fbpx

Feriecenter Fyn

Bedste feriecentre på Fyn 2024

Leder du efter et godt ophold på et feriecenter på Fyn?
Her på siden har vi samlet vores bedste bud på nogle gode feriecentre i det fynske. 
Har du behov for uddybende tekst om hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter et feriecenter, kan du finde det i bunden af siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Landal Middelfart
Landal GreenParks

Landal Middelfart

7.5/10

Strandpark Middelfart er en skøn feriepark beliggende ved Lillebælt i Danmark. Parken tilbyder luksuriøse strandhuse med fantastisk udsigt over vandet, samt moderne faciliteter såsom swimmingpool, sauna, fitnesscenter og legeplads. Derudover er der mulighed for vandsport og cykelture i det naturskønne område omkring parken.

First Camp Hasmark Strand Fyn
Booking.com

First Camp Hasmark Strand Fyn

3/5

First Camp Hasmark Strand Fyn er en hyggelig campingplads beliggende ved en børnevenlig sandstrand på Fyn i Danmark. Pladsen tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og telte, samt faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, minigolf og restaurant. Derudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter og tage på cykelture i det smukke område omkring pladsen.

First Camp Skovlund Camping & Cottages
Booking.com

First Camp Skovlund Camping & Cottages

3/5

First Camp Skovlund Camping & Cottages er en hyggelig campingplads beliggende i naturskønne omgivelser ved Skjern Å i Vestjylland, Danmark. Pladsen tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og telte, samt faciliteter såsom swimmingpool, legeplads og minigolf. Derudover er der mulighed for at tage på cykelture og vandre i den smukke natur omkring pladsen.

First Camp Bogense Strand Camping & Cottages
Booking.com

First Camp Bogense Strand Camping & Cottages

3/5

First Camp Bogense Strand Camping & Cottages er en familievenlig campingplads beliggende ved en børnevenlig sandstrand på Fyn i Danmark. Pladsen tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og telte, samt faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, minigolf og restaurant. Derudover er der mulighed for at tage på cykelture i det smukke område omkring pladsen.

First Camp Bøsøre Strand Feriepark
Booking.com

First Camp Bøsøre Strand Feriepark

3/5

First Camp Bøsøre Strand Feriepark er en feriepark beliggende ved en børnevenlig sandstrand på Sydfyn i Danmark. Parken tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter og lejligheder, samt faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, minigolf og restaurant. Derudover er der mulighed for at tage på cykelture og vandre i den smukke natur omkring parken.

Fericenter Fyn

Fyn er et skønt sted til et godt ophold på et af de dejlige feriecentre rundt omkring på den skønne ø.

I teksten nedenfor vil vi gennemgå nogle af de vigtigste ting du skal være opmærksom på inden du vælger dit feriecenter.

Aktiviteter på et feriecenter

Mange gæster der tager afsted på et feriecenter, tager afsted for at opleve noget eller for at slappe af. Det første du skal gøre op med dig selv, er om det er for afslapning eller for en aktiv ferie fuld af oplevelser.

Vil du afsted for at nyde et afslappende ophold bør du se nærmere på feriecentrets faciliteter såsom:

  • Spa & wellness område

Et godt spa- og wellnessområde er for mange gæster en af de vigtigste årsager til at de tager til et feriecenter. Her har du muligheden for at slappe af i de mange forskellige lækre bade og bassiner. Måske I også har løst til en behandling i form af en massage eller lignende. Mulighederne er ofte mange.

  • Restaurant på området

I kan med fordel også kigge efter om feriecentret har en restaurant på området. Ofte vil I kunne få serveret ganske hæderligt mad på flere af de fynske feriecentre som fuldender en fantastisk dag med selvforkælelse i højsædet.

Er I mere til et aktivt ferieophold på et feriecenter er det oplagt at se efter mulighederne for aktiviteter på stedet eller i nærheden. De fleste feriecentre har en kalender over de aktiviteter der foregår på feriecentret under jeres ophold. Sørg for at tjekke disse ud inden jeres ankomst. I vil sommetider opleve at aktiviteterne skal bookes på forhånd.

Alternativt til de mange aktiviteter på selve feriecentret er det oplagt at besøge nogle af de mange seværdigheder rundt om på Fyn. Nedenfor har vi samlet de 5 mest populære seværdigheder.

Seværdigheder på fyn

Ifølge Tripadvisor.dk er følgende seværdigheder i skrivende stund de mest populære på Fyn.

  1. Ærø
  2. Egeskov Slot
  3. Den Fynske Landsby
  4. Danmarks Jernbanemuseum
  5. Odense Zoo

Lad os tage et nærmere kig på de 5 seværdigheder en efter en.

Ærø

Ærø er en sand perle af en oplevelse hvis I kan lide natur og dyreliv. Øen som er beliggende i det sydfynske øhav tilbyder mange oplevelser.

Egeskov Slot

Egeskov Slot er et yndigt udflugtsmål når man bevæger sig på de fynske kanter. Slottet der er beliggende i den sydøstlige del af Fyn byder på en historisk oplevelse uden lige. Det mere end 460 år gamle slot gemmer på en lang række oplevelser, hvor I kan gå på opdagelse i hvordan livet som adelig har været i tidligere tiders Danmark. På området finder I også udstillinger som ”Falck Museet”, modeudstilliner og Veteranmuseet. Hele området er utroligt børnevenligt og byder på masser af muligheder for leg for de mindste. Både inde og ude.

Den Fynske Landsby

Den Fynske Landsby er beliggende på Midtfyn. Her kan I gå på opdagelse i Fyens historie og opleve hvordan det har været at leve på Fyn tilbage i tiden. I vil få en oplevelse af at opleve tidligere tider på egen hånd og få historierne helt ind på kroppen. I finder ligeledes et væld af aktiviteter for de mindste.

Danmarks Jernbanemuseum

I Odense finder I Danmarks Jernbanemuseum. Hvis I interesserer jer det mindste for mekanik og historien om togene i Danmark er dette en oplagt destination. I kan gå på opdagelse i de mange tog, lege på den udendørs legeplads eller prøve en tur i et gammeldags tog.

Odense Zoo

Der findes vel næppe nogen liste over top seværdigheder på Fyn uden at Odense Zoo er med på listen. Her kan I gå på opdagelse blandt et væld af mere eller mindre kendte dyrearter. I finder mere end 140 dyrearter i Odense Zoo og har mulighed for at komme helt tæt på mange af dyrene.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et feriecenter på Fyn?

Feriecenter Fyn er en feriepark beliggende på Fyn i Danmark. Parken tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter, lejligheder og campingpladser, samt et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter.

Hvilke indkvarteringsmuligheder tilbyder feriecentre på Fyn?

Feriecenter Fyn tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hytter, lejligheder og campingpladser. Hytterne og lejlighederne varierer i størrelse og faciliteter og kan rumme fra 2 til 8 personer.

Hvilke faciliteter og aktiviteter er der på et feriecenter på Fyn?

Feriecenter Fyn tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter, herunder swimmingpool, legepladser, minigolf, tennisbaner, beachvolleybane, cykeludlejning, fiskeri og meget mere. Derudover arrangeres der også forskellige aktiviteter og arrangementer i løbet af året.