hvilken familiær situation du er i, så er der overnatningsmuligheder på Munkebo Kro og Hotel.

Snyd ikke dig selv for restauranten

Stedet går meget op i dens gastronomi, og her skal der også være noget for en hver smag. Har du lyst til noget gammel traditionelt kromad, så er fiskefilet, stjerneskud og sild med karrysalat på menukortet. Er du mere i humør til noget  let og moderne mad, så findes der også sandwich med kylling og bacon. Restauranten lader det være op til dig, hvordan din tallerken skal se ud.

Besøg en af de nærliggende byer

Kroen ligger tæt på både Odense og Kerteminde, og begge byer er et besøg værd. Odense er Fyns største, og Danmarks tredjestørste, by, og her finder du gode muligheder for at kigge på butikker og få en bid af den hyggelige atmosfære, som byen tilbyder. Her kan du også få lov til at se H.C. Andersens hus, som den verdensberømte forfatter efter sigende skulle have boet i.

Kerteminde er en hyggelig havneby med et godt liv. Her kan du gå en tur langs havnen eller tage en dukkert i vandet, hvis årstiden tillader det. Kerteminde er også midtpunktet for gode madoplevelser, kunst og et berigende dyreliv.

Hold dit selskab på Munkebo Kro og Hotel

Man kan holde selskaber i alle størrelser og anledninger på Munkebo Kro og Hotel. Kroen gør meget ud af at imødekommende dine personlige behov og ønsker, så du kan få en god oplevelse. Derfor foretrækker ejerne og personalet også altid at mødes, så de kan lytte til, hvad du skulle have på hjertet. Ydermere tilbyder kroen nogle rigtig gode selskabsmenuer, så arrangementet kan blive 100% perfekt.