fbpx

Hotel Overnatning

Bedste hotel overnatning i Danmark 2024

Leder du efter en hotelovernatning? En hotelovernatning kan foregå mange steder, da der findes et hav af hoteller. Så uanset hvor du skal hen, vil du uden tvivl kunne finde et hotel. Du kan endda finde hoteller med både gourmetmad og spaafdeling, hvis du skal forkæles lidt ekstra. Her får du et overblik over nogle af de bedste hoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel er et helt vidunderligt sted med beliggenhed direkte ud til havet og med udsigt til Storebæltsbroen, fra restauranten samt flere af værelserne. Hvis du ønsker et hotelophold som er lige efter bogen med dejlig mad og god service er dette det helt rette sted for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest er beliggende helt centralt i den historiske bymidte i Ribe, med udsigt direkte til domkirken og flere af byens smukke gamle bygninger fås det ikke meget bedre. Her er højt humør og rigtig god stemning gennem hele dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt hotelophold i forstaden Korup, så er der ikke nogen tvivl om, at Frederik VI’s Hotel er en oplagt mulighed for dig. Dette hotel byder på hyggelige værelser, et godt fitnesscenter og en god restaurant. Derudover er der også kort vej til mange spændende aktiviteter og seværdigheder fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Oplev ægte velvære på egen krop med et ophold på Kurhotel Skodsborg. Et luksuriøst spahotel, der er dømt til at overgå de vildeste fantasier og forventninger. Her får du det hele: en spa til at starte dagen ud, en stemningsfyldt restaurant, et fitnesscenter til at vedligeholde samvittigheden med, og selvfølgelig baren til den festlige aften.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Oplev Hotel Vikings storslåede, moderne arkitektur – og book dig ind på et ophold, som du sent glemmer, når du får samlet underkæben op. Hotellet er kendt for sine spa- og madoplevelser, som kombineres til en ultimativ cocktail, der stimulerer samtlige sanser på samme tid. Hotellet har også deres egen vinkælder til de kultiverede smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Mærk vinden i de nye højder, og prøv Danmarks største spa når du booker dig ind på det karakteristiske og smukke Steigenberger Asik Hotel og Spa. Det arkitekttegnede hotel har taget det nordiske design til sig, og faciliterer dine ferieminder gennem en udsigt over det smukkeste fjordlandskab i Danmark. En oplevelse, du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er I blandt de aktive typer, så vil Himmerland Golf og Spa falde i din smag. Her får du rig mulighed for at boltre dig med alskens aktiviteter i hverdagen – lige fra golf til bowling, legeland, svømmehal samt udlejning af mountain bikes. Og når I bliver trætte er der adskillige restauranter at vælge imellem.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hvordan lyder det med et uforglemmeligt hotelophold ved Ringkøbing Fjord? Hvis det lyder som noget for dig, så er Hotel Fjordgaarden den oplagte mulighed for dig. Hos Fjordgaarden kan du overnatte i lækre værelser, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet. Derudover er der også mange spændende seværdigheder tæt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har beliggenhed i Hurup og er et enestående hotel, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile krop og sind efter en dag fyldt med spændende oplevelser. Hotel Thinggaard råder over en lang række gode faciliteter, som du kan gøre brug af, og har gratis parkeringsplads til alle der ankommer i bil ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hvis du drømmer om et sted, hvor du kan slippe fuldstændig væk fra hverdagens stress, og bare nyde al den fred og ro, som du drømmer om, så er Hotel Vejlefjord lige stedet for dig. Ikke nok med at hotellet ligger i enestående omgivelser, så råder hotellet også over wellnessafdelingen Kur & Spa, hvor du kan forkæle krop og sind lige så meget som du vil.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en storslået ejendom, hvor du har mulighed for at overnatte i omgivelser der er en dronning værdig. Ejendommen stammer helt tilbage fra 1800-tallet og hovedbygningen er et ualmindeligt flot og idyllisk hotel. Indvendigt har hotellet en masse moderne faciliteter og en ekstraordinært lækker restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Lyder et luksusophold i Nordjylland som det du står og mangler i dit liv? Så er Strandhottelet Blokhus naturligvis et oplagt sted for dig. Dette fantastiske strandhotel i Jylland ligger kun ca. 200 meter fra store smukke strande. Derudover har hotellet en luksuriøsitet over sig, som intet andet. Du kan nyde gourmet morgenmad, middagsmad og ikke mindst aftensmad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hvis du har planer om at besøge Kruså, så er Hotel Fakkelgaarden det perfekte valg for dig, når det gælder overnatning. Hos Hotel Fakkelgaarden kan du gøre frit brug af deres brede udvalg af gode faciliteter, samt nyde store gastronomiske oplevelser hos deres enestående restaurant. Derudover er der en bred vifte af spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er en af Danmarks helt oprindelige hoteller med en lang historie, der går helt tilbage til 1896. Sidenhen har hotellet dog fået en gennemgående renovering, som gør, at hotellet i dag på fineste vis kombinerer alle sine karakteristikker fra gamle dage med nye moderne faciliteter, som er med til at sikre, at du får et helt fantastisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Inde midt i et smukt og idyllisk naturområde, med en helt fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, kan du finde Benniksgaard Hotel. Dette hotel ligger små 5 km fra Gråsten og byder dig indenfor til en afslappet atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde livet. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder og Gråsten, som kun ligger 5 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord har til huse i en unik bygning, som stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Bygningen er omringet af idyllisk natur, samtidigt med at der kun er kort vej til Kolding Centrum. Ude på hotellet er der alt fra swimmingpool til fitness og sauna, så der er rig mulighed for både oplevelser og maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hvis du besøger Børkop, så er Comwell Kellers Park det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte. Hotellet byder dig indenfor til hyggelige og luksuriøse rammer, samt et hav af moderne faciliteter, som f.eks. fitness og pool, der sikrer at du får et godt ophold. Derudover har hotellet en god restaurant, og kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Sætter du pris på store gastronomiske oplevelser? Så kunne Comwell Kongebrogaarden godt være en oplagt mulighed for dig. Ikke nok med at du kan få en meget afslappende hoteloplevelse, så har hotellet nemlig også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde danske og internationale retter i særklasse. Fra hotellet er der kort vej til både golf og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Små fire minutters gang fra en enestående badestrand på Nordsjælland kan du finde det fantastiske hotel Comwell Borupgaard. Hotellet består af en gammel nordsjællands herregård, som har beholdt sin idylliske stemning over sig, men samtidigt fået en lang række opgraderinger. Der er bl.a. nu en exceptionel restaurant og et meget moderne spa- og wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel har en uforglemmelig udsigt over Danmarks smukke kystlinje ud til Kattegat. Inde hos hotellet kan du gøre brug af deres fitnesscenter, swimmingpool, spa- og behandlingsmuligheder, og ikke mindt nyde store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant. Det perfekte sted til overnatning for dig, som besøger Aarhus og gerne vil forkæle dig selv så meget som muligt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika har beliggenhed i den hyggelige jyske by Hobro, som ligger lige ned til Mariager Fjord. Hos Hotel Amerika inviteres du indenfor til et fantastisk ophold, hvor kundeservicen altid er i top. Hos hotellet kan du nyde lækker mad hos hotellets restaurant, så vel som gøre frit brug af alle hotellets gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Hvis du har planer om at besøge Kolding, men mangler et sted at overnatte, så er Kolding Hotel Apartment det perfekte sted. Hotellet har en enestående beliggenhed i Kolding, hvilket også betyder, at der kun er kort vej til en lang række af spændende seværdigheder. Hos hotellet er der en bred vifte af gode faciliteter, som du frit kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord ligger på sydfyn og byder dig indenfor til et ophold du sent vil glemme. Her kan du nyde en dejlig weekend i dejlige omgivelser. Hotellet har moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af, og hyggelige værelser, hvor du kan hvile krop og sind, når du ikke er ude i nærområdet og få spændende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Skagen er toppen af Danmark, både geografisk og når det gælder hoteller. I Skagen kan du nemlig finde Ruths Hotel, som er et meget luksuriøst hotel, der giver dig mulighed for at overnatte inde midt i hjertet af Gl. Skagen. Her kan du nyde mad i en klasse for sig, nyde den fantastiske stemning der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger ude ved Københavns lufthavn, men minder ikke om noget andet lufthavnshotel. Clarion Hotel er et hotel i særklasse, som byder dig indenfor til et luksuriøst ophold i luksuriøse rammer. Her kan du gøre brug af deres fitnesscenter, slappe af i den store spaafdeling, samt nyde mad i særklasse på deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine er et gennemført 4-stjernet hotel, som har beliggenhed inde i hjertet af Næstved. Hovedbygningen stammer helt tilbage fra 1745, hvilket naturligvis er med til at skabe en unik stemning. Bevæger man sig ind i hotellet er det dog alt andet end gammelt – her er et hav af moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af, samt en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et ekstraordinært lækkert hotel, som ligger tæt på søerne inde i centrum af København. Her kan du nyde mad i særklasse både om morgenen og om aftenen. Derudover har hotellet et enestående wellnessområde ved navn Ni’Mat Spa, hvor du kan forkæle krop og sind. Udover det er hotellet også et miljøvenligt hotel med fokus på klimaet.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel er et utroligt lækkert hotel i Rønne, som blev totalrenoveret tilbage i 2017. I dag står hotellet med fantastiske værelser der har en enestående udsigt over havet. Derudover har hotellet en stor voksenpool og ikke mindre end et af nordens bedste spa- og wellnessteder. Hotellet har også en enestående restaurant, hvor du kan nyde store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Hvis du godt kunne tænke dig et uforglemmeligt hotelophold, så kan det godt være, at Munkbjerg Hotel er den perfekte mulighed for dig. Hos Munkebjerg Hotel kan du nemlig nyde mad i særklasse, tage en dukkert i poolen, gøre frit brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres fitnesscenter og generelt bare forkæle dig selv og nyde livet fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Leder du efter et sted, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Hesselet kan være den oplagte mulighed for dig. Hotel Hesselet er et af Danmarks førende kvalitetshoteller og er meget efterspurgt. Det skyldes, bl.a., hotellets enestående beliggenhed, hotellets evnte til at skabe store madoplevelser, samt deres moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Mangler du et sted at overnatte i nærheden af Svendborg, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Troense er en oplagt mulighed for dig. Hotel Troense er et helt fantastisk hotel, hvor du kan nyde den lækreste mad og moderne faciliteter. Derudover ligger hotellet med en helt fantastisk beliggenhed i nærheden af de smukke omgivelser og spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

En hotelovernatning for 2 personer er et godt valg

Skal du bo på hotel sammen med en anden, er det skønt, at du kan købe en hotel overnatning for 2 personer. I mange tilfælde kan du nemlig spare penge ved at bo på et dobbeltværelse i forhold til, hvis du skal bo på et eneværelse. 

Men et hotelophold for 2 personer er også skønt på flere andre måder. Du kommer eksempelvis til at få en masse kvalitetstid sammen med din rejsepartner. Det kan være alt lige fra din partner til din mor, en god ven eller veninde eller en helt anden person. 

Det er bare dejligt, at du kan dele dine oplevelser med en anden, når du er af sted på et hotelophold. Samtidigt kan I få slappet af og eventuelt oplevet en masse nyt.

Fantastiske hoteller med vidunderlig service

Hold miniferie eller tag på en forlænget weekend på et hotel

Alle har godt af at komme lidt væk hjemmefra en gang imellem. Det gælder også dig. Derfor bør du prøve at se, om du ikke kan få tid til en lille miniferie eller en forlænget weekend på et hotel. 

På et hotel kan du slappe af, da du ikke skal tænke på, at du lige skal klare en eller anden opgave. Du kan i stedet bruge en masse tid på dig selv. Hvad har du lyst til at lave, når du er på et hotelophold?

Det er helt op til dig, hvad du vælger at lave. Det vigtigste er, at du foretager dig noget, som du hygger dig med. Måske kan du tage på en shoppetur sammen med din rejsepartner eller gå en lang tur ude i naturen.

Det kan også være en god idé at udforske flere spændende attraktioner og seværdigheder. Er der et sted, som du længe har haft et stort ønske om at se med egne øjne, er det bare med at booke et hotel i nærheden. 

Køb et gavekort til en hotelovernatning og glæd en anden

Har du lyst til at glæde en anden med en hotelovernatning, kan du købe et gavekort. Når du har købt gavekortet, kan du give det til personen enten ved en særlig lejlighed eller bare fordi, at du gerne vil glæde vedkommende. 

Der er ingen tvivl om, at du vil blive takket mange gange for din dejlige gestus uanset, om der er en særlig anledning eller ej. Så nu kommer det store spørgsmål: Hvem har du lyst til at glæde med et gavekort til en hotelovernatning?

Få fingrene i et fantastisk hotel overnatning tilbud

Her på siden finder du et stort udvalg af hoteller, som du kan overnatte på. Men det er nok ikke den type af tilbud, du er på udkig efter. Du vil højst sandsynligt gerne have fingrene i en god hotel overnatning deal. Det kan vi skam også hjælpe dig med at finde. 

Der er ingen garanti for, at du lige nu kan finde en billig hotelovernatning eller en hotelovernatning til en nedsat pris. Dog er der en stor chance for, at du vil kunne finde et godt hotel overnatning tilbud, hvis du bare væbner dig med tålmodighed. 

For at finde et godt tilbud kan du eksempelvis tilmelde dig nyhedsbrevet hos et eller flere hoteller. Herefter skal du bare vente på, at der lander et godt tilbud i din indbakke. Du bør altid læse nyhedsbrevet for at se, om der er noget at komme efter. Desuden kan du også tage et kig på dealsites.

Find din næste hotelovernatning hos Mitophold.dk 

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du har brug for en eller flere hotelovernatninger. Eksempelvis kan det være i forbindelse med arbejde, ferie eller et familiebesøg. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad du skal. Det primære er, at du har brug for at overnatte på et hotel. 

Og det er her, at Mitophold.dk kommer ind i billedet. På vores side får du nemlig et godt overblik over alle de bedste hoteller. Så hvis du er på udkig efter en hotelovernatning, bør du starte med at tjekke vores side ud. 

Finder du et hotel, som du gerne vil overnatte på, kan du booke det ved at klikke dig ind på vores samarbejdspartners side. 

FAQ om hotel overnatning

Hvor mange hotelovernatninger kan jeg booke?

Du kan booke lige så mange hotelovernatninger, du har lyst til. Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være, at det pågældende hotel ikke har et ledigt værelse i hele perioden. Derfor bør du undersøge dette, inden du beslutter dig for et specifikt hotel.

Er det muligt at købe et gavekort til en hotelovernatning?

Du kan godt købe et gavekort til en hotelovernatning. Det er nemlig muligt at købe et gavekort til et specifikt hotel eller til en side, der sælger hotelovernatninger. Du kan selv vælge, hvilken mulighed der er bedst for dig og modtageren af gavekortet.  

Hvilket hotel skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge et hotel, da der er så mange at vælge mellem. For at finde det bedste hotel for dig bør du først og fremmest kigge på prisen. Derefter bør du tage et kig på beliggenheden, værelserne, faciliteterne og så videre.