Jubiiiii.

Så er det tid til en badeferie i Jylland.

Vi har samlet de bedste badehoteller i Jylland til dig.

Sæt kryds i kalenderen og book en weekend med badeland nu.

En weekend i badeland i Jylland giver jer masser af kvalitetstid med familien.

Tid til at bade.

Tid til at hygge og slappe af.

Tid til at være sammen.

Aarøsund Badehotel

Ved Færgegården 1
6100 Haderslev
26427788
kontakt@aaroesundbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Dette skønne badehotel ligger i Sønderjylland øst for Haderslev. Aarøsund Badehotel har direkte adgang til stranden, så I let og hurtigt kan bade, når I ønsker det. Omgivelserne er skønne, og der er masser af mulighed for at naturskønne aktiviteter. Eksempelvis kan I tage færgen til Årø, men I kan gå en hyggelig tur af den smukke strandsti.

Hotellet har stort fokus på den madoplevelse, som I får i restauranten. Her kan der vælges blandt gourmet og a la carte-menuen, hvilket betyder at I både kan bestille velkendte klassikere samt mere specielle og sæsonbestemte retter. Hotellets værelser er i klassisk stil, hvor flere er med eget bad og toilet. Derudover er der gratis Wi-Fi og gratis parkering.

Hjerting Badehotel

Strandpromenaden 1
6710 Esbjerg V
75117006
info@hjertingbadehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Nord for den vestjyske havne by Esbjerg ligger Hjerting Badehotel. Hotellet ligger helt ned til stranden, og det er derfor perfekt til jer, der elsker en spontan dukkert i ny og næ. Når I besøger Hjerting Badehotel, kommer i til at bo på et af de 39 værelser, der alle har eget bad og toilet, samt TV, telefon og hårdtørre. Ved bestillingen skal I vælge mellem et standardværelse, en juniorsuite, en suite eller et strandværelse. Med et ophold i sidstnævnte er det tilladt at medbringe en hund for et mindre dagligt beløb.

Hotellet har de skønne omgivelser og faciliteter, der bidrager til en afslappet og hyggelig feriestemning. Som gæst på Hjerting Badehotel kan I benytte jer af både wellness- og fitnessafdelingen, hvor der er rig mulighed for enten at stresse af eller for at få sved på panden. Hotellet har to hyggelige madsteder, Brassserie Ship Inn og Strandpavillonen, hvor der kan vælges mellem flere forskellige retter og drikkevarer. Spiller I golf tilbyder hotellet desuden et såkaldt golfophold for spillere på ethvert niveau.

Svinkløv Badehotel

Svinkløvvej 593
9690 Fjerritslev
98217002

Besøg deres hjemmeside

Er I på udkig efter en helt unik og klassisk badehotels oplevelse, ligesom det der er afbilledet i den populære TV-serie, Badehotellet, der kører på TV2? Svinkløv Badehotel ved vestkysten i Nordjylland giver den autentiske oplevelse, som I søger. Hotellet, der blev opført tilbage i 1925, er et klassisk dansk træhotel, der er beliggende i smukke klitter med udsigt over Jammerbugten. Faktisk er det netop i dette område, at TV-serien er optaget, og selve Svinkløv Badehotel var i spil til at huse optagelserne. Hotellet var dog alt for populært til, at det kunne ligge tomt til optagelserne.

Under jeres ophold vil I bo på et af hotellets 36 værelser, hvor alle har en skøn udsigt. Værelserne mod syd har udsigt over det smukke bakkede landskab, mens værelserne mod nord har udsigt over havet. Næsten alle værelser er med eget bad og toilet. På hotellet ligger en hyggelig restaurant med a la carte-servering. Derudover er det hver dag en ny menu at vælge, som er lavet med sæsonens bedste råvarer.

Løkken Badehotel

Torvet 8
9480 Løkken
98991411
hotel@loekken-badehotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Ved den nordvestjyske kyst finder I hyggelige Løkken, der er en skøn ferieby med en placering helt tæt ved den flotte og ikke mindst store strand. I byens centrum ligger det charmerende Løkken Badehotel. Her fra er I i gåafstand til stranden, mens I befinder jer i byens hjerte, hvor der er masser af liv og hyggelig feriestemning. På hotellet bliver i indlogeret på et af de lyse og flotte værelser, der alle har eget køkken og TV. Derudover er der mulighed for benytte gratis Wi-Fi i den hyggelige pejsestue. Der er desuden også pool og fitnessrum på hotellet.

Den vestjyske strand er speciel, da den er kæmpe stor, faktisk så stor at det er tilladt for biler at køre der. Dvs. at I kan pakke bilen med proviant og badeudstyr, således I slipper for at slæbe. Stranden rummer både mulighed for at ligge og sole i de høje klitter og for at hygge sig med boldspil. Selve Løkken by har masser at byde på med dens skønne restauranter, ishuse og specialbutikker. Eksempelvis har byen et bolscheri, hvor du udover at købe kan se, hvordan bolscherne bliver lavet.

Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1
9990 Skagen
98441124
info@ruths-hotel.dk
Besøg deres hjemmeside

Længst mod nord i den skønne ferie- og havneby, Skagen, finder vi det skønne badehotel, Ruths Hotel. Badehotellet er placeret i det charmerende Gl. Skagen – også kaldet Højen. Med et ophold på Ruths får I den helt autentiske badehotelsoplevelse med masser af frisk havluft og skønne omgivelser. Rødderne til det nuværende hotel blev slået for mere end 100 år siden, da Badepensionatet Vesterhus blev startet, og siden da har udviklingen ikke stået stille. I dag er hotellet blandt de mest populære badehoteller i hele landet.

Under jeres ophold kan I nyde et besøg i Ruths Wellness, hvor I kan slappe af og blive forkælet med skønne behandlinger. I har desuden mulighed for at benytte jer af sauna, dampbad, massagebruser og fitnessudstyr. Når sulten rammer skal I blot bestemme jer for, hvilken af hotellets to restauranter, Ruths Gourmet og Ruths Brasserie, I ønsker at spise på. Førstnævnte serverer lækker nordirsk mad, mens sidstnævnte leverer skønne retter med inspiration fra det franske køkken.

På Ruths Hotel kan du vælge mellem forskellige opholdspakker, der blandt andet rummer en enkelt overnatning, GL. Skagen Oplevelsen, Spa Oplevelsen og Gourmet Oplevelsen. I har derfor mulighed for at vælge netop det ophold, der passer til jer.