Hotel Troense

Strandgade 5
5700 Svendborg
62225412
mail@hoteltroense.dk
Besøg deres hjemmeside

På den lille ø Tåsinge – lige syd for Fyn – finder vi det skønne Hotel Troense, der byder på et idyllisk ophold i smukke omgivelser nær vandet. Øen er forbundet til Fyn via Svendborgsundbroen, hvilket åbner mulighederne for mange forskellige golfoplevelser.

Med et ophold på Hotel Troense kombinerer I en skøn ferie på et traditionelt badehotel med et skønt golfophold. Fra hoteldøren er I i gåafstand til stranden, mens I også har kort afstand til golfbaner som Faaborg Goldklub, Svendborg Golfklub og Langelands Golfbane, som alle samarbejder med hotellet. Det betyder, at I med i opholdspakken får et greenfee til en af de ovenstående baner. I vælger selv hvilken. Derudover får I også en toretters menu, samt morgenmad med, når I vælger et golfophold hos Hotel Troense.

Når I ikke spiller golf, bader på stranden eller nyder maden i den skønne restaurant, er det flotte og historiske Valdemar Slot altid et besøg værd. Slottet, der blev bygget af selveste Christian d. 4, ligger blot halvanden kilometer fra Hotel Troense.

Næsbylund Kro & Hotel

Bogensevej 105
5270 Odense
66180039

Besøg deres hjemmeside

Kombiner jer næste golfophold med et skønt weekendophold i Odense på Næsbylund Kro & Hotel. Med et ophold i Odense by er der mulighed for at tilfredsstille mange forskellige feriebehov – herunder shopping, restaurantbesøg, kultur og ikke mindst golf.

Kroen arbejder sammen med flere forskellige golfbaner i området, hvilket sikrer, at I kommer til at spille på lige præcis den bane, som passer til jeres behov. Udvalget af golfbaner er som følger: Blommenlyst Golfklub, H.C. Andersen Golf, Vestfyns Golfklub, Midtfyens Golfklub, Golfklubben Lillebælt, Odense Golfklub, Faaborg Golfklub, Svendborg Golf Klub, Odense Eventyr Golf Klub og Sct. Knuds Golfklub.

På Næsbylund Kro & Hotel er det muligt at bestille et 2-dages golfophold, hvor I vil få en overnatning på et af de skønne kroværelser. Med i pakken får I kroens  store morgenbuffet, kaffe og ikke mindst dagens toretters menu. Det også muligt at tilkøbe en ekstra dag, hvor en ekstra toretters menu på ankomstdagen i så fald medfølger.

Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
62211700
booking@hotel-svendborg.dk
Besøg deres hjemmeside

Et typisk golfophold på Hotel Svendborg på Sydfyn rummer noget for enhver golfelskers smag. Når I bestiller et ophold hos dem, har I mulighed for at få en pakke med to overnatninger, to dages greenfee, treretters middag og morgenbuffet. I kan vælge mellem greenfees til en række af områdets bedste golfbaner, der blandt andet tæller Svendborg Golf Klub, Vestfyns Golfklub, Langeland Golfklub, Faaborg Golfklub og Midtfyns Golfklub. Alle disse klubber har en særaftale med hotellet.

Hotel Svendborg er et utroligt fint og komfortabelt hotel med hele 130 værelse i forskellige kategorier. I kan blandt andet vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser, opgradere til luksusværelser eller lade jer indlogere i den komfortable suite, der giver opholdet et ekstra pift. Alle værelser har eget TV, føntørrer og badeværelse.

Der er desuden altid mulighed for at blive opdateret på verdenssituationen, da der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Der er også mulighed for at få sved på panden i det skønne fitnesscenter. Med andre ord er Hotel Svendborg garant for et glimrende golfophold med alt det, som hører til.