Nordsjælland er fantastisk og byder på masser af oplevelser.

Vi har her på siden samlet de, efter vores mening, bedste kroophold i Nordsjælland til dig.

Lad dig inspirere og find dit næste kroophold her på siden.

Asminderød Kro

Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
48480002
info@asminderoedkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Denne hyggelige kro i Nordsjælland har rødder helt tilbage til midten af 1600 tallet, og I kan derfor godt berede jer på at opleve ægte krostemning og hygge, hvis I vælger at bestille et ophold her. Når I bestiller, kan I vælge mellem kroens 11 værelser, hvor syv af dem er dobbeltværelser, mens der er fire enkelte. Det er desuden muligt at lave endnu en opredning på værelset, således der kan overnatte tre sammen.

På kroen kan I deltage i et af de mange forskellige arrangementer, der jævnligt afholdes. Eksempler på tidligere arrangementer er Sankt Hans Aften, Mortens Aften, Oktoberfest, Disco Party. Med andre ord er der arrangementer for enhver smag. Med et kroophold i Nordsjælland er der desuden rig mulighed for oplevelser. Blandt andet kan I besøge de tre slotte Frederiksborg, Kronborg og Fredensborg, mens Louisiana Museum of Modern Art også skal ses, hvis man er kunstelsker. Derudover er der masser af skøn natur og aktiviteter for både børn og voksne, så Nordsjælland er et godt valg for et hvert kroophold.

Skovshoved Kro

Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
39905811

Besøg deres hjemmeside

Skovshoved Kro lige syd for Klampenborg er en mere end 300 år gammel bygning, der oser af historie og autentisk krostemning. Hyggen ved en kroophold vil I mærke med det samme, I ankommer, og den vil ikke slippe jer, før I igen tager afsted. Kroen ligger lige ved siden af Skovhoved hotel, der har sine rødder som badehotel, og selvom meget er sket siden opførslen, kan I stadig fornemme den ægte badehotelsstemning.

Et ophold på Skovhoved Kro giver den ægte autentiske krooplevelse med fokus på hygge og god dansk mad med både sovs og kartofler. Der er også rig mulighed for hyggelige udendørs aktiviteter som gåture i de flotte omgivelser eller en dukkert fra den populære badebro. I kan også vælge mellem flere forskellige naturoplevelser såsom en tur i hestevogn eller en tur i Dyrehaven, hvor I kan opleve fritgående kronvildt. Derudover går der også tog og busser til København, og turen tager ca. 20 minutter.

Hundested Kro & Hotel

Nørregade 10
3390 Hundested
47937538
hundested.kro@c.dk
Besøg deres hjemmeside

Tag på kroophold i det nordlige Nordsjælland og oplev den hyggelige havneby Hundested. Hundested Kro & Hotel tilbyder både afslappende weekendophold og miniferier, der er skræddersyede til at skabe et skønt og sundt afbræk fra dagligdagen. Der er over 46 værelser på kroen, hvor flere er med udsigt over Isefjorden. Alle værelser er desuden med gratis WiFi, TV og eget badeværelse.

På Hundested Kro & Hotel kan I bestille det populære weekendophold med musik og dans, hvor I får masser af hygge og det lækreste mad. Med et weekendophold er der også god grund til at finde tid til at udforske den hyggelige by. Her kan en gåtur på den skønne havn især anbefales. Hvis vejret tillader det, er en tur på den flotte strand også altid et hit.

Fredensborg Store Kro

Slotsgade 6
3480 Fredensborg
36448020
info@storekro.com
Besøg deres hjemmeside

Med en kroophold på Fredensborg Store Kro får I et velfortjent afbræk fra den buldrende hverdag. Den skønne kro ligger i de flotteste omgivelser, hvilket gør det let at give slip og bare nyde oplevelsen. I bor charmerende tæt på Fredensborg Slot, der betragtes som et af Danmarks smukkeste. Derudover ligger en af Nordsjællands bedste golfbaner nærmest i kroens baghave.

Værelserne på Fredensborg Store Kro er enten ny-renoverede eller nybyggede, hvilket sikrer jer en stor komfort under hele dit ophold, og du og din partner vil derfor vågne veludhvilede og friske. Kroen har desuden flere muligheder for madoplevelser end den gennemsnitlige kro. I har mulighed for at tage plads i den skønne restaurant, hvor der serveres med stor fokus på gastronomien. I stedet kan I også vælge at spise i den særskilte bistro. Kroen har desuden fri WiFi på alle værelser, hvor der er også er TV.