Fredensborg Store Kro

Slotsgade 6
3480 Fredensborg
36448020
info@storekro.com
Besøg deres hjemmeside

Fredensborg Store Kro i Nordsjælland danner de perfekter rammer til et skønt golfophold, der samtidigt giver et velfortjent afbræk fra den til tider stressende dagligdag. Kroen ligger i de skønneste omgivelser, der indbyder til spadsereture og/eller cykelture. Derudover ligger kroen utroligt tæt på det smukke Fredensborg Slot, så der er ingen undskyldning for ikke at nyde rammerne i fulde drag.

Ønsker I et golfophold, kan I næsten ikke vælge et bedre sted end Fredensborg Store Kro. En af Nordsjællands fineste golfbaner er nabo til kroen, mens der er kort afstand til hele ni øvrige golfbaner. Der er altså nok at tage fat på for golfelskerne med et ophold på Fredensborg Store Kro. Golfopholdet vil typisk inkludere greenfee til enten Fredensborg Golf Klub, Gilleleje Golf Klub eller Hillerød Golf Klub, treretters gourmetmenu, lækker kaffe fra stempelkande, overnatning og endnu mere.

Under jeres ophold bor I på et af kroens nybyggede eller ny-renoverede værelser, hvor alle er i den allerhøjeste kvalitet. Dermed er I sikret en velfortjent nats søvn efter en dag fyldt med golf og andre skønne oplevelser. Af kroens øvrige faciliteter kan nævnes fri Wi-Fi, TV på værelserne og gourmetrestaurant.

Sørup Herregaard

Sørupvej 26
4100 Ringsted
57643002
hotel@sorup.dk
Besøg deres hjemmeside

Når I vælger Sørup Herregaard til at huse jeres golfophold, får I en skøn golfoplevelse med alt, hvad der hører til. Herregården befinder sig midt på Sjælland lige syd for Ringsted, og den er beliggende i skønne grønne omgivelser tæt på en stor og betagende sø. Den centrale placering er perfekt for golfentusiaster, da det betyder, at I inden for en radius af 30minutters kørsel får adgang til hele seks af de bedste og flotteste golfbaner overhovedet.

Når I bestiller, kan I vælge mellem flere forskellige opholdspakker, der blandt andet tæller weekendophold og forlænget weekendophold. Fælles for dem er, at I bliver indkvarteret på et af de skønne værelser, mens pakkerne også rummer skønne madoplevelser, som hører sig til under et godt golfophold.

Udover golf er der store muligheder for at besøge en lang række andre spændende attraktioner. Eksempelvis er forlystelsesparken BonBon Land, Jystrup Bilmuseum og Geocenter Møns Klint alle fantastiske steder at besøge, og de ligger alle forholdsvis tæt på herregården.

Comwell Korsør

Ørnumvej 6
4220 Korsør
58350110
hotel.korsor@comwell.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved at vælge Comwell Korsør til jeres næste golfophold kommer I til at bo på et hotel, der er officiel DGU-partner. Det er jeres garanti for, at faciliteterne er i orden, og golfoplevelsen er i top. Selve hotellet ligger lige op af Korsør Golfklub, og I er dermed altid i gåafstand fra at påbegynde et spil golf på en virkelig velholdt bane.

Banen er landets fjerdeældste, hvis man taler 18-huls-parkbaner. Derudover er der også noget for jer, der ønsker udfordringer. Korsør Golf Klub har nemlig en af Danmarks sværeste 9-hulsbaner overhovedet, som blandt andet inkluderer vand i spil på hele 8 af 9 huller.

Når I bor på Comwell Korsør, nyder I kvaliteten fra en af landets bedste hotelkæder, der har hoteller i næsten alle dele af Danmark. Faciliteterne er altid i top på et Comwell-hotel, og Korsør er bestemt ingen undtagelse. På hotellet kan I stresse af i det skønne AquaSPA, spise på a la carte-restauranten, grille på terrassen og meget mere. Med andre ord mangler der ikke noget, hvis målet er et skønt og afslappende ophold.