fbpx

Feriecenter Tyskland

Bedste feriecentre i Tyskland 2023

zzzzzzzzzzzzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Waldschlösschen

4.5/5

Hotel Waldschlösschen er beliggende 35 minutters kørsel fra den dansk-tyske grænse ved Padborg. Feriecentret findes i byen Slesvig, som de fleste danskere kender til. I finder 5 forskellige størrelser værelser, så der burde være noget til de flestes behov. Hotellet er blandt andet kendt for sin særlige fokus på wellness og I får da også muligheden for at nyde de mange forskellige bade og bassiner under jeres ophold.

Gud Jard Resort Pellworm

4.5/5

Gud Jard Resort Pellworm tilbyder en lidt anderledes oplevelse på et feriecenter i Tyskland. På marskøen Pelvorm finder I et helt fantastisk feriecenter. Cirka 2 timers transport fra grænsen ved Padborg ankommer I til denne fantastiske ø. Ja, den ligger rent faktisk 1 meter under havets overflade. Og af den grund er den sikret af 8 meter høje diger, som sikrer at I kan bevæge jeg tørskoet rundt på øen.

Ostsee Resort Damp

4.5/5

Feriecentret er beliggende ved den tyske by Damp, cirka en times kørsel syd for grænsen ved Padborg. I har både muligheden for at lege hotelværelser såvel som feriehuse afhængigt af hvad I foretrækker. I kan få hotelværelser for 2 personer eller hotelværelser som kan rumme den lille familie på 4. Vælger I et af feriehusene kan i finde huse til 4, 5, 6 eller 8 personer.

zzzzzzz

zzzzzz

zzzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste feriecenter i Tyskland?

Der findes utrolig mange gode feriecentre i Tyskland som alle vil give jer et fantastisk ophold fyldt med aktiviteter, sjove øjeblikke og gode minder med hjem i kufferten. Blandt de bedste feriecentre i Tyskland er Hotel Waldschlösschen, Gud Jard Resort Pellworm, Ostsee Resort Damp og mange flere.

Hvor meget koster et ophold på et feriecenter i Tyskland?

Et ophold på et feriecenter i Tyskland koster 1.000-3.000 kr. grunden til den større prisvariation skyldes hovedsageligt at nogle tyske feriecentre sælger pakkeløsninger som ofte inkludere morgenmad, aftensmad, et godt glas vin eller lignende.

Hvorfor nyde et ophold på et feriecenter i Tyskland?

Der er mange gode grunde til at nyde et ophold på et feriecenter i Tyskland, her er det for hele familien rig mulighed for at hygge sig på feriecentrets faciliteter samt hygge sig med et spil kort, en god middag eller ligende.