Østjylland har et væld af kroer og vil være et oplagt sted at tage hen på et kroophold. I det Østjyske finder I også masser af muligheder for aktiviteter, hvis I ønsker et aktivt kroophold. Med Aarhus tæt ved er det muligt at opleve det meste.

Hvis I vil have mere inspiration til aktiviteter på jeres kroophold kan I både finde det løbende i listen over kroerne nedenfor og i bunden af siden.

Med denne liste har vi forsøgt at skabe en samlet oversigt over nogle af de bedste kroer i Østjylland.

Låsby Kro

Hovedgaden 49
8670 Låsby
86951766
info@laasby-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Hyggelige rammer, krostemning og nostalgi. Det er blot nogle af ordene, som er kendetegnende ved Laasby Kro. I køkkenet bliver der lagt en ære i at tilberede maden fra bunden, så gæsten kan få serveret et rigtig kromåltid efter gamle traditioner. Stedet anvender selvfølgelig kun de bedste råvarer og skulle du ikke have lyst til klassisk kromad, så tilbyder kroen også andre gastronomiske muligheder.

Laasby Kro ligger centralt i det midtjyske landskab, og den geografiske placering betyder, at der ikke er særlig langt til regionens højdepunkter. Aarhus, Lalandia og Himmelbjerg er alle tilgængelige fra Laasby Kro, og når du kommer udmattet hjem efter en lang dag, så kan du trygt ligge dig op på en af kroens mange gode værelser.

Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780
8471 Sabro
86948922
sabrokro@sabrokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette er kroen til dig, der ønsker den alsidige mulighed. Hotel Sabro Kro tilbyder alt fra det traditionelle kroophold til et ophold med velvære og massage. Hvis du skulle være en romantisk tur med kæresten eller have lyst til at spille golf med et par venner, så er Hotel Sabro Kro også stedet.

Stedet rummer 88 værelser i alle størrelser med spabad på hvert eneste af dem. Udover at du kan forkæle dig selv med wellness, så er der også minibar, elkedel, TV med masser af kanaler, skrivebord og fransk altan. Du får altså et værelse, der skriger af kvalitet. Sulten får du stillet på kroens restaurant, hvor der bliver værnet om lokale tilhørsforhold. Restaurant vil kun anvende de bedste råvarer og kender derfor også stedets leverandører.

Norsminde Kro

GL. Krovej 2
8300 Odder
86932444
NORSMINDE@NORSMINDE-KRO.DK
Besøg deres hjemmeside

Området omkring Norsminde Kro er vellidt af lokalbefolkningen såvel som sommerhusbeboere og lystfiskere, som gerne anlægger stedet et visit. Det kan man godt forstå. For Norsminde Kro ligger gemt naturskønt midt imellem å, hav og fjord.

På kroen i Odder kan man midt i alle disse fremragende omgivelser få sig et fantastisk kroophold. Kroen har unikke kvalitetsfyldte værelser og har gode spisesteder, hvor der bliver gjort meget ud af maden. Derfor har stedet også et brasseri, hvor du med garanti vil gå til køjs med et smil på læben. Skulle brasseriet ikke trække i dig, så har Norsminde Kro også en restaurant med mange alsidige retter.

Kongensbro Kro

Gl. Kongevej 70
8643 Ans By
86870177
kongensbro@kongensbro-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Der sidder et par kanonkugler i murværket over indgangen på Kongensbro Kro. Kroen har nemlig en voldsom historie, hvor den var under beskydning i 1849. Men dette er også en reminder til personalet om, at hvis servicen ikke er i top, så står kroen for skud, og det vil de helst undgå. Derfor leverer Kongensbro kun førsteklasses service.

Stedet har en idyllisk beliggenhed tæt på Gudenåen og midt i mellem alle Midtjyllands storbyer. Derfor har den en perfekt beliggenhed til dig, der gerne vil ud at udforske Aarhus, Silkeborg, Randers eller Viborg. Efter en lang dag med byliv kan du sætte dig ned i restauranten, hvor Kongensbro Kro serverer noget vaskeægte kromad, så du med garanti ikke vil gå sulten i seng. Når du skal sove, kan du falde i søvn med udsigt til krohaven og Gudenåen, som giver stedet det sidst touch.

Hotel Korning Kro

Korningvej 143
8700 Horsens
75673569
hotel@korningkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Korning Kro, I Horsens-området, byder på en lang historie fra 1974. Det var i det år, at kroen fik en spiritusbevilling, og to år senere overtog Dorris og Visti stedet. Disse to driver stadig kroen i dag, og i bedste H.C. Andersen-stil er stedet gået fra den grimme ælling til den smukke svane.

Stedet går ind for, at det er de små ekstra øjeblikke, der skaber en unik oplevelse. Derfor er der også service i højeste kvalitet og 22 værelser i alle størrelser, der alle har TV, WIFI, bad og telefon. Skulle du have husdyr, så er katten eller hunden også velkommen hos Dorrit og Visti mod et mindre gebyr. Kroen har beliggenhed tæt på både Hedensted og Horsens, og her er der lejlighed for at få musik- og sportsoplevelser samt se kultur.

Gjerrild Kro og Hotel

Gjerrild Bygaden 16
8500 Grenå
86384020
info@gjerrild-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Denne hyggelige og smukke kro findes helt ude på spidsen af Djursland. Derfor er det også en rigtig god mulighed for dig, der gerne vil have et dejligt og roligt sted at sove efter en lang dag med familien i Djurs Sommerland. Gjerrild Kro og Hotel har det gode værtsskab i højsædet, så du kan føle dig hjemme.

Kroen rummer alt fra enkeltmands- til firemandsværelser, så du kan sagtens tage familien med på kroophold. Her vil der også være mulighed for at besøge Gjerrild Kro og Hotels spisested, hvor man kan få en god bid mad i rigtig krostil.