Marcussens Badehotel

Strandgade 22
5610 Assens
64711089
info@marcussens.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette skønne badehotel ved Assens er ideelt rejsemål for jer, der ønsker en hyggelig ferie med ægte badehotelsstemning og skønne oplevelser. Med et ophold på Marcussens Badehotel er I naturligvis i gåafstand fra den dejlige strand, hvor der kan bruges adskillige timer, hvis vejret tillader det. Derudover kan i også vælge at gå en hyggelig tur ned og se den smukke lystbådshavn, hvor der altid er god stemning og liv.

Under jeres ophold vil i komme til at bo på et af hotellets 33 værelser, hvor der kan vælges mellem enkelt- og dobbeltværelser i forskellige værelseskategorier. Derudover er der også mulighed for at indlogere jer i et af feriehusene, der ligger få minutters gåtur fra hotellet. Alle værelser er med gratis Wi-Fi. Kæledyr er også velkomne på værelserne mod et mindre rengøringstillæg.

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
65314002
stc@sinatur.dk
Besøg deres hjemmeside

Nyd en skøn og afslappende ferie på Sinatur Hotel Storebælt. Hotellet er placeret ved Nyborg, hvilket betyder, at afstanden til Storebæltsforbindelsen er kort. I Nyborg er der masser hyggelige og spændende aktiviteter, som I kan kaste jer over under jeres ophold. Byen er blandt andet hjemsted for landets ældste friluftsteater, Nyborg Voldspil, mens den gamle borg, Nyborg Slot, også altid er et besøg værd. Derudover er der en række af hyggelige restauranter og caféer, hvor I kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Sinatur Hotel Storebælt ligger helt ude til vandet, hvor I kan bade fra hotellets egen badebro. Herfra har I desuden en smuk udsigt over Storebælt og ikke mindst den imponerede Storebæltsbro. Derudover er det rig mulighed for at gå en hyggelig tur i skoven, der ligger blot få meter fra hotellet.  Når I ankommer til hotellet, bliver I indlogeret på et af de 115 værelser. Det er muligt at vælge mellem et standard dobbeltværelse, et superior dobbeltværelse, superior dobbeltværelse med udsigt og en suite. Uanset hvilket I vælger, kan I være sikre på et lyst og stilrent værelse.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart
64418800
hindsgavl@hindsgavl.dk
Besøg deres hjemmeside

På den fynske side af Lillebælt ligger det charmerende Hindsgavl Slot. Med et ophold her får I en oplevelse, som ligger ud over den normale badehotelsferie. Som navnet antyder er Hindsgavl Slot – udover at være et moderne hotel med de bedste faciliteter – et slot. Denne kombination skaber en stemning, som I ikke finder mange andre steder. Den historiske og ikke mindst flotte placering med den fantastikske udsigt over den fynske lillebæltskyst er bestemt også et stor plus.

Selve hotellet består af 93 værelser, hvor I har mulighed for at vælge mellem fem forskellige typer. Slotstemningen er i den grad med på værelserne, da flere af dem er renoveret i klassisk slotstil. Hindsgavl Slot er også kendt for deres gode restaurant, der hvert eneste måned sammensætter en menu, der passer til tidspunktets mest relevante råvarer. Selvom hotellet samlet set er mere en blot et badehotel, vil I stadig nyde de samme fordele som ved et klassisk badehotel. Stranden er få meter fra døren, og det indbyder til flere friske dukkerter på en dag. Er I golfinteresserede, er der mulighed for at spille på banen, der ligger ca. 4km væk.

Hotel Troense

Strandgade 5
5700 Svendborg
62225412
mail@hoteltroense.dk
Besøg deres hjemmeside

Besøg dette idylliske badehotel ved Svendborgsund. Hotel Troense er et skønt badehotel, der ligger i Troense på Tåsinge. Hotellet, der blev bygget i 1905, er perfekt placeret, hvilket betyder, at I har den bedste udsigt ud over sundet. Fra hotellets dør er I gåafstand fra stranden, der indbyder til masser af timers afslapning og hygge – og til en frisk dukkert, når vejret tillader det.

Der er muligt at bestille miniferier, weekendophold og golfophold på hotellet, der har 36 værelser. På hotellets restaurant har I mulighed for at nyde nogle af områdets specialiteter, som især består af lækre fiskeretter. Derudover kan I hygge jer til de jævnlige aftner med dans og musik. Under jeres ophold er et besøg på det skønne Valdemars Slot bestemt værd at anbefale. Slottet, der blev bygget af Christian 4., ligger tæt på hotellet. Derudover er Grønnegade med dens mange gamle skipperhjem også et besøg værd.

Tornøes Hotel

Strandgade 2
5300 Kerteminde
65321605
tornoes@tornoeshotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Oplev den skønne badehotelstemning i en af Danmarks mest populære feriebyer. Ved skønne Kerteminde på det østlige Fyn ligger Tornøes Hotel, og med et ophold her får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Selve byen er idylliske feriestemning, når det er bedst med hyggelige restauranter og den skønne havn. Hotellet ligger blot 100m fra en skøn badestrand, hvor I kan nyde det gode vejr og tage en dukkert.

Selve badehotellet slog sine rødder for ca. 300 år siden og har siden da fungeret som både købmandsgård, bryggeri og nu altså badehotel. Derfor er historien stor i bygningen, hvilket I vil kunne mærke under besøget. Fra de ny-renoverede værelser har I udsigt over både havnen, byen og ikke mindst det skønne blå hav. På Tornøes Hotel kan I desuden tage hele familien med, hvis I ønsker det. Selv hunden er velkommen for et mindre beløb pr. nat.