Feriecenter Tyskland

Bedste feriecentre i Tyskland 2021

zzzzzzzzzzzzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Waldschlösschen

4.5/5

Hotel Waldschlösschen er beliggende 35 minutters kørsel fra den dansk-tyske grænse ved Padborg. Feriecentret findes i byen Slesvig, som de fleste danskere kender til. I finder 5 forskellige størrelser værelser, så der burde være noget til de flestes behov. Hotellet er blandt andet kendt for sin særlige fokus på wellness og I får da også muligheden for at nyde de mange forskellige bade og bassiner under jeres ophold.

Gud Jard Resort Pellworm

4.5/5

Gud Jard Resort Pellworm tilbyder en lidt anderledes oplevelse på et feriecenter i Tyskland. På marskøen Pelvorm finder I et helt fantastisk feriecenter. Cirka 2 timers transport fra grænsen ved Padborg ankommer I til denne fantastiske ø. Ja, den ligger rent faktisk 1 meter under havets overflade. Og af den grund er den sikret af 8 meter høje diger, som sikrer at I kan bevæge jeg tørskoet rundt på øen.

Ostsee Resort Damp

4.5/5

Feriecentret er beliggende ved den tyske by Damp, cirka en times kørsel syd for grænsen ved Padborg. I har både muligheden for at lege hotelværelser såvel som feriehuse afhængigt af hvad I foretrækker. I kan få hotelværelser for 2 personer eller hotelværelser som kan rumme den lille familie på 4. Vælger I et af feriehusene kan i finde huse til 4, 5, 6 eller 8 personer.

zzzzzzz

zzzzzz

zzzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zzzz

zzzzzz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.