Himmerland Golf & Spa Resort

Centervej 1
9640 Farsø
96496100
hgcc@himmerlandgolf.dk
Besøg deres hjemmeside

På dette skønne resort er der mulighed for en golfoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I nemlig vælge at lade jer indlogere på et af de skønne golfhuse, der ligger lige ved golfbanen. I er dermed altid tæt på golfbanen, og I kan derfor spille, når det passer jer. Der er også mulighed for at bo på et af de fine hotelværelser, som alle har enten en terrasse eller balkon.

Himmerland Golf & Spa Resort er beliggende i fantastiske rammer syd for den lille by Gatten. Områdets skønne natur, hvor Sjørup Sø især er værd at nævne, giver en helt fantastisk golfoplevelse, som I vil huske tilbage på i mange år. Resortet er nemlig en vaskeægte prisvinder, da den har stået øverst på podiet ved World Golf Awards som Danmarks bedste golfhotel både i 2014 og 2015.

Når I bestiller, skal I vælge mellem de forskellige opholdspakker, der mest af alt varierer i mængden af tilbehør. Eksempelvis følger der mad og golfbil med i prisen på de dyreste opholdspakker.

Hotel Amerika

Amerikavej 48
9500 Hobro
98544200
post@hotelamerika.dk
Besøg deres hjemmeside

Det firestjernede Hotel Amerika ved Hobro på grænsen til Nordjylland tilbyder fantastiske golfophold kombineret med skønne gourmetoplevelser. Hotellet har forbindelse til tre store og flotte golfbaner, der alle ligger tæt på. Under jeres ophold kan I derfor vælge mellem Volstrup Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Hobro Golfklub.

Da Hotel Amerika også har et stor fokus på gourmetmad, er det naturligvis med i pakken, når I bestiller. Derfor medfølger der et styk treretters menu for hver dag, jeres ophold varer. Derudover kan I vælge mellem en lang række af retter i den store morgenbuffet, som forbereder jer til en lang og skøn dag med golf.

I kan vælge blandt en del forskellige værelsestyper til jeres ophold, hvor nogle er større og med større luksus end andre. Fælles for dem alle er dog, at de er rigtigt fine og med eget badeværelse. Derudover er der gratis Wi-Fi på hotellet, så I altid kan holde jer opdateret på verdens nyheder.

Munkebjerg Hotel

Munkebjergvej 125
7100 Vejle
76428500
info@munkebjerg.dk
Besøg deres hjemmeside

I skal vælge Munkebjerg Hotel som destination for jeres næste golfophold, hvis I vil have et ophold udover det sædvanlige. Munkebjerg Hotel er et hotel i topklasse, der er beliggende i de mest naturskønne omgivelser ved Vejle Fjord. Med et golfophold på Munkebjerg Hotel har I store muligheder for valg af golfbaner, da hotellet samarbejder med flere forskellige – herunder Vejle Golf Club Kellers Parks Golf Club, Juelsminde Golf Klub og Horsens Golf Klub.

Under jeres ophold vil I overnatte på et af hotellets mange fine værelser, der blandt andet tæller luksusværelser, brudesuiter og værelser med panoramaudsigt. Derudover kan I også vælge at bo på et af standardværelserne, der alle er rigtigt fine og med stor komfort.

Som golfelskere vil I føle jer hjemme på Munkebjerg Hotel, hvor der er mulighed for at lade op til en lang dag på banen med skønne madoplevelser og afstressende wellness. Derudover kan I mestre jeres put via clockgreenen, så I er ekstra skarpe, når spillet går i gang. Ydermere er der også mulighed for at motionere i fitnesscentret og besøge hotellets kasino eller vinkælder.