Nordjylland er herligt sted at besøge, og tilmed findes der i det nordjyske rigtig mange fine kroer, der bestemt er et besøg værd. Planlægger I at jeres kroophold skal gå til Nordjylland, vil I på denne liste kunne finde inspiration til nogle af de bedste kroer i Nordjylland.

Uanset om I ønsker et afslappende kroophold, hvor der er plads til fordybelse i en god bog, i hinandens selskab eller til at nyde en tur i poolen, spabadet eller en god omgang massage, eller i vil have et aktivt kroophold med masser af oplevelser og aktiviteter kan Nordjylland tilbyde jer det.

Tag et kig på de Nordjyske kroer:

Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87
9640 Farsø
98638600
post@hvalpsund-faergekro.dk
Besøg deres hjemmeside

Tæt på Limfjorden danner Hvalpsund Færgekro den perfekte ramme for et succesfuldt kroophold. Der er 28 store værelser, som alle har udsigt ud over vandet, mens der i restauranten kan smages på nogle af Limfjordens fisk i form af fiskesuppe, stjerneskud, rejecocktail og rødspætter med mere.

Derudover så har Hvalpsund Færgekro et utallige af pakketilbud, så du kan få det mest optimale ophold til den bedste pris. Hvis du er til golfferie, så er der gode tilbud at hente, mens du også har mulighed for at gå på opdagelse i snapsens historie. Hvis du er mere til det afslappende weekendophold, så kan det også klares i de skønne omgivelser.

Hotel Hjallerup Kro

Søndergade 1
9320 Hjallerup
98281011
info@hjallerupkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Et sted placeret mellem Aalborg og Frederikshavn finder man Hjallerup. Stedet er mest kendt for sit årlige markedet, som er et af landets største, men hvis man undersøger byen nærmere, så støder man ind i Hotel Hjallerup Kro. Et afslappende sted der har  både hyggelige og moderne faciliteter.

Ejerne og personalet vil gøre alt for, at du føler dig hjemme på kroen, og hvis du har husdyr, så må de gerne medbringes. Skal Hjallerup Marked besøges eller har du blot haft en lang færgetur hjem, så er kroen den perfekte overnatningsmulighed. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der et særligt golfophold, da Dronninglund og Blokhus Golfcenter ligger i køreafstand fra kroen.

Aalbæk Gl. Kro

Skagensvej 42
9982 Ålbæk
98489022
aalbak@aalbak-gl-kro.dk
Besøg deres hjemmeside

Længest mod nord finder man Aalbæk Gl. Kro. Et sted der fortæller anekdoter om, hvordan store kunstnere som H.C. Andersen og Holger Drachmann anlagde kroen et visit. I dag har kroen 59 gode soveværelser, store møde- og selskabslokaler, restaurant og en rigtig krostue.

Aalbæk Gl. Kro er stedet, du skal bo, hvis du gerne vil besøge Skagen og have den bedst mulige helhedsoplevelse. Kroen laver nemlig pakkeløsninger til dig, så du ikke selv skal sørge for noget. Du kan f.eks. vælge pakken ’kunstophold’, hvor der er inkluderet en billet til Skagens Museum i prisen. Aftensmaden kan du spise i restauranten og efterfølgende kan der drikkes en øl i den hyggelige krostue.

St. Binderup Kro

Møllegårdsvej 7
9600 Aars
98658333
binderupkro@mail.dk
Besøg deres hjemmeside

I 1871 blev St. Binderup Kro lavet om til kro efter tidligere at have været bageri og købmandshandel. Det skulle vise sig at være en god idé, for kroen har i mange år været kendt som en hyggelig og autentisk kro. Beliggenheden gør ligeledes, at den er optimal sovested for folk, der ønsker at besøge Rold Skov, Kattegat, Limfjorden eller den jyske vestkyst, hvor der kan bades i havet.

Værelserne på kroen findes i alle anordninger, og hvis du ønsker at få stillet en velkomstkurv, så sørger personalet også gerne for det. Der skal nemlig ikke gås på kompromis med servicen. Uanset hvilket kroophold du ønsker, så kan det findes på St. Binderup Kro, der reklamerer med både gourmet-, golf og snapseophold.

Rold Storkro

Vælderskoven 13
9520 Skørping
98375100
roldstorkro@rold.dk
Besøg deres hjemmeside

Hvis du leder godt nok i Danmarks største skov, så finder du Rold Storkro. En kro der er fulgt med tidens modernisering, men stadig har bevaret hyggen, som kun en kro kan. Stedet har haft den samme ejer de seneste 46 år, og det har været med til, at kroen har bevaret sin status og popularitet. Både i branchen og blandt gæster.

Kroen er perfekt sat sammen til dit weekendophold, hvor du om fredagen vil få all inclusive, mens lørdag vil byde på dans og musik. Søndagen er weekendens billigste overnatning, og det skaber en tretrinsraket, der er opskriften på et godt kroophold. Weekenden kan også bruges på at se Rebild Bakker Nationalpark, som stort set er kroens nabo.