Dronninglund Slot

Slotsgade 8
9330 Dronninglund
98843300
slot@dronninglund-slot.dk
Besøg deres hjemmeside

I Nordjylland har Dronninglund Slot en særlig plads i hjertet for mange af landsdelens beboere. Det imponerende slot er en fryd for øjet og et gourmetophold på det traditionsrige sted er intet mindre end fantastisk.

Dronninglund Slot har udviklet sig til at være et moderne hotel, der kan prale med sin imponerende indretning og de vidunderlige grønne arealer, som kredser rundt om stedet.

Tager I på et gourmetophold her, vil I kunne sætte næsen op efter skøn og veltilberedt dansk mad med et internationalt strøg. I tilbydes en henrivende 4-retters gastronomimenu samt vin, morgenbuffet, aftenskaffe og mere til. Værelserne er en oplevelse i sig selv, og der er en vis historisk og højtidelig stemning på Dronninglund Slot. Dette sted vil uden tvivl sparke benene væk under jer.

Hotel Scheelsminde

Scheelsmindevej 35
9200 Aalborg SV
98183233
scheelsminde@scheelsminde.dk
Besøg deres hjemmeside

I den sydlige del af Aalborg ligger Hotel Scheelsminde. Her kan I tage på et velfortjent gourmetophold og få ladet jeres batterier op igen, hvis I trænger til et lille pusterum fra hverdagen.

Stemningen er lun og munter på herregårds hotellet, der med små fem kilometer ind til Aalborg centrum også sagtens kan bruges som base for turister i ”Nordens Paris”. Hotel Scheelsmindes restaurant ligger vægt på en stressfri servering, hvor der er plads til hyggesnak og nydelse af maden. Derfor har restauranten kun syv borde, som forkæles med en fornem behandling af personalet på stedet. Menuen består af en lang række spændende retter med nøje udvalgte vine dertil.

Efter at have spist en 7-retters gourmetmenu kan I tage godt tilfredse tilbage til jeres hotelværelse. Når I forlader Hotel Scheelsminde, vil I med garanti føle jer glade og fuldt ud tilfredse.

Hotel Schaumburg

Nørregade 26
7500 Holstebro
97423111
hotel@sburg.dk
Besøg deres hjemmeside

Placeret i hjertet af Holstebro tilbyder Hotel Schaumburg en dejlig stund for familier og par landet over. Hotellet tilbyder gourmetophold af forskellige længde, som kan bruges til at genoplade batterierne for alle de besøgende. Den nærliggende Restaurant Under Klippen sørger for, at I får jer en madoplevelse, der vil sidde fast i jeres hukommelse længe efter, besøget er overstået.

Køkkenet kan levere lidt til enhver smag, og personalet er kendt for at levere en service af højeste kvalitet både hos Under Klippen og på Hotel Schaumburg.

Bestiller du et gourmetophold på Hotel Schaumburg, får I gratis adgang til Holstebro Badeland, hvor der for alvor kan slappes af. Hotellets værelser er hyggeligt indrettede, og hotellet har masser af charme af sjæl til at gøre opholdet mindeværdigt.

Montra Hotel Hanstholm

Chr. Hansens Vej 2
7730 Hanstholm
97961044
hotel@hotelhanstholm.dk
Besøg deres hjemmeside

Til et godt gourmetophold er det vigtigt, at det foregår i nogle naturskønne områder. En af de bedste grunde til at tage på gourmetophold er netop, at man trænger til et par afstressende dage, og der er ikke noget bedre til at bekæmpe stress end den flotte danske natur.

Dette kan Montra Hotel Hanstholm i den grad levere. Hotellet ligger tæt ud til Vesterhavets bølger, og rundt om hotellet er der godt med grønne områder. Hotellets restaurant serverer retter fra deres imponerende a la carte menu, der består af et bredt udvalg af sæsonens lækkerier. Fra køkkenet side er der lagt stor vægt på at benytte sig af lokale madvarer, hvilket giver maden et fornemt særpræg.

Efter at have nydt en vidunderlig menu kan I trække jer tilbage til værelset og slappe af. Alt efter opholdets længde kan I benytte jer af nogle af hotellets afslapnings- og wellnesstilbud eller tage ud og se nærmere på det historiske område omkring hotellet, der er præget af 2. verdenskrig.