Har du lyst til at opleve en underholdende weekend med godt selskab på en spændende kro?

Et kroophold med Underholdning kan danne rammerne til et fortrinligt ophold.

På en kro har du muligheden for at mærke den gode danske stemning.

Opleve omgivelserne og mærke dig selv.

Et kroophold med underholdning vil eksempelvis bestå af musik & dans, oplevelser i den omkringliggende natur eller seværdigheder i nærliggende byer.

Her på siden har vi efter vores egen mening samlet nogle af de bedste kroer i Danmark som tilbyder underholdning.

God fornøjelse.

Herløv Kro

Herlev Torv 9-11
2730 Herlev
44940003
booking@herlev-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Herløv Kro er en historiefyldt kro, der tror på, at gæstfrihed og komfort er vejen frem. Kroen har eksistens helt tilbage fra 1863, men den har med tiden fundet ud af at følge med samfundets hastige skridt. I dag hedder bydelen Herlev og er en del af København. Derfor er Herløv Kro dit logerende sted, hvis du vil opleve Danmarks hovedstad.

København er Danmarks med afstand største by, og det afspejler sig også i de mange attraktioner, byen rummer. Den Lille Havfrue, Parken, Rådhuspladsen og Tivoli er kun få af de utallige muligheder, der er i hovedstaden. Det kan nok ikke alt sammen nås på en dag, men så er det godt, at Herløv Kro står klar med deres gæstfrihed. Her findes værelser i alle størrelser, som har fladskærms-TV, safebox, minibar, badeværelse, telefon, internet og meget mere. Maden i restaurant Leslie er forrygende, og når du er blevet træt af storbyens larm, er Herløv Kro det perfekte opholdssted til dig.

Christiansø Kro

Christiansø 10
3760 Gudhjem
56462015
c.hallberg@jubii.dk
Besøg deres hjemmeside

Alle bør gøre sig den tjeneste at besøge Bornholm. Den skønne ø har mange seværdige natur- og kulturoplevelser, som er et besøg værd. Et besøg værd er Christiansø Kro også. Kroen nær Gudhjem byder på hygge, gode værelser og rigtig bornholmsk gastronomi, hvor råvarer er sejlet til øen af Postbåden Peter. Det sætter prikket over i’et at bo sådan et sted, mens du udforsker Bornholm i dagstimerne.

Mange siger, at Bornholm er en attraktion i sig selv, men hvis man er på øen, så er der nogle klare ting, som man ikke må snyde sig selv for. F.eks. den gamle ruin Hammershus som man kan se nær Allinge. Et flot og velbevaret bygningsværk. Derudover er der rundkirkerne, Bornholms rovfugleshow og Svaneke Havn. Der er masser af ting at se på Bornholm, og man kan ikke undgå at blive en lille smule træt. Men så er det heldigt, at man kan overnatte på Christiansø Kro og føle sig godt tilpas.

Refborg

Buen 6
7190 Billund
75332633
MAIL@REFBORG.DK
Besøg deres hjemmeside

Refborg er en moderniseret kro, der i maj 2015 åbnede med 30 totalrenoverede værelser. Dertil har kroen fået et nyt spisested, der hedder Spiseriet. Spiseriet bestræber sig efter hverken at være en café eller en restaurant, men et sted midt imellem, og her kan du nyde kvalitetstid alene, med kæresten eller i samvær med familien. Refborgs beliggenhed er essentiel for dig, der gerne vil ud og opleve en masse inden for en overskuelig køreafstand.

Kun meget få kilometer fra Refborg ligger Lalandia og Legoland. Lalandia er Danmarks største vandland og vil være en populær beslutning blandt vandhunde og familiens yngste. Ligeledes vil det nok vække begejstring, hvis turen går til Legoland, som er en af landets største forlystelsesparker. Efter en lang dag med en stor energiudladning kan man trygt vende tilbage til Refborg, hvor værelserne rummer stor kvalitet med TV, musikafspiller, bad og fri internet.

Hotel Gjerrild Kro

Gjerrild Bygaden 16
8500 Grenå
86384020
info@gjerrild-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

På Djursland ligger Hotel Gjerrild Kro. Et sted med landidyl og den personlige service i højsædet. Her finder du ro og fred tæt på vandet og i det smukke landskab, men samtidig er der også mulighed for masser af aktivitet og underholdning med byliv og attraktioner.

Hvis du er børnefamilie, vil det være oplagt at besøge Djurs Sommerland. Forlystelsesparken er en af de største og mest populære i landet og her findes forlystelser og sjov for alle. Vilde rutsjebaner, vandland, forhindringsbaner og samvær med familien er alt sammen noget, der bliver rig mulighed for i parken, der i 2015 havde over 800.000 besøgende. Når du kommer hjem efter en lang dag med sjov og adrenalin, kan du sætte dig ned i kroens restaurant og nyde et godt måltid mad på rigtig kromanér. Herefter du kan gå til køjs på et af Hotel Gjerrilds Kro mange gode værelser.