fbpx

Hotel Oasia’s Guide: Hvordan man får det meste ud af et kort weekendophold

Hotel Oasia

Et weekendophold i Aarhus byder på masser af skønne oplevelser. Danmarks anden største by har nemlig masser af både kulturelle attraktioner, prisvindende restauranter og et fantastisk shopping- og natteliv. Her dykker vi ned i, hvordan du får det meste ud af et kort weekendophold i Aarhus.

Aarhus gemmer på mange lækre oplevelser lige fra en romantisk gåtur i Den Gamle By, shopping i Bruuns Galleri til museumsbesøg på ARoS og Moesgaard Museum. Overvejer du et romantisk weekendophold sammen med din kæreste eller måske en hyggeweekend med veninderne, så lad os se nærmere på, hvordan du får det meste ud af et weekendophold.

Lækker og afslappende overnatning

En kort getaway kan lyse op på en ellers grå og kedelig hverdag, hvor livet bare suser forbi i vanlig fart. Derfor er et weekendophold en genial opfindelse, hvor man kan trække stikket og mærke både sig selv og hinanden igen. Boutique- og designhotellet Hotel Oasia ser et fremragende valg, når det kommer til overnatning. Her får du nemlig skræddersyet og sammensatte pakker, som gør dit valg nemt og overskueligt. Weekendophold i Aarhus – din guide fra Hotel Oasia byder blandt andet på:

  • En dejlig velkomst med en lækker cocktail i hyggelige omgivelser
  • Valg mellem flere forskellige restauranter afhængig af om du er til fransk middag, klassisk dansk eller social dining
  • Overnatning i komfortable dobbeltværelser med senge fra populære Hästens og unikke B&O TV.
  • Lækker morgenbuffet

I kan også slappe af i Oasia Lounge, hvor I kan hygge jer med brætspil eller nyde en lækker omgang tapas eller et glas vin. Her er skabt en elegant og afslappet verden, hvor I kan nyde hinanden.

Kulturelle oplevelser i Smilets By

Hvis I gerne vil ud at opleve byen, så har Aarhus et rigt kulturliv med masser af spændende oplevelser. De klassiske oplevelser er:

  • Den Gamle By
  • ARoS
  • Moesgaard Museum
  • Den Jydske Opera

Den Gamle By kender I sikkert eller også har I hørt om den. Det er en historisk bypark og frilandsmuseum, hvor I kan opleve livet i Danmark gennem forskellige tidsperioder. I kan se autentiske bygninger, beklædning og aktiviteter.

Mens Den Gamle By byder på masser af hygge, så byder ARoS på en omfattende samling af kunstværker fra både danske og internationale kunstnere og så selvfølgelig det kendte varetegn – nemlig den imponerende regnbuepanorama på taget, som hedder “Your Rainbow Panorama”. På Moesgaard Museum kan I dykke ned i spændende arkæologi og etnografi. Museet har en imponerende samling af forskellige genstande fra fortidens Danmark. Museet er ligesom ARoS også kendt for sin arkitektur – og den smukke beliggenhed. Er I musikinteresseret, så er Den Jydske Opera et must. Her kan I opleve spændende forestillinger, koncerter og workshops for alle aldre.

Små hidden gems og hyggelige stræder

Er det ikke jeres første besøg eller vil I bare gerne opleve byen, så byder Aarhus på masser af skønne hidden gems og hyggelige stræder, hvor I kan dykke ned i et smagfuldt madunivers i Latinerkvarteret eller Jægergårdsgade –  eller gå på små gallerier som Galleri Image, hvor I kan opleve fotokunst, besøge det nye Besættelsesmuseum bag Domkirken, udforske byens Street Art med imponerende kunstværker på gader og bygninger rundt om i byen og er I til frisk luft og gåture kan I smutte ud til Den Uendelig Bro ved vandet. Efter en lang og hyggelig dag fyldt med oplevelser kan I slutte af på en vin- eller cocktailbar.

Et weekendophold i Aarhus indbyder til velvære og afslapning fyldt med fantastiske kulturelle aktiviteter, skønne madoplevelser og ikke mindst overnatning i sublime omgivelser på byens flotte boutique- og designhotellet Hotel Oasia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.