Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8
4673 Rødvig
56506098
info@roedvigkro.dk
Besøg deres hjemmeside

Som gæst på et badehotel kan man som oftest forvente at vågne op til en fantastisk udsigt. Der er dog langt fra det gennemsnitlige badehotels udsigt og så til udsigten fra Rødvig Kro & Badehotel. Dette badehotel har nemlig udsigt ud til Østersøen og Stevns Klint, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Udsigten herfra er ganske enkelt storslået.

Det er dog ikke kun udsigten, som badehotellet lever højt på. Ejerne har skabt en dejlig familiær stemning på stedet, som gør, at du med det samme kommer til at føle dig hjemme. Dette ses blandt andet i den nærværende service, der ydes i badehotellets restaurant. Her serveres en skøn menu med alverdens spændende retter, hvoraf en stor del af ingredienserne kommer fra lokale producenter.

Området omkring Rødvig Kro & Badehotel indbyder til afslapning og masser af frisk luft. Der er en lækker badestrand i hotellets baghave, og der er masser af træer og grønne omgivelser rundt om hotellets grund. Hvis du er frisk på friluftsaktiviteter, kan du leje både elcykler og kajakker, så du kan begive dig ud i lokalområdet enten til lands eller til vands.

Badehotellets familiære stemning kan også mærkes på værelserne. Disse har en afslappet indretning, og hvert enkelt værelse har sin egen individuelle indretning som sikrer en unik oplevelse på kroen.

Hotel Strand

Vesterbrogade 4B
3250 Gilleleje
48300512

Besøg deres hjemmeside

Gilleleje er en af de bedste destinationer på Sjælland, hvis man ønsker sig en hyggelig stund med den eller dem, man holder af. Det kan dog være dyrt at tage på ophold i Gilleleje.

Derfor er Hotel Strand en god løsning, hvis du ikke vil bruge alt for mange penge på dit ophold. Hotellet har sin plads blot 100 meter fra stranden, og der er gode faciliteter og dejlige værelser. Alt dette fås til en ganske overkommelig pris. Hotellet er et klassisk hotel i Gilleleje, og det har huset gæster, siden det blev bygget i 1896.

Hotel Strand er en god destination, hvis du ønsker at have et par gode dage væk fra hverdagens stress og jag med nogle gode og spændende oplevelser. Gilleleje er placeret på Sjællands nordligste punkt, og herfra kan du let tage ud at se nogle af Nordsjællands mange seværdigheder. Kulturrige Helsingør er blandt andet ikke mere end 30 minutters kørsel i bil væk.

Fjordkroen

Bækkeskov Stræde 23
4733 Tappernøje
55965810
info@fjordkroen.com
Besøg deres hjemmeside

Hvis du leder efter et idyllisk sted, hvor du kan slappe helt af og nyde tilværelsen i selskab med dem, du holder af, så er Fjordkroen nær Præstø Fjord et perfekt valg. Her er der ro og fred, hvilket kan være svært at finde i disse dage.

Kroen ejes af et lokalt ægtepar, som for nyligt har stået for en komplet renovering af stedet, så det lever fuldt ud op til moderne standarder for luksus og komfort. De nyrenoverede værelser er indrettet i lyse og indbydende farver og er udstyret med bløde og dejlige senge. Alle værelser har eget bad og toilet, og der er terrasse ud til vandet fra samtlige værelser.

På kroen er der en skøn gårdhave, hvor du kan nyde veltilberedt mad fra Fjordkroens dansk-fransk inspirerede køkken med udsigt til Præstø Fjord. Kroen er placeret udenfor byerne, hvilket giver stedet en forfriskende fornemmelse af ro og landlighed.

Hvis der er yngre mennesker med på opholdet, er et besøg i BonBon-Land svært at komme udenom. Den sjove forlystelsespark ligger kun en lille halv times kørsel væk fra den idylliske kro.

Helenekilde Badehotel

Strandvejen 25
3220 Tisvildeleje
48707001
kontakt@helenekilde.com
Besøg deres hjemmeside

Helenekilde Badehotel er en traditionsrig dansk institution, som selv i nutiden holder fast i nogle af de gamle måder at gøre tingene på. Placeret ud til stranden i idylliske Tilsvildeleje giver Helenekilde Badehotel mulighed for at opleve en af Danmarks skønneste badestrande i hotellets baghave.

Hotellets historie strækker sig mere end 100 år tilbage. Siden 1904 har Helenekilde huset glade gæster året rundt, og stedets lange historie kan mærkes under et besøg. Denne specielle stemning kan stadig mærkes på trods af en omfattende renovering i 2008, der bragte Helenekilde Badehotel op i den højeste klasse i forhold til luksus og kvalitet.

Som gæst har du mulighed for at nyde et par dage med masser af afslapning og forkælelse. Der findes værelser i flere forskellige størrelser på badehotellet, så det er muligt at tage af sted med kæresten eller den helt store familietur.

Hotellets værelser er smukt dekorerede, så du og dine medrejsende kommer hurtigt til at føle jer hjemme. En ting, du kan glæde dig til under opholdet på Helenekilde Badehotel, er maden. Køkkenet kan levere en 3-retters menu fra allerøverste hylde, der er inspireret af det nordiske køkken.

Under opholdet har du rig mulighed for at tage et smut forbi den skønne ferieby, Tisvildeleje. Her er der masser af spændende restauranter og caféer at besøge. Desuden er der gode muligheder for at få stillet lysten til at shoppe i de spændende butikker.