Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart
64418800
hindsgavl@hindsgavl.dk
Besøg deres hjemmeside

Alle har brug for at blive forkælet lidt ekstra en gang imellem. Det kan gøres på mange måder, men hvis batterierne virkelig skal lades op, mener vi, at I bør tage på et gourmetophold et sted med fredfulde omgivelser.

Et sådant sted kunne være det idylliske Hindsgavl Slot. Det historiske slot, der kan dateres tilbage til 1784, kan let danne rammen for et romantisk gourmetophold. Her har I mulighed for at nyde hinandens selskab over en god middag, mens I kan nyde udsigten til de grønne arealer, som omkredser slottet.

Hindsgavl Slot huser en af Fyns bedste restauranter, Den Hvide Dame. Her er kvaliteten det altoverskyggende element, hvilket ses i de nøje udvalgte råvarer, som importeres fra lokalområdet nær slottet. Menuen er appetitvækkende og alsidig, så I kan helt sikkert finde noget til at forkæle jeres smagsløg med.

Hotel Ærø

Brogade 1-3 
5700 Svendborg
62210760
post@hotel-aeroe.dk
Besøg deres hjemmeside

I den sydfynske by Svendborg ligger hotel Ærø. Hotellet, der er navngivet efter den nærliggende ø, er et oplagt sted at tage på gourmetophold, hvis I trænger til noget selvforkælelse og et afbræk fra hverdagen. Her er der skruet helt op for den gode service, så I blot skal læne jer tilbage og nyde god mad og afslapning.

På Restaurant Ærø kan I spise et formidabelt måltid, som er fyldt med gode lokale råvarer. Menukortet er årstidsbestemt, da der er stor vægt på at benytte sig af råvarer fra lokalområdet. Restaurantens menu består hovedsageligt af bundsolide danske retter, der har fået sig et lille twist, og især deres fiskeretter med friskfangede fisk er stærkt anbefalelsesværdige.

Selve hotellet byder på hyggelige værelser samt rigeligt med muligheder for forkælelse og underholdning. Der tilbydes eksempelvis massage, sejlture, golf og meget andet.

Broholm Slot

Broholmsvej 32
5884 Gudme
62251055
bro@broholm.dk
Besøg deres hjemmeside

Broholm Slot indbyder til forkælelse og afslapning under historiens vingesus. Her er der lagt stor vægt på de traditionelle dyder, og I kan forvente at blive mødt af et høfligt personale, som leverer en uovertruffen service.

På slottets restaurant er der lagt op til forkælelse af dine smagsløg. Køkkenet serverer hver dag velanlagte retter for gæsterne. Menuen er baseret på gode fynske råvarer fra lokalmiljøet, hvilket blot bidrager til den intime og hyggelige atmosfære, der er præget af en vis lokalfølelse.

Under et ophold på Broholm Slot kan I ved siden af den skønne gourmetmad også se frem til nogle hyggelige aktiviteter i det skovrige område omkring slottet. Der er blandt andet mulighed for jagt, fiskeri, hesteridning og gåture i det flotte område.

Munkebo Kro

Fjordvej 56
5330 Munkebo
65974030
info@munkebokro.dk
Besøg deres hjemmeside

Der er noget specielt over at besøge en af de hyggelige danske kroer, der tilbyder gastronomimad af højeste kaliber. Et af disse steder er idylliske Munkebo Kro på Fyn. Her sørger værterne for en rar og varm stemning til alle besøgende samt skønne og veltilberedte måltider.

Køkkenets stil er moderne dansk mad, der kan nydes i den tilhørende restaurants varme rammer. Udenfor kroen er der harmoniske omgivelser med masser af grønne arealer, som gør oplevelsen på Munkebo Kro fuldent.

Et besøg på kroen, der har haft sin faste plads i Munkebo i næsten 200 år, kan let vare i flere dage, hvor I vil blive forkælet på kroen samtidig med, at I kan opleve nærområdet og dens flotte natur. Værelserne er indrettet, så I hurtigt kommer til at føle jer veltilpas, og komfortniveauet er i top.