Er du til god musik?

Og måske en svingom?

Denne side indeholder en række af de bedste kroophold med musik i Danmark.

Fælles for alle kroerne er, at de alle spiller op med live musik flere gange i løbet af året.

For datoer og musiktype se venligst de enkelte kroers hjemmesider, som er angivet nedenfor.

Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro
86948922
sabrokro@sabrokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved Aarhus ligger Hotel Sabro Kro og skiller sig ud fra mængden. Kroen er placeret mellem by og natur, og den kombination har givet kroen en unik egenskab. Værelserne er af god kvalitet, maden er udsøgt, og så holder kroen tit arrangementer med livemusik, hvor nogle af landets førende musikkunstnere kommer og spiller.

Hvis du alligevel skal til Smilets By, er Hotel Sabro Kro perfekt til dig, der ønsker det personlige sted til kost og logi. Passende kan du jo tjekke på kroens hjemmeside, om der er livemusik den pågældende weekend. Måske kan du arrangere dit ophold efter en kunstner, som du godt kan lide.

Når du ikke befinder dig på kroen til gode mad og levende musik, så burde man kunne finde dig i Jyllands største by, Aarhus. Aarhus, som også kaldes Smilets By, har masser at byde på. Her er der et venligt sind, masser af café- og restaurantmuligheder, shopping for alle penge og masser af attraktioner, der er værd at se. ARoS, Tivoli Friheden og Den Gamle By er blot nogle af de muligheder, der findes.

Rudbøl Grænsekro

Rudbølvej 36
6280 Højer
74738263
rudbol@rudbol.dk
Besøg deres hjemmeside

Ikke langt fra den tyske grænse finder man Rudbøl Kro. Kroen har flere hundrede års historie, som ejerne og værterne gerne fortæller løs om. Historikken er med til at sætte sit indtryk på denne grænsekro, hvor der både serveres god mad og lyttes til musik.

Lørdag aften bliver der nemlig skruet op for charmen med musik og dans. Her bliver det aktuelt at udleve sine danseegenskaber til den forrygende musik, der sætter gang i kroens store lørdagsfest. Derfor kan det godt anbefales, at du ikke fylder maven for meget inden, selvom det kan være svært, når kroen byder på treretters menu. Den efterfølgende morgen er der naturligvis sørget for brunch.

Men inden den store energiudladning lørdag aften kan det være aktuelt at kigge lidt rundt omkring. Den tyske by Flensborg ligger meget tæt på, og med sine knap 100.000 indbyggere er der masser at se. Du kan gå en tur i byens gader og kigge lidt, men hvis du er mere målrettet, kan du se museet Phäenomenta eller St. Nikolai-kirken.

Låsby Kro

Hovedgaden 49
8670 Låsby
86951766
info@laasby-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Låsby Kro er en traditionel kro, der vægter de gamle danske kroværdier højt. Dansk kromad, lavt til loftet og en rigtig nostalgisk følelse er blot nogle af de ting, som du kan opleve på Låsby Kro. Men med sig til de gamle kronormer hører sig også musik, og her går Låsby Kro ikke på kompromis.

Dit kroophold kan nemlig konstrueres således, at du kan blive vidne til rigtig livemusik fra en duo eller trio, som jævnligt kommer og spiller på kroen. Sommetider kommer der også større navne og spiller, og her kan det være en god idé at holde øje med kroens hjemmeside.

Du skal ikke sørge for noget på dit ophold, og derfor er det den oplagte mulighed for at få slappet af. Enten alene eller med dine nærmeste. Mad, aftenkaffe, overnatning, brunch og hjemmebag er alt sammen arrangeret, så du skal blot læne dig tilbage og nyde weekendens frihed.

Hjallerup Kro

Søndergade 1
9320 Hjallerup
98281011
info@hjallerupkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Muligheder er der nok af, når du besøger Hotel Hjallerup Kro. Men med sine 24 dobbeltværelser og mulighed for at få kæledyr med, så må kroen have det gode romantiske parophold i højsædet. Her kan man nyde hinandens selskab med god mad, skønne omgivelser og forrygende livemusik.

Hjallerup Kro har nemlig mange musikarrangementer i løbet af året, og her skulle der være chance for at finde en artist, som du godt kan lide. Det er den perfekte måde at kombinere en personlig kroferie med noget god musik af førsteklasse. En gennemført musikoplevelse giver bare lige det sidste præg på en helstøbt weekend.

Mens I venter på opholdets højdepunkt, kan I tage ud og smage lidt på den nordjyske kultur. Hjallerup Kro er ambassadører for lokalområdet og kan guide dig til aktiviteter og seværdigheder. Blandt andet er stedet glimrende til dig, der skulle have interesse i golfsporten. Dronninglund Golfklub ligger under 10 kilometer fra stedet, og kroen har gode aftaler med klubben. Efter et spil golf og før livemusikken, kan du nyde stedets wienerschnitzel, som skulle være af særlig god kaliber.