Ønsker I et kroophold med dans, hvor det er muligt at svinge benene og vær nær med sin partner? I så fald er I havnet på den rigtige side.

Vi har samlet en liste over nogle af de mange gode kroer i Danmark, som spiller op til dans. Det varierer fra kro til kro, hvilken slags dans der spilles op til, ligesom programmet kan variere. Det er derfor altid en god idé at tjekke den enkelte kros program inden I beslutter jer for, hvor turen skal gå hen.

Rold Storkro

Vælderskoven 13
9520 Skørping
98375100
roldstorkro@rold.dk
Besøg deres hjemmeside

Rold Storkro ligger i de mest fantastiske omgivelser gemt midt i den store Rold Skov. Her er der ikke mere end et stenkast til skov, eng og Rebild Bakker. Stedet er hyggeligt og meget alsidigt, så du kan få dit kroophold, lige som du ønsker det. Blandt andet åbner kroen op for masser af musik og dans.

Lørdag aften er nemlig festaften, og her bliver der arrangeret til den helt stor guldmedalje. Festen starter med en treretters menu i panorama- eller pejserestauranten med god hyggemusik. Efterfølgende kan der danses frit rundt til kl. 1, og baren vil selvfølgelig være åben hele aftenen. For at sætte prikken over i’et så afsluttes aftenen med natmad, så du ikke skal gå sulten i seng. Søndag morgen står buffeten klar efter en sjov og begivenhedsrig aften.

Rold Storkro byder også på utallige aktivitetsmuligheder. En tur i Rebild Bakker eller Rold Skov kan ikke undgås. Her kan man gå i ro og fred i den idylliske danske natur. Er du mere til action, så er naturområdet helt forrygende til at køre på mountainbike i, og hvis det er det, der trækker i dig, så skal du huske at forudbestille det til dit kroophold. Men mulighederne er mange, og der er ingen grund til ikke at tage til fest på Rold Storkro.

Hovborg Kro

Holmeåvej 2
6682 Hovborg
75396033
info@hovborg-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

På denne sønderjyske kro, hvor gæstfriheden og god betjening har førsteprioritet, finder man liv og glade dage. Stedet er ideelt til kurser og dig, der ønsker en god gastronomi. Men 2016 er også året, hvor kroen åbner op for musik og dans.

Flere datoer i 2016 byder på livemusik ved Bent Juncker og Karsten Svendsen, og her er der garanti for, at der bliver liv og glade dage med masser af dans. Så hvis du savner at danse på den gamle facon på en hyggelig og personlig kro med venner eller familie, så er Hovborg Kro stedet for dig.

I dagstimerne kan du nyde et måltid mad fra kroens gode restaurant eller gå på opdagelse i det sønderjyske. Hvis du besøger kroen, mens der er Vorbasse Marked, så er det bestemt et must at tage hen på et af Danmarks største markeder, der sælger alt. Men hvis det ikke kommer til at passe, så kan du også køre til Egtved og se den berømte Egtved-pige. Det siges, at Egtved-pigen er en af de mest velbevarede fund fra bronzealderen, og hun er bestemt et besøg værd.

Hvis du bliver på hotelværelset, kan man heller ikke fortænke dig i det. Det kan være yderst fornuftigt at få sovet lidt, inden det går løs på dansegulvet. Det kan godt gå hen at blive sent.

Hotel Menstrup Kro

Menstrup Bygade 29
4700 Næstved
55443003
menstrup@menstrupkro.dk
Besøg deres hjemmeside

På Menstrup Kro siger de, at alle fortjener et romantisk weekendophold for to, hvor man kan bruge tid sammen med dem, man holder af. Her er det dig og din kære, der har førsteprioritet, og det er stedet fuldt bevidst om. Kroen ligger gerne hus til gæstfrihed, gastronomi og masser af dans.

Dit weekendophold kan konstrueres således, at du ikke selv skal tage hensyn til ret meget. Der er indlagte måltider, og lørdag aften bliver der tændt op for et brag af en fest, hvor du kan danse rundt og have det sjovt. Arrangementet kører helt indtil kl. 1, så der bliver rig mulighed for at få svinget hofterne.

Mens du lader op til den store fest, kan du tage en tur i blomsterparken ved Gavnø, besøge et museum eller måske tage en tur til Næstved by.

Næstved har blandt andet Parkens Butikscenter, hvor der vil blive lejlighed til at kigge på en masse butikker. Måske gør du et godt fund.

Tambohus Kro

Tambogade 37
7790 Thyholm
97875300
tambohus@tambohus.dk
Besøg deres hjemmeside

Limfjordens kolde smukke vand kaster et flot glansbillede over Tambohus Kro. Så tæt ligger den nemlig på vandet. Her kan du holde dit kroophold alt efter dine ønsker, og der er også mulighed for at konstruere et ophold, der byder på gammeldags musik og dans, som kun en kro kan rumme.

Weekendopholdets højdepunkt bliver lørdag aften, hvor kroen garanterer liv og glade dage, god mad og musik og dans. Så hvis dig og din kæreste eller familie nyder at tage en svingom i rigtig gammeldags krostil, så danser kroen helt indtil kl. 01 lørdag nat. Den efterfølgende morgen vil der blive serveret en lækker morgenbuffet fra kl. 8-10, hvor lørdagens strabadser kan snakkes igennem. Tambohus Kro er til dig, der elsker dans og fest.

Men du kan selvfølgelig ikke danse hele weekenden, og derfor er det heldigt, at der på Tambohus Kro er masser af andre ting at lave. F.eks. ligger kroen i køreafstand til mange turistattraktioner. Her kan man blandt andet se Nationalparken i Thy, Jesperhus Feriepark, Mønsted Kalkgruber og Kystcentret i Thyborøn. Hvis du er sportsinteresseret, er der også rig mulighed for at komme ud at spille golf.